Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Odsávanie a filtrácia olejových a emulzných aerosólov, hmlovín a prachu. Ponúkame odlučovače olejovej hmly a aerosólu, filtračné veže, elektrostatické filtre, jednotky na odsávanie suchého prachu a dymu, sacie ramená a magnetické separátory.

Zákazková výroba z nerezovej ocele -komponenty aj celej konštrukcie strojných zariadení -výroba presných lisovaných dielov na CNC ohraňovacom lise -výroba zváraných, plechových a profilových konštrukcií -malo a stredne sériová výroba dielov z plechu -široký sortiment nerez plechu a profilového materiálu s -výroba aj pre zahraničných ...

Výroba nábytku pre lekárne a zdravotnícke zariadenia - kompletné riešenie pre lekárne na kľúč vrátane lekárenských prístrojov a pomôcok.

Zastúpenie pre Jindřichohradecko, Jihlavsko a Třebíčsko. Stolárske potreby: -lamino dosky Kronospan II akosť, pracovné dosky, dvierkovina.

Hodinový manžel - kompletný servis domácnosti, domu, bytu, chalupy, garáže aj kancelárie - murárske práce - upratovacie služby - elektroinštalačné práce - zámočnícke práce - starostlivosť a údržba zelene.

Poradenstvo a služby v oblasti BOZP a PO - školenia BOZP a PO - dokumentácia. Predaj hasiacej techniky.

Kovovýroba: - kovoobrábanie - sústruženie - frézovanie - brúsenie - závitovanie

Výroba strojov a foriem - obrábanie - delenie vodným lúčom a laserom - sústruženie - brúsenie - povrchové úpravy.

Dodávateľ spojovacieho materiálu - oceľový a nerezový spojovací materiál - mosadzný spojovací materiál - brusivo.

Realizácia - záhradné jazierka Dodávka a inštalácia - závlahové systémy Servis - závlahové systémy Výroba - závlahové systémy.

Výroba a predaj herných zostáv - hojdačky - pieskovisko - balančné prvky - tabuľa - šplhacie zostavy - hracie veže - záhradný nábytok - kolotoče - doplnky - textil

Predaj lesnej a poľnohospodárskej techniky

Udržujeme mestské lesy, drobné vodné toky a vodné diela, staráme sa o zvlášť chránenie územia a šírime povedomie o ekologickej výchove. Naša činnosť zahŕňa: Mestské lesy - lesopark Šárka, Chuchle, Hostivař, Hodkovičky, Bohnice - nové výsadby, pestovanie a obnova lesa - piknikové miesta, poľovníctvo, rekreácia v lesoch. Ďalej Vám ...

Stavby: -inžinierske -priemyselné -ekologické, ČOV -vodné a poľnohospodárske -cestné -skládky odpadov -občianske stavby a rekonštrukcia -výroba oceľových konštrukcií.

Brusiareň, brúsenie, predaj: - drevoobrábacie nástroje

Dodávka, predaj, montáž: -zabezpečovacia signalizácia -požiarna signalizácia -kamerové systémy -dochádzkové systémy -domáce telefóny -telefónne ústredne

Kľúčové a trezorové centrum. Práca: -zámočníctvo

Kovovýroba. Práca: -obrábanie -zámočníctvo -klampiarstvo

Autodoprava: - autobager, bager - sklápač - kontajner - hydr.ruka Nákup, predaj, opravy: - nákladné, osobné autá - stavebné stroje Práca: - zemné Zakladanie stavieb. Požičiavanie: - stavebné stroje - kompresor - pech - ručný valec - náradie

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.