Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Vykonávam klampiarske práce, pokrývačské práce, montáže strešných okien, drobné zámočnícke práce.

Výroba: - drôtené dopravné pásy na všetky účely použitia, strojárstvo, sklárne, pekárne, kováčne, kaliarne... - rebierkové a lisované pletivo - pletivo v rámoch.

Činnosť: - prenájom stavebnej techniky vr. obsluhy. Prenájom: - nakladače - rýpadlá - minidamper - hutníca technika.

Spracovanie kameňa a jeho reštaurovanie Umelecké kováčstvo a reštaurovanie kovu

Predaj a montáž: - vodovodných batérií - čerpadiel a kotlov - komínového náradia a dymovodov - plyn a tuhé palivá - odpadový systém - fitingy čierne, mosadzné a pozinkované - materiál kotviaci a spojovací - kúpeľňového vybavenia, návrhy kúpeľní - kozmetika a drogéria - bazénové doplnky a chémia. - záhradné náradie.

Komponenty pre priemyselnú automatizáciu.

Výroba komponentov pre priemyselnú automatizáciu.

Predaj a servis kopírok, tlačiarní, multifunkčných zariadení a spotrebného materiálu do kancelárií.

Návrh, realizácia, výroba: - stroje a prístroje pre oblasť priemyslu - zdravotnícke elektronické prístroje - infúzne pumpy na ambulantné použitie - pulzné oxymetre.

Skupina EP INDUSTRIES sa radí medzi najvýznamnejšie priemyselné spoločnosti, pôsobí v oblastiach - energetické strojárstvo - dopravná infraštruktúra - automobilový priemysel - odpadové hospodárstvo.

Veľkoobchod a maloobchod. Kovoobrábanie: -vrtáky -frézy -závitníky -sústružnícke nože -výstružníky, výhrubníky -britové doštičky -pílové kotúče -pásové píly -upínanie nástrojov -pilníky. Drevoobrábanie: -pílové kotúče -frézy -sukovníky a zátkovníky -dlabacie vrtáky -nástroje do horných fréz -Virutex elektrické ...

Vývoj, výroba: - stroje na pultruziu.

Činnosť: - komplexné služby v oblasti IT - správa sietí - pokladničné systémy - dochádzkové a prístupové systémy.

Dodávka: - výpočtová technika. Služby: - správa počítačových sietí.

Technické projektovanie - spracovaním projektovej dokumentácie od štúdií, posudkov, cez územné konanie v odbore technické zariadenie budov TZB - technický dozor.

Služby: -termovízne meranie za použitia termokamery -kontrola tepelnoizolačných vlastností -vyhľadávanie rizikových miest z hľadiska požiarnej bezpečnosti

Opravy rotorov a statorov všetkých druhov elektromotorov a elektrického náradia.

Predaj: - prostriedky a materiály na zváranie a spájkovanie - spájky - oteruvzdorné plechy Poradenstvo v oblastiach zvárania, navarovania a ochrany proti opotrebovaniu.

Výroba, montáž, predaj, oprava: -teplovzdušné vykurovacie systémy pre priemysel aj domácnosti -klimatizácia -klimatizačné a chladiace systémy pre priemysel aj domácnosti -miešačky vzduchu pre úsporu tepla -teplovodné vykurovacie jednotky.

Dodávka a montáž - kompletná tieniaca technika, plastové okná, eurookná, kompletná stavebná činnosť. Kovovýroba.

Kamenná predajňa, e-shop: - náradie, stroje a spotrebný materiál - záhradné nástroje, technika a voľný čas - elektrické náradie - obrábacie stroje - servis, požičovňa.

Predaj, e-shop: - hasiace prístroje - hydrantové príslušenstvo - požiarna hadica - prostriedky požiarnej ochrany.

APráca: - kovovýroba - kovoobrábanie, vodorovné vyvrtávanie na W9A Remeselnícke práce: - zámočnícke.

Predaj, poradenstvo, kalibrácia: - meradlá pre strojárstvo a príbuzné odbory - kalibre Výroba špeciálnych kalibrov podľa výkresu zákazníka.