Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Montáž - dochádzkové systémy, elektrické zabezpečovacie zariadenia, montáž - ozvučovacie systémy. Slaboprúd, silnoprúd.

Činnosť: - zostavovanie počítačov na zákazku

Činnosť: - akustika - stavebná fyzika - geodetické práce - návrhy záhrad.

Zaoberáme sa servisom výpočtovej techniky, ako sú napr. notebooky najrôznejších značiek (ASUS, ACER, HP, IBM, DELL), stolné PC. Vykonávame tiež čistenie PC alebo notebooku a obnovu dát.

Vývoj, výroba, predaj odsávacích a filtračných zariadení na ochranu pracovného prostredia v kovospracovateľskom priemysle. Odsávanie výfukových plynov.

Kovovýroba. Výroba - oceľové konštrukcie - nádrže - odpadové, skladové aj obytné kontajnery - dopravníky.

JHP- COMPUTERS Výpočtová technika: -predaj, servis výpočtovej a kancelárske techniky -počítačové siete.

Výroba rozvádzačov. Kovovýroba. Prášková lakovňa.

Služby: - fotografovanie - vykonávanie kalibrácie farieb vrátane vytvárania ICC profilov pre CRT aj LCD displeje, scannery či tlačiarne

Činnosť: - revízia tlakových nádob - revízia plynových zariadení - revízia parných a teplovodných kotlov.

Vykonávam klampiarske práce, pokrývačské práce, montáže strešných okien, drobné zámočnícke práce.

Výroba: - drôtené dopravné pásy na všetky účely použitia, strojárstvo, sklárne, pekárne, kováčne, kaliarne... - rebierkové a lisované pletivo - pletivo v rámoch.

Činnosť: - prenájom stavebnej techniky vr. obsluhy. Prenájom: - nakladače - rýpadlá - minidamper - hutníca technika.

Spracovanie kameňa a jeho reštaurovanie Umelecké kováčstvo a reštaurovanie kovu

Predaj a montáž: - vodovodných batérií - čerpadiel a kotlov - komínového náradia a dymovodov - plyn a tuhé palivá - odpadový systém - fitingy čierne, mosadzné a pozinkované - materiál kotviaci a spojovací - kúpeľňového vybavenia, návrhy kúpeľní - kozmetika a drogéria - bazénové doplnky a chémia. - záhradné náradie.

Komponenty pre priemyselnú automatizáciu.

Výroba komponentov pre priemyselnú automatizáciu.

Predaj a servis kopírok, tlačiarní, multifunkčných zariadení a spotrebného materiálu do kancelárií.

Návrh, realizácia, výroba: - stroje a prístroje pre oblasť priemyslu - zdravotnícke elektronické prístroje - infúzne pumpy na ambulantné použitie - pulzné oxymetre.

Skupina EP INDUSTRIES sa radí medzi najvýznamnejšie priemyselné spoločnosti, pôsobí v oblastiach - energetické strojárstvo - dopravná infraštruktúra - automobilový priemysel - odpadové hospodárstvo.

Veľkoobchod a maloobchod. Kovoobrábanie: -vrtáky -frézy -závitníky -sústružnícke nože -výstružníky, výhrubníky -britové doštičky -pílové kotúče -pásové píly -upínanie nástrojov -pilníky. Drevoobrábanie: -pílové kotúče -frézy -sukovníky a zátkovníky -dlabacie vrtáky -nástroje do horných fréz -Virutex elektrické ...

Vývoj, výroba: - stroje na pultruziu.