Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Predaj, e-shop: - elektronika - plážové parea a šaty - LED pásky - pásky - dekorácia - záhradná hadica

Remeslá, služby: - kováčstvo - reštaurovanie kovov - zámočníctvo

Predaj, e-shop: - drogistický tovar - upratovacie, čistiace prostriedky - dezinfekčné prípravky - farby, laky - maliarske potreby - autokozmetika - substráty - agrochemikálie - mazivá, oleje.

Dodávka: - LED osvetlenie - LED zobrazovače - LED mantinely - solárne systémy.

Servis a opravy: -PC -notebooky -tlačiarne, kopírky aj multifunkčné zariadenia ad.

Vývoj, konštrukcia, výroba, montáž, oživenie, záručný aj pozáručný servis jednoúčelových strojov a zariadení v tuzemsku aj v zahraničí: - zariadenia na výrobu farebných obrazoviek a ich regeneráciu - poloautomaty na tvrdé spájkovanie - drôtové rezačky pre polovodičové a fotovoltaické aplikácie - stroje, zariadenia pre ...

Predaj, e-shop - detský nábytok - kuchyňa - skrine.

Predaj nábytku - kancelársky nábytok - kuchyňa - spálňa - sedacie súpravy.

Požičovňa, prenájom: - fotoaparáty - objektívy - statívy - fototechnika.

Predaj hasiacich zariadení, prístrojov a hydrantov.

Stavebné práce - bytová výstavba - rekonštrukcia budov. Dodávka a montáž - plastové okná a dvere. Remeslá, služby - podlahárske a stolárske práce - zámočnícke práce - vodo topo.

Od roku 1869 vyrábame teplomery. Od začiatku tohto storočia potom tlakomery a regulačné prístroje. Už 30 rokov vyrábame meracie, regulačné a kontrolné prístroje na ochranu životného prostredia. V západnej Európe sme už niekoľko rokov aktívni v oblasti ochrany spodných vôd a analýzy spalín. Na bezpečné uskladňovanie kvapalín ohrozujúcich spodnú ...

Činnosť firmy spočíva vo vykonávaní kompletných dodávok klimatizácie, vzduchotechniky, čističiek vzduchu a tepelných čerpadiel vrátane montážnych prác, údržby a servisu.

Stavba, servis, opravy: - regulačná stanica plynu. Oprava, servis: - bezpečnostné membránové uzávery - BAP uzávery.

Prekladateľské a tlmočnícke služby. Výučba francúzskeho aj talianskeho jazyka.

Služby - koordinátor BOZP - stavebný dozor - projekčné práce - inžiniering - spracovanie preukazu energetickej náročnosti budov.

Poradenstvo, návrh, dodávka a montáž - tepelné čerpadlá - fototermické a fotovoltaické systémy.

Vývoj, výroba, montáž: - technické plastové výlisky pre automobilový priemysel - ventilátory na chladenie motora - mechanizmy, kinematika - elektrické motory - palivové systémy a SCR.

Výpočtová technika, informačné technológie. Dovoz, veľkoobchod, distribútor značiek: -LITEON -monitory -CD ROM -DVD ROM -CDRW -základné dosky -KME výhradný distribútor pre ČR a SR -klávesnica -PC skrine -PC zdroje -KYE -myši -joystick -scannery -sieťové komponenty (karty) -reproduktory -MAXTRO ...

Strojárska výroba: -trieskové obrábanie, opracovanie -CNC sústruženie, frézovanie, rezanie -CNC delenie materiálu -konvenčné sústruženie, brúsenie -nenormalizované a tvarovo neľahké diely pre strojársky, energetický a stavebný priemysel -zostavy, kompletizácia. Vybavenosť: -CNC DMG 510, sústruh -CNC DMG 1032, frézka -CNC píla ...

Zámočnícke práce. Zámočníctvo. Výroba: - oceľové konštrukcie.

Činnosť: - revízia plynových zariadení - revízia tlakových zariadení - revízia odťahov spalín - školenia BOZP a PO.

Predaj a servis výpočtovej techniky. Služby - konzultačné činnosti, školenia - IT outsourcing.