Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Kompletná správa výpočtovej techniky a internetu vrátane bezdrôtových sietí.

Dodávka, záručný a pozáručný servis - optické prístroje mikroskopy, kolposkopy Dodávka, záručný a pozáručný servis - optické prístroje ďalekohľady. Mikroskopy.

Opravy, servis, predaj, výkup: - vysokozdvižné vozíky Servis: - manipulačná technika. Predaj: - náhradné diely. Vykonávanie prestavby na plyn. Revízia plynu a technickej kontroly.

Výroba a montáž - pivničné kóje - vráta - pohony firmy OLYMPS DOOR - pergoly - prístrešky - ploty - schodisko - zábradlie

Montáž, predaj, servis vzduchotechniky a klimatizácie. Predaj ventilátorov cez e-shop www.ventilatory.biz

Činnosť: - projekčná a konštrukčná činnosť v oblasti strojárstva - výkresová dokumentácia v programe AutoCad - výpočet nákladov na vykurovanie na základe hodnôt z digitálnych pomerových čidiel

Výroba: - zváracia technika. Predaj a distribúcia: - upínacia technika: - ručné, pneumatické a hydraulické upínacie prvky.

Poradenstvo, nákup, predaj, montáž: - cukrovarnícke technológie - cukrovarnícke zariadenia.

Komplexné riešenie služieb v odbore montáží a servisu meracích a regulačných systémov. Programovanie a návrhy systému programovateľných logických automatov a ich prehľadných vizualizácií.

Predaj, montáž - kancelárska a výpočtová technika - správa a údržba servera - zálohovanie dát.

Inžinierska činnosť pri výstavbe. Pozberové úpravy rastlinných komodít. Ďalšie činnosti v poľnohospodárskej oblasti. Kovoobrábanie. Stavebné práce: -novostavby -údržba, rekonštrukcia -odstraňovanie, demolácia.

Inštalujeme elektronické zabezpečovacie a kamerové systémy. Zabezpečenie bytov, domov, firiem. Spoľahlivé alarmy od firmy PARADOX. Dochádzkové, vstupné systémy, telefónne ústredne, požiarne systémy, videotelefóny. Projekcia, montáž. Návrh zabezpečenia zadarmo.

Dodávateľ olejov a plastických mazív pre motorové vozidlá, poľnohospodárstvo a priemysel - oleje pre osobné a nákladné automobily a autobusy - oleje pre stavebné stroje, motocykle, motorové lode - oleje pre poľnohospodárstvo a lesníctvo - priemyselné oleje (hydraulické, kompresorové, prevodové, …) - technologické oleje (emulgačné, ...

Vykonávame montáže, opravy, revízie a skúšky výťahov. Zaoberáme sa projektovaním elektrických zariadení. Ponúkame zdvíhacie zariadenie.

Český Rally Team. Stavba a požičovňa závodných áut.

Zámočnícka výroba - schody, zábradlia - výroba a montáž oceľových konštrukcií - zváračské práce. Elektromontážne práce - montáž a opravy osvetlenia - opravy energetických rozvodných zariadení - priemyselná inštalácia. Inžinierska činnosť - dozory stavieb - zabezpečenie investičných celkov.

Strojárska výroba, kovoobrábačstvo, CNC obrábanie.

Lisovanie technickej gumy najmä pre automobilový priemysel Výroba: - silentbloky pre automobily AVIA, LIAZ - ostatné gumené výrobky. Obrábanie - CNC dlhotočné automaty. Držitelia certifikátu akosti podľa normy ČSN EN ISO 9001:2001

Firma Saving Europe, s.r.o. sa zameriava na predaj kvalitných a vysoko úsporných výrobkov do domácnosti a gastronomických prevádzok. Klientom poskytujeme energetické poradenstvo v oblasti úspory. Sme distribútormi špičkových výrobkov značky AML. Ponúkame Vám vysoko kvalitné, úsporné, zdravotne nezávadné produkty s dlhou životnosťou: - sady ...

Činnosť: - predaj obalových materiálov

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, e-shop - ručné náradie - pracovné odevy - záhradná technika.

Dodávka a NONSTOP servis dopravných pásov: - inšpekčná a poradenská činnosť - montáž dopravných pásov

E-shop: - bio krby - trezory - slnečníky - sedáky na záhradné stoličky - dojčiace vankúše.