Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Navrhujeme a vyrábame nábytok na mieru, vstavané skrine, kuchyne, detský i kancelársky nábytok, plávajúce podlahy, žalúzie. Vykonávame aj drobnejšie zákazky.

Zákazkové stolárstvo: - kuchynské linky - kancelársky nábytok - obývacie izby - spálňa - detské izby

Vzhľadom na neustále rastúci tlak dopytu zo strany zákazníkov av záujme skvalitňovania našich služieb a rozšírenie produktového portfólia došlo k transformácii firmy na spoločnosť Truck Data Technology s.r.o.

Montáž - stroje a zariadenia pre potravinársky priemysel Výroba - stroje a zariadenia pre potravinársky priemysel - stroje a zariadenia na zváranie nerez materiálov Zámočnícke práce.

Umelecké kováčstvo KOV-BOYS. Výroba - kované zábradlia - brány, vráta, ploty, mreže.

Firma MEDET pôsobí na českom a zahraničnom trhu už od r. 1992 v súčasnosti tvorí jednu z kľúčových firiem v oblasti dodávok všetkých typov tvrdomerných doštičiek. Základom je výroba a predaj tvrdomerných doštičiek typu Rockwell, Brinell, Vickers a Knoop pre spoľahlivé kontroly všetkých typov priemyselných a laboratórnych ...

Zaoberáme sa zákazkovou strojárskou výrobou.

Správa nehnuteľností: Komplexný technický servis a ekonomická správa bytových a nebytových priestorov: - administratívne budovy - skladové, logistické a výrobné areály - bytové domy vrátane všetkých potrebných sprievodných činností podľa požiadaviek v rozsahu: - vedenie správnej agendy - vedenie technickej dokumentácie - revízia, ...

Práca: - upratovacie - čistenie kobercov - čistenie čalúnenia - umývanie okien - upratovanie panelových domov Požičovňa: - upratovacie stroje Karcher.

Výroba - briketovacie lisy KL - 40 Kovovýroba - zámočnícke práce

Dodávka - elektromery - izbové regulátory - elektronické relé.

Predaj, montáž: - tepelné čerpadlá

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop: - nerezový gastro nábytok

Všetky práce: -stavebné práce a rekonštrukcia -meranie a rozúčtovanie tepla a vody -vodo-topo-plyn -podlahové kúrenie -výstavba kotolní -rekonštrukcia stúpačiek -montáž vrátane dodávky. Projekcia, servis, revízia. Solárne systémy.

Hodinový manžel - upratovacie práce - zámočnícke práce - vodoinštalatérske práce - sadrokartonárske práce - maliarske práce - murárske práce - elektroinštalačná práca.

Výroba: - celonerezové termovárnice na prepravu jedál a nápojov - veľkokuchynské vybavenie, gastrozariadenie z nerezu, nábytok - kuchynský nerezový riad, gastronádoby.

Dodávka, predaj - nábytok značiek BJÖRKNAS a BOKNÄS - knižnice, vitríny - sedací nábytok, stoly - kancelársky nábytok. Vzorková predajňa: Rybná 23, Praha 1

Predaj, oprava, servis: - upratovacia technika Rainbow

-Konštrukcia prototypových strojov a zariadení v oblasti manipulačnej techniky, montážnej techniky av oblasti ďalších príbuzných odborov. Zaistenie výroby a uvedenie strojov do prevádzky je samozrejmosťou.

Dodávka, predaj - vreckové filtre - filtračné materiály - kazetové filtre.

Služby: - školenie obsluhy manipulačných vozíkov - technické revízie manipulačných vozíkov - revízia plynových zariadení - revízia zemných strojov

Poskytovanie - pripojenie k internetu - pevné telefónne služby - mobilné telefónne služby Predaj - výpočtová technika - telekomunikačná technika Servis - výpočtová technika - telekomunikačná technika