Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Predaj, eshop: - zváracia technika - elektrické, pneumatické a mechanické náradie.

Hodinový manžel: - elektrikárske, inštalatérske, zváračské, tesárske, montérske či záhradnícke práce.

Výroba, predaj: -teplovodné kotly na pevné palivá -pásové dopravníky: -stavebníctvo -štrkovne -recyklácia. Zlieváreň: -liatie farebných kovov do kokíl.

Tepelné a chladové izolácie potrubných rozvodov UT, CH, ZI. Tepelné, akustické a protipožiarne izolácie potrubia VZT. Všetky povrchové úpravy vrátane oplechovania. Pasívna požiarna ochrana budov.

Stavebná činnosť a vykonávanie všetkých typov izolácií, zamerané na revitalizáciu bytových respektíve panelových domov vrátane dodávok a montáže lodžií, so získaním štátnych dotácií.

Baliace stroje a kompletné baliace linky vrátane etiketovania a obalový materiál ponúka TECHNOLOGY s.r.o. od roku 1992. Predaj, dodávky, servis: - baliace stroje a linky - kartónovacie stroje na balenie fliaš a plechoviek do papierových krabíc, kartónov - stroje na aplikáciu odnosných uch na skupinu výrobkov zabalených do PE fólie - ...

Sme firma z Českej republiky, ktorá je členským štátom Európskej únie. Naša stolárska firma sa zaoberá predovšetkým výrobou nábytku. Vytvoríme návrh, vykonáme zameranie, realizáciu až po montáž. Špecializujeme sa najmä na výrobu nábytku na mieru, na zákazku presne podľa priania a požiadaviek zákazníka. Nájdete nás v areáli ZEAS v Suchej Lozi alebo ...

Hlavnou činnosťou spoločnosti Pavič Petr Kroměříž je oprava a servis obrábacích a tvárniacich strojov - sústruhov, frézok, brúsok, lisov a tiež zemných strojov - bagrov, nakladačov. Vykonávame aj demontáž a sťahovanie strojov do 150t po celej SR. Zaisťujeme servis a preventívne prehliadky pre tieto stroje a zariadenia: - obrábacie, ...

Predaj: - poľnohospodárske stroje pre malých a začínajúcich poľnohospodárov: - rozmetadlá - postrekovače - pluhy - stoje na zemiaky - sejacie stroje - lúčne brány - mulčovače.

Predaj, sevis, opravy - záhradná a lesná technika - kosačky, traktory - reťazové píly - snehové frézy - vysokotlakové čističe.

Práca: - zváračské - zváranie potrubia (teplárne, elektrárne).

Služby: - energetický audit - termovízne meranie - výpočet tepelných strát - dotačné poradenstvo. Montáž, inštalácia: - tepelné čerpadlá.

Montáž, demontáž, servis: - priemyselné regály - zvárané konštrukcie.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - skrine - šatne, komody - postele - kancelársky nábytok

Zemné práce, nákladná autodoprava, prenájom kontajnerov, demolácie.

Kovoobrábanie zváranie, lisovanie pre automobilový priemysel

Montáž a servis - vzduchotechnika a klimatizácia - tepelné čerpadlá - solárna technika na ohrev vody - revízia požiarnych klapiek. Služby - protipožiarna izolácia - elektroinštalácia.

Distribúcia, predaj: - testery na drogy - testery na alkohol. Služby: - testovanie na drogy a alkohol - poradenstvo.

Činnosť: - zámočnícke práce - výroba ploty, bránky, regály, vráta

Predaj a servis - ekonomický a obchodný softvér - počítače, tlačiarne, notebooky. E-shop - počítače - mobilné telefóny - pokladničné systémy - tablety, čítačky - televízory.

Výroba, predaj, e-shop: - trezory - skrine na zbrane - trezory do auta Obchodná kancelária: Šafránkova 1238/1 Praha

Služby: - energetický audit - preukaz energetickej náročnosti, PENB - projekcia VZT a UT

Zámočníctvo, nástrojárstvo Kovovýroba - oceľové konštrukcie (stavebné a atypické podľa priania zákazníka) - drobná kovovýroba - zábradlia, ploty, brány, bránky (možno aj kombináciou dreva či skla) - balkóny, pódiá, schody - výlohy, portály, regály, pulty, mreže Možnosť prevedenia rôznych povrchových úprav: žiarové zinkovanie, ...

HARTMAN šport plus s.r.o. je špecializovanou predajňou lyží, lyžiarskych topánok a doplnkov. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - športové potreby - lyžiarske vybavenie (lyže, topánky, viazanie) - snowboardy. Požičovňa, servis: -lyžiarske vybavenie, snowboardy, bežecké lyže, topánky, palice. Výroba a predaj strojov na brúsenie ...

Ponúkame produktové riešenie pre zníženie prevádzkových nákladov vo firmách aj domácnostiach: - šetriče vody Ecowatersaver a Neoperl - LED osvetlenie Medzi naše ďalšie služby patria tiež: - ekologicky šetrné čistenie kúrenia - dodávky sanitárneho vybavenia - zákazková výroba nábytku a kuchýň.