Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Oprava a servis notebookov, počítačov, tabletov a tlačiarní všetkých značiek. Komplexné čistenie notebookov a počítačov, inštaláciu OS, záchrany dát a odvírovanie.

Prototypová dielňa, projekcia, konštrukcia: - zabezpečenie kompletného vývoja strojárskych výrobkov a zariadení - výroba prototypov alebo overovacích sérií.

Tvarové rezanie plechov: - kyslík-propán do hrúbky mat.300mm - plazmou do hrúbky mat.30 mm - nadrozmerné výpalky do šírky 4 600mm a dĺžky 14 000mm - vstup. materiál do hmotnosti 20 t.

Veľkoobchod, maloobchod: -vykurovanie -čerpacia technika Grundfos -teplovodné obehové čerpadlá -teplovodné kotly -expanzomaty -ohrievače Tatramat -radiátory -meracie a regulačné prvky -hadice, čerpadlá -domáce vodárne -drobné armatúry.

Maloobchod, predaj, požičovňa, servis: - vodácke vybavenie - kajaky, kanoe, rafty - bežky.

DAVON s.r.o. Uničov Vlastný vývoj, výroba, predaj a servis. Lomová technika: - rozbíjacie zariadenie s hydraulickým kladivom na uvoľňovanie drvičov kameniva - vlastné zariadenie s kladivom - pohonný elektrohydraulický agregát - diaľkové ovládanie, dodávky na kľúč. Hydraulické drapáky pre lopatové rýpadlá a žeriavy: - dvojčeľusťové aj ...

Výroba: -drôtený program Služby: -ohýbanie, lisovanie, zváranie a poprípade aj povrchová úprava drôtu.

Naše služby: - likvidácia autovrakov - prenájom skladovacích plôch. - znalecké odhady -kovoobrábanie

Spoločnosť m360 ponúka Pop Up Box koncept - kontajnery, promo stánky - prepravné kontajnery. Služby - návrhy exteriérov a interiérov kontajnerov na rôzne účely - marketing - prestavby a projekty kontajnera na kľúč - skladovanie.

Non-stop zámočnícka pohotovosť - výroba kľúčov - otváranie dverí bez poškodenia - montáž a výmena zámkov a vložiek - otvorenie zaseknutého trezoru.

Špecializujeme sa na: - kuchyňa, nábytok, kuchynské drezy, a vstavané spotrebiče za priaznivé ceny. Zameranie, kalkulácia a 3D návrh realizácie kuchýň zadarmo. Drezy nerezové aj granitové, nábytok, botníky, komody, konferenčné stolíky, spálne, steny.

Návrhy nábytku. Návrhy interiéru. Spracovanie výrobnej dokumentácie pre drevospracovávajúce firmy. Interiéry na kľúč. Drobné stavebné práce. Služby architekta, dizajnéra. Výkresová dokumentácia. Vizualizácia 2D, 3D, 3D MAX. Obchodné zastúpenie firmy Mayer Opava. Detské stoličky Mayer.

Vykonávame mobilné tlakové tryskanie a nátery a poradenstvo v oblasti povrchovej úpravy kovov a iných materiálov. Ďalej priemyselné bezpečnostné a dopravné značenie.

Dopravný podnik mesta Olomouca, a.s., DPMO: - mestská hromadná doprava - zájazdová doprava - prenájom historických vozidiel - prenájom reklamných plôch.

Servis, generálne a čiastkové opravy a repase: - potravinárskych strojov - špecializácia zatváracie stroje na plechové obaly kruhových, štvorcových a iných tvarov - zatváracie stroje na TWIST OFF poháre Konštrukcia a výroba: - zariadenia pre potravinárov - strojov a zariadení pre plastikárov - odťahové zariadenia, chladiace vane - ...

Výkup: -druhotné obalové suroviny. Zákazková výroba: -prekladové prvky z lepenky a polyetylénu Veľkoobchod: -prieťažné fixačné fólie -samolepiace pásky -viazacie pásky PES -stroje a zariadenia na balenie -kartónové obaly. -materiály pre prepravné balenie vr. zámorského

Činnosť: - izolácia, izolatérstvo - izolácia tepelnej, chladovej, hlukovej, protipožiarnej, horúcovodov, parovodov, energetických celkov - vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo - predaj a montáž automatických kotlov na tuhé palivá - zemné práce - zámočníctvo

Výroba, predaj: - zimné záhrady do bytu - hybridný pohon k elektrovozíkom pre seniorov - zásobník na kapsule pre všetky typy kávovarov - krmítko pre vtáky.

Hodinový manžel, služby: - zostavenie a montáž nábytku - montáž osvetlenia - pokládka plávajúcich podláh a PVC - zváranie - maliarske práce - umývanie okien Kovovýroba: - zámočnícke práce - mreže - vráta - oceľové konštrukcie

Predaj: -spájky a tavidlá firmy FIRINIT, PROTECHNO SPAJKY. TAVIDLÁ. ZVÁRACIE PRÍDAVNÉ MATERIÁLY.

Činnosť: - interné audity technickej dokumentácie zdravotníckych pomôcok.

Umelecké KOVÁŘSTVÍ/ART Craft METAL Návrhy a výroba - originálne ručne robené kusy zo železa, farebných kovov, antikora aj v kombinácii s drevom a kameňom - mreže na presklené dvere a okná Návrhy a výroba - originálne ručne robené kusy zo železa, farebných kovov, antikora aj v kombinácii s drevom a kameňom - ...