Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Služby: - vybavenie interiétov administratívnych objektov - doprava a montáž vybavenia - opravy a servis nábytku.

Činnosť: - zváračské práce - brúsenie, leštenie, kefovanie - pálenie laserom - povrchová úprava kovov.

Zváranie dielov na automatoch. Výroba: - mreže - posuvné elektrické brány Zákazkový výroba: - schodisko - zábradlie - oplotenie - ploty - oceľové konštrukcie.

Vykonávame inšpekcie, revízie, revízne skúšky a odborné prehliadky všetkých druhov zdvíhacích zariadení. Ďalej vykonávame podrobné a preventívne prehliadky oceľových konštrukcií a žeriavových dráh. Školíme pracovníkov v žeriavovej doprave, tvoríme systémy bezpečnej práce, kontrolujeme a evidujeme viazacie prostriedky.

Stolárstvo, výroba: - zákazková - kuchyňa - vstavané skrine - detské izby - kancelársky nábytok - spálňa

Činnosť: - montáž a servis strojného zariadenia - bránové systémy (rolovacie mreže, priemyselné a garážové brány) - požiarne uzávery (textilné roletové, oceľové rolovacie) - dymové zábrany (sklenené, textilné) Požiarny dozor.

Výroba: - automatické dvierka kurníka - dávkovač krmiva - liahne.

-Kovovýroba, -CNC kovoobrábanie: -CNC obrábanie -konvečné obrábanie -sériová výroba na sústružníckych automatoch -CNC frézovanie v 3osách -CNC sústruženie v 7osách -CNC vŕtanie a závitovanie -automatické delenie materiálu Sídlo: Alfa - Metal Miloslav Nečas Dolné Lúčky 319 tel., fax: +420 549 440 254

Služby: - zabezpečenie a monitoring domov, bytov, chalúp, chát, komerčných priestorov

Služby: - autoservis - odťahová služba - požičovňa autoprívesov

Dodávka a montáž: - kúrenie - chladenie - vzduchotechnika - klimatizácia - plyn - stlačený vzduch

Umelecké kováčstvo, zámočníctvo: - brány - ploty - zábradlie - krbové náradie - svietniky - oplotenie.

Stavebné, murárske a zemné práce: - výstavba a rekonštrukcia rodinných domov, bytov a chalúp - zatepľovanie fasád - obkladačské práce - maliarske práce - sadrokartonárske práce - kamenárskej práce - búracie práce - tesárske a pokrývačské práce - upratovacie práce - zámočnícke práce - terénne úpravy - prípojky vody, elektriny a ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáže: -nábytok drevený, kovový, rustikálny: -kuchynské linky -spálňa -obývacie a detské izby -sedacie súpravy -kancelársky nábytok. Služby: -návrhy na počítači.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáže: -nábytok drevený, kovový, rustikálny: -kuchynské linky -spálňa -obývacie a detské izby -sedacie súpravy -kancelársky nábytok. Služby: -návrhy na počítači.

Predaj, internetový obchod, eshop: -pracovné odevy, obuv HEROCK -zástavby a vstavby do vozidiel -dielenský nábytok -ponky a pracovné stoly -plastové a kovové palety, regály -hliníkové rebríky, plošiny a lešenia.

Kompletné služby v oblasti merania a regulácie - projekcia, dodávka, realizácia, montáž, servis.

Dodávky: - centrálne vysávače Elektolux - elektronická zabezpečovacia a požiarna signalizácia - bezpečnostné - kamerové sledovacie systémy - videovrátnik - TV antény.

Opravy, servis: - chladničky - mrazničky. Predaj, montáž, servis: - klimatizácia.

E-shop: - vybavenie pre hasičov - hadica - savice - armatúry - výstroj a výzbroj - čerpadlá, agregáty a ďalšie. Hrnčiarska 411/11 751 31, Lipník nad Bečvou

Projekčná, inžinierska a dodávateľská firma: - vývoj a konštrukcia strojov a zariadení - projekty technológie - štúdia uskutočniteľnosti - koordinácia projektov a dodávok technológií - zabezpečenie výroby a dodávok technológií na kľúč - výstavba a rekonštrukcia sladovní, pozberových liniek obilnín a maku - spracovanie a realizácia ...