Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Upratovacia firma Geisler vám poskytne profesionálne jednorazové, pravidelné a dlhodobé upratovacie služby domácností a firiem. Sme tu pre vás už od roku 1997, vďaka čomu vám naši preverení pracovníci zaistia tie najkvalitnejšie služby a to nielen v Olomouci a Brne, ale aj v rámci celej Českej republiky. Naša upratovacia firma sa zameriava ...

DUNA ekonomický softvér je spoľahlivý informačný systém pre vedenie účtovníctva, miezd, daňovej evidencie či skladov a objednávok, ktorý uľahčí prácu nielen menším a stredným firmám, ale aj podnikateľom alebo nezárobkovým organizáciám. Na tvorbu a vývoj týchto ekonomických, účtovných, obchodných, predajných a mzdových systémov (softvérov) DUNA sa ...

Činnosť: - elektromontáže - zemné práce (minibagrom) - práca montážnou plošinou.

Služby: - čistenie kanalizácií - čistenie odpadov - sanie a čerpanie - odvoz, vývoz nádrže, septiky, žumpy

Dovoz, predaj, e-shop: - plastové boxy - kufre na náradie - plastové, hliníkové - vodotesné boxy - organizéry, krabičky - rybárske kufre a batohy.

Činnosť: - brúsenie a leštenie kovov

Služby: - školenie vodičov manipulačných vozíkov - školenie obsluhy stavebných strojov, žeriavnikov, viazačov - revízia zdvíhacích zariadení.

Návrh, konštrukcia a výroba: - špeciálne prípravky a jednoúčelové automaty na priemyselné použitie - elektronika. Činnosť: - obrábanie plastov a ľahko obrobiteľných kovov na CNC frézke - veľko- i malosériové strojné osadzovanie súčiastok povrchovej montáže - oprava elektronických riadiacich jednotiek, autorádiu, apod.

Požičovňa, zapožičanie: - náradie - búracie kladivá - elektrocentrály - odvlhčovače - záhradná mechanizácia. Služby: - rezanie, vŕtanie železobetónu, asfaltu - jadrové vŕtanie.

Činnosť: - zámočníctvo - zákazková kovovýroba.

Vodo topo plyn - kúrenárske práce - vodoinštalatérske práce - plynárske práce - zámočnícke práce. Rekonštrukcia objektov, podkrovných vstavieb. Rekonštrukcia kúpeľní.

Brúsiareň skla, sklenárstvo - zasklievacie práce - sklenárske práce - spracovanie plochého skla.

Činnosť: - kovoobrábanie - výroba strojných súčiastok

Predaj, e-shop drevených materiálov - drevené podlahy - laminátové dosky - palubovky, škárovky - dvere, zárubne, parapety - OSB dosky, preglejky, CETRIS dosky. Služby - rezanie - formátovanie - hranovanie - montáž a pokládka podláh.

Wincor Nixdorf s.r.o. ponúka široké portfólio produktov a riešení pre všetkých segmenty trhu: -supermarkety -diskontné reťazce -obchodné domy -hotely a reštaurácie -veľkoobchody -čerpacia stanica -lotérie.

Činnosť: - Vývoj, nasadenie a servis softvér v automatizácii výrobných liniek a strojov - programovanie elektronických čipov na profesionálnych zariadeniach - poradenská činnosť v automatizácii a výrobe

Činnosť: - servis počítačov, notebookov - služby v oblasti IT.

Služby: - ochrana osôb a majetku - montáž zabazpečovacej techniky - servis a údržba riadiacich systémov a automatizačných procesov - opravy a servis elektrických zariadení - správa sietí.

VÝROBA: - systémy pre potravinársky priemysel a riadiacich systémov, modernizácia pekární

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe

Predaj, oprava, servis, požičovňa: - kopírky, kopírovacie stroje Sharp

Internetový obchod, e-shop: - pomôcky, odevy pre záchranárov, hasičov.

Zámočnícke práce, výroba: - schodisko - zábradlie exteriérové, interiérové - zastrešenie - pergoly - balkóny - ploty - brány krídlové, posuvné - bránky - oceľové konštrukcie.

Požičovňa, prenájom: - obytné vozidlá - karavany