Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Predaj, oprava, servis, poradenstvo: - analyzátory a monitorovacie systémy pre environmentálny monitoring - meracie prístroje - vzorkovače

Výroba, predaj: -klimatizačné a vzduchotechnické technologické jednotky.

Výroba, dodávka a montáž: - paletovacie technológie na spracovanie slamy do peliet - vykurovacích peliet zo slamy - záhradného kompostu a substrátu. Likvidácia rastlinných odpadov, skladovanie a predaj posypovej soli.

Pálenica, pálenie ovocného kvasu. Liehovar. Výroba strojov a zariadení pre poľnohospodárstvo. Dopravná technika pre poľnohospodárstvo. Ubytovanie - 2x dvojlôžková izba s možnosťou prístelky. Výroba oceľových hál.

Práca: - kovoobrábanie - mechanické úpravy kovov.

Špecifické služby v oblasti požiarnej ochrany. Služby v oblasti požiarnej ochrany: - požiarna asistencia pri požiarne nebezpečných činnostiach - požiarna asistencia pri kultúrnych akciách - divadla, zhromaždenie občanov, filmovanie - dokumentácia požiarnej ochrany - školenie PO, BOZP. Predaj a montáž: - bezpečnostné tabuľky - ...

Firma Vesta servis s.r.o. MONTÁŽE : - zdvíhacie zariadenie, mostové žeriavy - kladkostroj Balkancar, Stahl, Abus, Demag - rádiové diaľkové ovládanie žeriava - špeciálne rozvádzače - vzduchotechnické zariadenie - rozvádzače podľa projektu zákazníka.

Pc-bazar.net Vám ponúka použitú výpočtovú techniku s garanciou. Ponúkame použité počítače, notebooky, pc, tlačiarne, komponenty a mnoho ďalšieho. V našom eshope si môžete tovar zakúpiť online, samozrejmosťou je možnosť vrátenia bez udania dôvodu po dobu 14 dní od doručenia.

Predaj kozmetických prípravkov a prístrojov.

Predaj, servis, bazár stavebnej techniky a zemných strojov - nakladače - mobilné bagre - minibagre - kráčajúce bagre. Dodávka náhradných dielov a príslušenstva.

Strojárska výroba: - oceľové konštrukcie - brány - fasádne prvky - schodisko - zábradlie Zámočnícke práce.

Naša firma sa špecializuje na chladiace a klimatizačné jednotky a tepelné čerpadlá. Medzi naše služby patria najmä montáže klimatizácií a tepelných čerpadiel, servis klimatizácií a tepelných čerpadiel. Kontaktujte nás pre vysoko kvalitné klimatizácie Toshiba. Ku každej objednávke pristupujeme individuálne, s maximálnou ústretovosťou a ...

Maloobchod, predaj: - elektrosúčiastky - výpočtová technika - solárna energia - osvetľovacia technika

Poskytovanie služieb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.

Činnosť: - kovovýroba - kovoobrábanie

špičkové optické technológie a produkty, najmä optovláknové senzory a systémy Poskytujeme: - plnú podporu pre projektovanie a návrh optických systémov a senzorových systémov pre špecifické aplikácie, inštaláciu a nastavenie systémov - riešenie špeciálnych požiadaviek a vďaka získaným skúsenostiam a znalostiam v oblasti optovláknovej techniky ...

Produkty: - vybavenie Pneuservisov - vybavenie autoservisov - čistiaca technika - umývacie linky - športové a drevené volanty - alumíniové kolesá - spojlery - športové výfuky - autopríslušenstvo - náhradné oleje, filtre, diely - detské a športové sedačky - car-hifi.

Predaj, oprava, servis: - výpočtová technika - náplne do všetkých typov tlačiarní Služby: - renovácia tonerov

Lakšmi – kvalitný indický nábytok to je luxus na dosah. Každý kus je vyrobený ručne a preto je jedinečný. Tento nábytok je vhodný na vybavenie rodinných domov, veľkých bytov, hotelov, reštaurácií, predajní a zámkov.

Montáž, oprava, servis: - výťahy (osobné, nákladné) - zdvíhacie plošiny - zdvíhacie zariadenie

Práce, remeslá: - vodoinštalatérske - revízia kamerovým systémom - kúrenárske - zámočnícke

Návrhy a realizácia záhrad - údržba a obnova zelene - pokládka trávnych kobercov a zakladanie trávnikov - požičovňa stroja na kultiváciu a modeláciu terénu - návrhy a realizácia závlahových systémov.

Predaj, oprava, servis: - manipulačná technika - vysokozdvižné vozíky