Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Verder ponúka riešenie výrobnej technológie v oblastiach: - čerpadlá a čerpacie zariadenia - čerpacie systémy - príslušenstvo čerpacích zariadení - servis produktov - aplikačné znalosti a poradenstvo Vytvárame dlhodobé partnerské vzťahy na základe vzájomnej dôvery a rešpektu nielen s našimi zákazníkmi, ale aj s dodávateľmi.

Služby: - kovanie a kované výrobky - hutnícky materiál

Výroba plachiet na zákazku - plachty, fólie - plachty krycie, do jazierok, geotextílie pod bazén - plachty PVC, plachty reklamné, plachty pre poľnohospodárstvo.

Železiarstvo. Maloobchod, predaj: - náradie - záhradná technika - kompresory - domáce potreby.

Predaj, montáž, inštalácia: - regulácia vykurovacích systémov - regulácia vykurovania.

Požičovňa, prenájom: - plavidlá - obytné lode, lodí

Výroba: - umelecké kováčstvo - ploty - brány - vráta - šperky - plastiky.

Činnosť: - rekonštrukcia, modernizácia výťahov - servis výťahov.

Strnad-ESAPO Komplexné vybavenie pedikérskych a kozmetických salónov.

Najlacnejšie požičovňa elektrocetral, agregátov a záložných zdrojov. Požičovňa záložných zdrojov a vonkajších rozvádzačov. Rýchlo, lacno a hlavne spoľahlivo.

Práca: - umelecké kováčstvo - zámočníctvo - zváranie, ostrenie nástrojov

Kalibračné laboratórium Zindler predáva všetky meradlá, meraciu a regulačnú techniku, vykonáva kalibrácia meradiel, meranie a regulácia a rieši ich opravy a servis. Vaše meradlá evidujeme a sledujeme ich rekalibračné lehoty. Predaj meradiel, kalibrácia, kalibrácia meradiel, opravy meradiel, servis meradiel, meranie a regulácia, internetový ...

Predávame bytové, domové a priemyselné vodomery, merače tepla, dávkovacie zariadenia, šróbenie k vodomerom, pomocný a inštalatérsky materiál spoločnosti Slovarm. Tiež ponúkame magneticko-indukčné prietokomery a zariadenia na prenosy stavu vodomerov. Vykonávame aj opravy a repasie všetkých typov vodomerov.

Opravy a modernizácia počítačov, notebookov, mobilných telefónov - odstránenie vírusov - inštalácia a nastavenie programov - čistenie. Opravy, servis - domáce spotrebiče - práčky, umývačky, chladničky.

Činnosť: - rekonštrukcia, modernizácia výťahov - servis výťahov.

Janovský ELEKTRO s.r.o. Slovenská Lipa. Kompletné elektromontážne a elektroinštalačné služby po celom území SR. Vykonávame a zaisťujeme: -Elektromontáže, elektromontážne práce -Elektroinštalácia a priemyselné elektroinštalácie vrátane projektov a revízií -Montáž a opravy bleskozvodov -Meranie a regulácia kúrenia, vzduchotechniky a ...

Geotronics Praha je distribútor: - prístrojov na geodetické meranie - prístrojov pre GIS merania - stavebných laserov - termokamier Sme autorizovaný distribútor spoločnosti Trimble, ktorý na slovenskom trhu ponúka kompletné zabezpečenie (predaj, podpora, servis) pre divízie geodézie a GIS merania. Prevádzkujeme aj sieť referenčných staníc ...

Predaj, oprava: - výpočtová technika, počítače.

Nástrojáreň. Výroba, kovovýroba, konštrukcia: - montážne, zváracie, výrobné a kontrolné prípravky - strižné, ohýbacie, tvárniace nástroje vrátane náhradných dielov - formy na plastové a gumené výlisky. Kovoobrábanie: - presne obrábané diely na výrobu obrábacích strojov.

Dodávka: - tepelné čerpadlá vzduch-voda Hotjet a Master Therm pre - solárny ohrev vody pre rodinné domy, chaty.

Výroba, predaj, servis: - poľnohospodárska, malá farmárska a komunálna technika.

Lošiak elektro firma s dlhoročnou tradíciou sa venuje nielen predaju bieleho tovaru a elektroniky, ale aj na odborné poradenstvo pri výbere výrobku. Zaistíme všetok servis a opravu ponúkaných spotrebičov a elektroniky. Servis, opravy, oprava: -chladničky -chladničky -mrazničky. Predaj aj splátkový, doprava a inštalácia zadarmo, odvoz ...

Služby: - strojné, ručné čistenie - komunikácia, vonkajšie priestory - zvoz odpadu hákovým nakladačom. Likvidácia, recyklácia: - nepovolené skládky, autovraky. Elektroinštalácia. Stavebné práce. Záhradníctvo. Pohrebná služba. Zámočníctvo.

Naša firma Vám ponúka nový Eco - trend, ktorým sa stávajú krabičky z cukrovej trstiny, bio plastov, palmových listov. Pre spotrebiteľov predstavujú štýl – eleganciu – ľahkosť a pritom pevnosť a stabilitu.

Predaj: -rozvádzače -ističe -svietidlá, domové svietidlá -priemyselné spínače -osvetľovacie zdroje -stýkače -relé -trafa -domové zásuvky -svorky -káble -inštalačný materiál -vykurovacie systémy -vykurovacie telesá -batérie, nabíjače, náradie -ventilátory -meracie prístroje. Centrála spoločnosti Hradec Králové: ...