Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Dodávka, poradenstvo, revízia: -ochranné pracovné pomôcky. Výroba: -mobilné technologické kontajnery na prenos telekomunikačného a dátového signálu. -zákazková výroba oceľovej konštrukcie, kovovýroba. Služby: -údržba BTS.

-dodávka a montáž geomreží -spevňovanie svahov a podložia Predaj, dodávka a montáž: -plastové okná a dvere ( vonkajšie aj interiérové ) -hliníkové okná a dvere ( vonkajšie aj interiérové ) -zimné záhrady -verandy -zasklievanie balkónov -markízy -rolety -parapety -žalúzie -siete proti hmyzu

Inštalatér, vodo topo - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce - montáže a opravy rozvodov - dodávky a montáže tepelných čerpadiel a riadeného vetrania - montáže a výmeny kotlov.

Veľkoobchod, maloobchod: - motorové, prevodové, priemyselné oleje - asfaltové výrobky PARAMO - autokozmetika.

Distribúcia, dodávka: - mazivá, oleje - automobilové oleje - priemyselné oleje - potravinárske, špeciálne mazivá.

Čistenie kobercov a čalúneného nábytku, čistenie sedacích súprav, kreslá, pohovky.

Predaj, servis: -tepelné čerpadlá -solárne systémy -zásobníkové ohrievače -akumulačné nádrže -vetranie s rekuperáciou tepla -termostaty, ventily -rúrky na oddymenie plynových kotlov -teplomery, manometre -regulátory ťahu pre kotly, horáky.

Výroba a montáž: - interiérového zariadenia, - kuchynských liniek, - vstavaných skríň, - kancelárskeho nábytku, - nábytku na zákazku.

Predaj ručného aj elektrického náradia, zváracej techniky a ostatného sortimentu strojárskeho charakteru. Ponuka priemyselnej chémie, zváracích zdrojov, vzduchotechniky, ochranných pomôcok, meradiel, brusiva či autogénnej techniky.

Vývoj, výroba, predaj a servis: - dúchadlá Roots - kompresory.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - klimatizácia - tepelné čerpadlá

Predaj, maloobchod: - fotografické a filmové potreby - fotoaparáty - video, videokamery a príslušenstvo - televízory. Služby: - spracovanie farebných fotografií. Fotoateliér. Komisný predaj, fotobazár.

Výrobca a dodávateľ predizolovaného potrubia a príslušenstva. Predizolované potrubie sa používa na rozvody tepla, chladu a kondenzátov. Materiály: oceľ, PPR, PUR a SPIRO. Služby: projektovanie, školenia, strojné penenie a montáž elektro spojov.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, dodávky: Ložiská -guličková, valivá, axiálna, .. značky: SKF Oleje, mazivá FUCHS Lepidlá -loctite Náradie -profesionálne náradie Gufera, o-krúžky, klinové remene

Čistenie - čalúnenie nábytok, koberce. Požičovňa - čistiacich strojov na koberce a čalúnenie Upratovacie služby - upratovanie nebytových priestorov - upratovanie a údržba firemných priestorov - umývanie okien, nákladov a iných sklenených plôch.

Predaj: - robotické vysávače - robotické kosačky - bazénové vysávače - robotické vytierače na mokro a mopy do domácnosti - robotické čističe okien - roboty na čistenie grilov - príslušenstvo a náhradné diely - zvýhodnené sety a akčné ceny

Zabezpečovanie kompletovaných vyšších dodávok v oblasti ľahkej a komfortnej vzduchotechniky. Dodávka a montáž vzduchotechnických zariadení: - funkčné a komplexné vyskúšanie - zaregulovanie na projektové parametre - revízia protipožiarnych klapiek - zaistenie dokumentácie skutočného prevedenia diela - zaškolenie obsluhy - skúšobná ...

Firma FLOD PRAHA bola založená začiatkom roku 1991 ako jedna z prvých nových firiem v ČR pôsobiacich vo sfére dodávok technologických zariadení gastronomických prevádzok.

Poľnohospodárska výroba: -živočíšna, kravy, mlieko. Autodoprava: -nákladné -poľnohospodárske stroje. Oprava: -poľnohospodárske stroje. Účtáreň.

Služby: - zakladanie spoločností, poskytovanie obchodných adries, kancelársky a konferenčný servis, marketing - prenájom komerčných a bytových priestorov - prenájom komunikačnej a IT techniky - poradenstvo v oblasti ekonomických analýz, krízového riadenia, change managementu a optimalizácie procesov

Sme medzinárodne pracujúca spoločnosť s takmer 45-ročnou tradíciou dodávok presnej meracej techniky pre kalibráciu, testovanie a diagnostiku elektrických a neelektrických veličín v laboratórnych i priemyselných podmienkach. Činnosti: - zastúpenie uvedených zahraničných spoločností - poradenstvo v oblasti meracej, kalibračnej a testovacej ...

Výroba - dopravné a manipulačné kontajnery pre priemysel - ľahké dopravné a manipulačné prostriedky rudlami, kolieska, vozíky - predajné stojany (návrhy podľa zákazníka) - výroba drôtených boxov GITTERBOXOV

E-shop: - repasované počítače a výpočtová technika.