Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Stavebná spoločnosť, firma, stavebná činnosť, stavebníctvo, staviteľstvo.Kompletné stavebné práce. Projekčná činnosť. Stavba, výstavba rodinné domy, domov, nízkoenergetický dom, bytová výstavba, byty, jadrá, jadro.Rekonštrukcia kúpeľní. Podkrovná výstavba. Zateplenie fasád, fasáda. Stavby, stavba na kľúč. Tesárske práce. Maliarske a ...

Predaj, e-shop, servis, overenie - tonometre (tlakomery) - teplomery.

Spoločnosť NC LINE a.s. poskytuje svojim zákazníkom komplexný servis v oblasti kovovýroby. Vykonávame spracovanie a ohýbanie plechov, zváranie, rezanie laserom, CNC vysekávanie, povrchové úpravy, dierovanie, vŕtanie, prerážanie a tvárnenie rôznych otvorov a tiež sa zameriavame na zámočnícke práce. Naši pôsobisko nájdete na adrese Komenského ...

Predaj, servis, požičovňa: - záhradná technika - lesná technika - príslušenstvo - HUSQVARNA, JONSERED, PARTNER, VARI, DEUTZ - FAHR.

Predaj, oprava, servis: - výpočtová technika - spotrebný materiál

Kovovýroba. Výroba: -kovové výlisky -nástroje CAD CAM -CATIA, I-DEAS -zvárenca -podkomplety -vnútorné diely karosérie, podvozkov, motorov.

Internetový obchod. Veľkoobchod, predaj, dovoz, import: -Čističe, upratovacie, dezinfekčné prostriedky -úklidové vozíky -bioprodukty a zdravá výživa. Vzorková predajňa-Jateční 169, Zlín po-pia-9-14 30 hod.

Výroba, dodávka, montáž: -polovodičové odporové tenzometre a analógové prevodníky -aplikácia tenzometrov -snímače pre elektrické meranie mechanických veličín, meranie hmotnosti, snímača sily, zrýchlenia, tlaku, krútiaceho momentu.

Dovoz a predaj stavebných strojov. Opravy stavebných strojov. Výroba lopát a príslušenstvo k stavebným strojom. Oprava hydraulických čerpadiel, hydromotorov, rozvádzačov a hydraulických valcov.

Spoločnosť CZECH AUTOMOTIVE SERVICES a.s. zaisťuje výrobu zváranej manipulačnej techniky pre výrobné prevádzky.

Spoločnosť FAS Rakúsko s.r.o. so sídlom v okrese Semily sa už od roku 1991 zaoberá zákazkovou výrobou kovovej bižutérie. Špecializujeme sa aj na zákazkovú výrobu lisovaných kovových dielov. Disponujeme technológiami pre nástrojárske, rytecké a lisárske práce a taktiež pre odstredivé liatie zliatin zinku a cínu. Zaoberáme sa predovšetkým ...

Spoločnosť MS Technika Pro s.r.o. sa zaoberá predajom technických plynov, ako je kyslík alebo hélium. Vykonávame tiež plnenie, respektíve výmenu fliaš CO2. Zaobstaráte u nás tiež redukčné ventily a talkové fľaše s technickými plynmi. V Prostějove nájdete výdajný sklad bez stálej obsluhy.

Spoločnosť JP- Welding, Ing. Jiří Paleček pôsobí ako certifikovaný medzinárodnej zvárací inžinier a európsky zvárací inžinier. Ponúka služby pre podporu kvality zváračských procesov. služby: - certifikovaný medzinárodná zvárací inžinier - certifikovaný európsky zvárací inžinier - zváračský dozor - NDT, nedeštruktívne skúšanie - ...