Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Činnosť: - revízia zdvíhacích zariadení - revízia elektrických zariadení.

- okuliare - okuliarové šošovky - kontaktné šošovky - slnečné okuliare - športové okuliare - doplnky - odborné poradenstvo - meranie zraku klinickým optometristom - absolvent Pennsylvania College of Optometre, Philadelphia, USA - vizuálna terapia - pomoc riešenie špecifických porúch učenia na báze zrakovej pohody

Požičovňa lodí a raftov TITANIC - areál Letisko České Budějovice.

Výroba: - trieskové a tvarové obrábanie kovov - obrábanie na CNC strojoch a CNC obrábacích centrách Výroba a montáž: - izolačný matrac turbín, prírub, kompenzátorov a rozvodov potrubia.

Predaj: - záhradná technika - substráty - hnojivá - záhradné náradie - záhradnícke potreby

Zákazková výroba: -nábytok (kuchynské linky, obývacie a detské izby, pracovne, spálne a pod.) -dizajnové prvky (osvetlenie, kovanie, konferenčné stolíky a pod.) -výroba stavebno - stolárska (pergoly, verandy, terasy a pod.)

NAŠE SLUŽBY Naša spoločnosť pôsobí na trhu už 20 rokov. Za tú dobu sme sa špecializovali na obrábanie kovov, zváračské práce kovových zliatin (výrobu zvarencov), obrábanie a zváranie plastov, najmä polyamidov.

Služby: - poradenstvom v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci, požiarnej ochrany a ochrany životného prostredia

Výstavba obytných motorových lodí, hausbotov na zákazku. Prenájom obytných lodí - výlety loďou.

Agrobazár, výkup, predaj: - použitá poľnohospodárska, lesná technika - použitá stavebná technika.

Stavebná firma: - rekonštrukcia objektov - zatepľovanie budov - montáže oceľových konštrukcií - zámkové dlažby - zemné práce - kontajnerová doprava.

Zámočníctvo a umelecké kováčstvo -zámočnícke a kováčske práce. -umelecko - remeselné spracovanie kovov -zákazková výroba -ploty, brány, mreže -záhradný nábytok a doplnky.

Studne - renovácia, čistenie, opravy. Inštalácia čerpadiel. Úpravne vody - chemické aj mechanické úpravne vody.

Vodo, topo, plyn - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce - plynárske práce - montáž teplých čerpadiel.

Sortiment: -všetky stroje a príslušenstvo pre technológie vysokotlakového vodného lúča.

Práca: - zváračské, zváranie - zámočnícke

Veľkoobchod, predaj: - ložiská - ložiskové systémy.

- výroba plachiet, izolačné fólie, obaly na stroje a pod. - plachty silážne, na foliovníky, na bazény -výroba hobby balenia netkaných textílií a balenie fólií -výroba hobby balenia ochranných, oporných a tieniacich sietí -veľkoobchod doplnený o záhradkárske potreby, fólie, plachty -maloobchodný predaj v Polici nad Metují - záhradkárske ...

Služby: -meranie a analýza hluku a vibrácií v odboroch priemysel, stavebníctvo, urbanizmus a hygiena.

Predaj, oprava, servis: Autorizovaný predajca a servis STIHL, HONDA, VARI, VIKING, DAKR, AGADOS. Záručný a pozáručný servis. -prívesy AGADOS, DAKR: -poľnohospodárska technika -malá mechanizácia -slovenský cukor 50kg bal. -potreby pre poľnohospodárov a chovateľov. Kvalitne ostríme všetky druhy reťazí (aj na počkanie). Výroba a ...

Internetový obchod, e-shop, eshop: - špecializujeme sa hlavne na USB flash disky a ostatné darčekové predmety, určené predovšetkým na potlač vašim logom.

Veľkoobchod, distribúcia, predaj. Vybavenie sklom a porcelánom pre hotely, reštaurácie, jedálne a závodné stravovanie: - sklenené a porcelánové výrobky pre gastronomické zariadenia - zariadenie pre gastronómiu a gastro prevádzky - pohár pivný, vínny, nealko - poháre, sklenené poháre - krčahy na pivo aj nealkoholické nápoje.

Výroba: - veľkokuchynské zariadenia a vybavenie z nerezu - nerezový nábytok - šľahacie a hnetacie stroje - plynové a elektrické sporáky - výdajné a ohrievacie stoly - vyhrievacie zásobníky na taniere - elektrické a parné kotly - elektrické grilovacie pece, dosky, fritézy, variče cestovín, vodné kúpele, smažiace panvice, umývacie ...

Strojárska výroba: - kompresory (rotačné, piestové) - obrábanie na CNC strojoch - zváračské práce.