Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Strojárska výroba: - kovoobrábanie - sústruženie - frézovanie - zváranie - diely do závodných vozidiel - prototypové diely

Kovovýroba: - zákazková kovovýroba - ploty - brány - mreže - skladové palety - manipulačné rampy

Zváranie, zváranie, renovácia, opravy: - plastov Výroba: - laminátové nádrže - septiky, nádrže - vodomerné šachty

Popredný dovozca a distribútor samolepiacich pások v Českej republike.

Vývoj, konštrukcia a výroba - jednoúčelové stroje - montážne prípravky - testovacie prípravky - digitálna technika - analógová technika - programovateľné PLC - testery.

Služby: - upratovacie - jednorazové, pravidelné upratovanie - čistenie interiérov vozidiel. Požičovňa: - čistiace stoje.

E-shop: - automobilová chémia - mazadlá - čistiace a odmasťovacie produkty...atď

Výroba a predaj sáčkov z PE a PP - transportné plastové vrecká.

Kartonážna výroba: -výroba obalov z papiera a lepenky, sieťotlač -pieskovanie skla Výroba a predaj maľovaného skla: -zdobenie skla.

Výroba: - peletizačné technológie - lisy na pelety - výrobné technológie na spracovanie biomasy

Oblasť povrchová ochrana kovov. Predaj náterovej hmoty Rembrandtin pre ČR a SR, priemyselná antikorózna ochrana s dôrazom na ochranu oceľových konštrukcií a zariadení v hutníckom, chemickom, papierenskom a energetickom priemysle.

3D návrhy a realizácia interiérov (detské a študentské izby, spálne, kuchyne, obývacie izby...), predaj nábytku a bytových doplnkov (sedacie súpravy a kreslá, jedálenské stoly a stoličky, konferenčné stolíky, kancelársky nábytok, obývacie steny, šatníkové skrine, koberce, bytový textil, matrace, rošty, zrkadlá, stolné a stojacie lampy, stropné ...

Elektronické zabezpečovacie systémy: - komplexné elektronické zabezpečenie objektov a budov - priemyselná televízia - kamerové systémy - požiarna signalizácia

Autorizované meranie hluku a vibrácií, vzduchová a kročajová nepriezvučnosť, pohltivosť, dozvuk, hluková záťaž obsluhy. Spracujeme hlukové štúdie, návrh odhlučnenia a zvukovej izolácie. Meranie hluku na kolaudáciu, stavebné povolenie a na základe sťažnosti.

Výhradné zastúpenie ručného elektrického náradia značky Virutex určené iba pre profesionálov. Predaj, záručný a pozáručný servis drevoobrábacích strojov a nástrojov, hoblíkov, brúsok, frézok a ďalších.

Renovácia, opravy a úpravy obrábacích nástrojov s vymeniteľnými spájkovanými britovými doštičkami pre CNC stroje. Výroba špeciálnych nástrojov.

Odvoz - odpady Čistenie a zimná komunikácia - chodníky - parkovisko - komerčné areályupratovanie - interiéry Zemné práce Opravy - komunikácia Starostlivosť o zeleň

Predaj a servis počítačov vrátane notebookov.

Výroba a predaj: - meracích - riadiacich - regulačných systémov.

Produkcia a potlač plastových obalov. VAN GILLERN s.r.o. je jeden z najväčších výrobcov obalov z PE fólie na slovenskom trhu. Vyrábame PE fólie rôznych typov a tieto následne spracovávame na - plastové obaly - reklamné tašky - BIO tašky - potlačené fólie - vrecká - vrecia - odpadové vrecia. Sme schopní potlačiť aj iné fólie, ...

Predaj: - poľnohospodárske stroje a zariadenia.

Autodoprava - preprava osôb a vecí - dodávková doprava. Zámočnícke práce - zákazková výroba - lisovanie - sústruženie - frézovanie. Kováčske práce - výroba ploty, mreže, brány.

Ponúkame produkty značiek: -LEIFHEIT -SOEHNLE -Dr.OETKER -SPIRELLA

Vodoinštalácia. Plynoinštalácia. Ústredné vykurovanie. Solárne systémy, fotovoltaické systémy. Tepelné čerpadlá. Technický dozor stavby. Energetický audit.