Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Predaj kompletnej výstroje a výzbroje pre hasičov a záchranárov, vybavenie pre požiarny šport a technických prostriedkov protipožiarneho zabezpečenia objektov.

Stavebné práce: - rekonštrukcia bytových jadier - obkladačské, maliarske, obkladačské, podlahárske Kovovýroba, kovoobrábanie: - sústruženie - frézovanie - brúsenie - závitovanie. Stolárstvo.

Výroba: -elektrické a elektronické meracie prístroje -kliešťové prístroje -prevodníky elektrických veličín -elektronické riadiace systémy -systém rádiofrekvenčnej identifikácie. Kalibračné služby a servis.

Činnosť: - revízie, revízne skúšky zdvíhacích zariadení - revízia žeriavov, plošín.

Stavebné bytové družstvo Přerov vám zaistí prenájom nebytových priestorov a kancelárií v centre Přerova a na Predmostí. Vďaka silnej tradícii a pevnému postaveniu sa naše družstvo taktiež zameriava na správu a údržbu nehnuteľností vrátane výstavby bytových objektov a garáží. Sme spoľahlivým partnerom pre vaše bývanie! Prenájom v centre Přerova ...

Dodávka, montáž: - elektronické zabezpečovacie systémy - prístupové systémy - kamerové systémy - štruktúrovaná kabeláž.

Oprava, repasia: - traťové stroje - podbíjacie agregáty automatických strojných podbíjačiek - zváracia hlavica.

Predaj, e-shop: - nástroje na kovoobrábanie - vymeniteľné britové doštičky - tvrdokovové vrtáky, frézy.

Veľkoobchod, predaj: - sklá - archivačných doplnkov - obaly z lepenky - kartonáž.

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - kancelársky nábytok - schodisko - altány, pergoly, prístrešky

Činnosť: - umelecké spracovanie kovov - kováčske práce - kovolitecké práce - reštaurovanie kovových prvkov.

Správa bytového fondu. Poradenstvo: - právne - v oblasti správy domov, bytov a nebytových priestorov a činností súvisiacich s realizáciou Zákona o vlastníctve bytu. Montáž a servis: - výťahy. Práce a revízie: - elektroinštalatér - vodoinštalatér - kúrenár. Opravy a servis: - plynové zariadenia. Inštalácia a servis: - meracia a ...

Výroba - nerezové vane pre rehabilitačné, kúpeľné účely a vodoliečbu - nerezové stoly pre gastro - nerezové vozíky pre zosnulých - nerezové listové schránky - krycie dvierka z nerezu pre elektrické a plynové rozvody - nerezové kvetináče a kvetináče - nerezové nástenky a vývesné vytríny - výrobky pre laboratóriá - mreže - zábradlie - ...

Dodávka, servis: -drevoobrábacie stroje -CNC obrábacie centrá -lisy -odsávanie -kompresory -frézy -nože -pílové kotúče.

Kovovýroba: -povrchové úpravy kovov -galvanovňa -galvanické a chemické pokovovanie -niklovanie -zinkovanie, zinkovňa -tvrdé chrómovanie, chromátovanie -eloxovanie -fosfátovanie -čiernenie -tepelné spracovanie kovov. Sídlo, korešpondenčné a fakturačné adresa: – č p. 361, 75604 Nový Hrozenkov.

Predaj, servis: - brusivo Tyrolit - záhradná a lesná technika: - motorové a elektrické píly, kosačky, vyžínače, krovinorezy, drviče, fúkače, postrekovače, traktory a plotostrihy. AUTORIZOVANÝ PREDAJCA: - značky Stihl, Husqvarna, Dolmar, Jonsered, AL-KO, Solo, Stiga, VeGa, Active, Partner, Dolpima, Mountfield, Weibang.

Predaj, eshop záhradného náradia, servis: -rýle, gróf -nožnice na vetvy, plot, trávu -záhradné traktory -kosačky na trávu -vyžínače -snehové frézy -motorové píly -krovinorezy -trávne osivá -drviče vetiev -kultivátory, rotavátory -vertikutátory -záhradné hnojivá.

Činnosť - sústruženie, frézovanie - delenie - zváranie a obrábanie kovových materiálov.

Činnosť: - služby v oblasti PO a BOZP

Strojáreň, strojárska výroba: - prípravky pre automobilový priemysel - CNC obrábanie.

Železiarstvo, železiarsky tovar. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, oprava, servis: - náradie (ručné, vzduchové, elektrické, záhradné) - záhradná technika (čerpadlá, kosačky, krovinorezy) - striekacia technika - hliníkové rebríky a schodíky - stacionárne stroje - hobľovky, stolné brúsky, pokosové a formátovacie stroje - pletivo - ...

Služby, projekcie: - požiarna bezpečnosť stavieb - zariadenie na odvod tepla a dymu.