Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Predaj, servis, autorizovaný servis pre HONDA - motorové trávne kosačky - záhradné traktory - krovinorezy - záhradná aj stavebná technika s motormi HONDA. Zámočníctvo - autorizovaný servis HONDA motorové stroje.

Výroba, maloobchod, e-shop: -umelecké kováčske výrobky na zákazku.

Vývoj, výroba, predaj, inštalácia: - tepelné čerpadlá - meracia a regulačná technika - technika pre vzduchotechniku.

Továreň zváracej techniky. Výroba, predaj, konštrukcia, poradenstvo: - bodové zváračky - závesné bodové zváračky - zváracie kliešte - zváracie lisy - jednoúčelové zváracie stroje - stroje na zváranie drôtených sietí - regulátory jalového výkonu - špeciálne zváranie stredofrekvenčné odporové stroje - robotizované pracoviská - ...

Komplexné služby pri predaji vinohradníckej a komunálnej techniky. Predaj, servis a dodávka: -traktory, manipulátory -vinohradnícka a komunálna technika -náhradné diely. Zastúpenie a servis značiek: -záručný aj pozáručný servis -Caffini, Pellenc, Campagnola, SAME, Agrimaster, Ferrari, Lamborghini, SDF GROUP, Agrometall, Sovema.

Predaj, distribúcia: - stroje na podšívkové tkaniny.

Široký sortiment: -tašky -sáčky -fólia -prírezy -značkovacie etikety do klieští -papier -vrecia -alobal Služby: -dotlač firemného loga na ektikety do klieští -potlač lepiacich pások -potlač HDPE tašiek -výroba LDPE HDPE sáčkov-rozmer podľa priania zákazníka -thermo kotúče-rozmer podľa priania zákazníka -thero štítky-rozmer ...

Špecialista na bezpečnosť práce a požiarnu ochranu. Spoločnosť ENERGOM Projekty a.s. zaistí: - školenia a prevencia rizík v BOZP a PO, - pomoc pri pracovných úrazoch - zápisy z kontrol - spracovanie odbornej dokumentácie - odstránenie nedostatkov - zastúpenie pri kontrolách štátneho odborného dozoru.

Hľadáte špecialistu na bezpečnosť práce a požiarnu ochranu? Chcete zaistiť pre svojich zamestnancov bezpečný chod na pracovisku? Spoločnosť ENERGOM Projekty a.s. Vám zaistí školenie a prevenciu rizík v BOZP a PO, pomoc pri pracovných úrazoch, vyhotoví zápisy z kontrol, spracuje odborné dokumentácie, odstráni zistené nedostatky a zastúpi Vás pri ...

Servis, opravy, údržba - tryskacie zariadenie Predaj - náhradné diely pre tryskacie zariadenia - oceľové okrúhle a ostrohranné abrazíva - hydraulické odlamovacie kliny.

Služby - projektovanie a výstavba optických a metalických sietí, meracích systémov a softvéru - metalické siete, optické siete - geodetická činnosť - inžinierska činnosť - meranie a testovanie.

Vykonávame: - montáže nosných káblových systémov - pokládka káblov - elektroinštalačné, zámočnícke a demolačné práce.

Naše služby: - kúrenárske práce - zámočnícke práce - zváracie práce - stavebné práce - údržba bytových fondov.

Projekcia, inžiniering, montáž: - veľkokapacitné zásobníky - potrubné rozvody - oceľové konštrukcie

Dodávky, montáž, opravy a revízie zdvíhacích, tlakových, plynových a elektrických zariadení. Dodávky, montáž a servis priemyselných zariadení.

Montáž solárnych systémov na ohrev vody a vzduchu. Montáž malých veterných elektrární na výrobu el.energie.

V našej vzorkovej predajni podláh a dverí ponúkame kvalitné interiérové dvere aj širokú ponuku vzoriek odolných plávajúcich podláh. Špecializujeme sa na laminátové a vinylové podlahy. Vykonávame montáž a servis dverí, podlahárske práce a renovácie, vrátane súvisiacich remeselných prác. Podlahárstvo, podlahárske práce, pokládka, predaj ...

Kovovýroba - obrábanie kovov - nástrojárske práce.

Dodávka, montáž, revízia - výťahy na kľúč - eskalátory - zdvíhacie plošiny.

Služby: - elektroinštalácia - montáž zabezpečovacie a kamerové systémy - domové telefóny a videotelefóny

Obchodná a výrobná spoločnosť CONDOR Naša firma je obchodná a výrobná spoločnosť, medzi naše zameranie patrí komplexné nakladanie s odpadmi - likvidácia odpadov, predaj a servis čerpadiel (dávkovacích a špeciálnych vrátane chémie), VO, MO batérie, akumulátory a zdroje, VO, MO voda, kúrenie, plyn a archivácia a skartácia dokumentov.

Stolárstvo. Zákazková výroba, predaj: -nábytok: -kancelársky -kuchyňa, kuchynský nábytok -detské izby -obývacie steny Materiály: -lamino -dyhovaný drevotrieska (dub, buk, imitácia ušľachtilých hornín) -masív (buk, dub) Realizácia: -interiéry -vybavenie obchodov.

Dodávame a odborne montujeme kompresory a priemyselné chladenie. Zaisťujeme kompletný servis kompresorov od návrhu cez analýzu, revíziu po dodávku a montáž. Ďalej ponúkame predaj repasovaných aj nových zbíjacích kladív značky Permon. Predaj nových aj repasovaných kompresorov. Pojazdné stavebné kompresory zn.Kaeser. Kompresory Schneider.