Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Služby: - počítačové zostavy - tlačiarne - notebooky - spotrebný materiál - počítačové siete - servis - poradenstvo. Internetový obchod: - kancelárska technika - výpočtová technika.

Naše služby: - koľajové vozidlá a koľajové trate - vývoz investičných celkov - chémia a čistenie odpadových vôd - poradenstvo a softvérové programy.

Predaj, servis, opravy a údržba stacionárnych motorov DEUTZ MWM. Dieselové motory DEUTZ a ich komponenty: - plniace turbodúchadlá - palivové vstrekovacie súpravy a vstrekovacie čerpadlá - lisy na okrúhle balíky DEUTZ-FAHR - balíčky do fólie - obracače, zhrňovače DEUTZ-FAHR - traktory, kombajny DEUTZ-FAHR. Poradenská činnosť v oblasti ...

Výroba elektrohydraulických a elektromechanických skúšobných strojov a trhacích strojov. Rôzne strojárske výrobky. Elektrické meracie, testovacie a kontrolné zariadenie, elektrické lekárske prístroje.

Výroba oceľových konštrukcií na zákazku.

Projekčná kancelária: -projektovanie pozemných stavieb. Stavebná činnosť Inžinierska činnosť Ochrana majetku

Kovovýroba. Stavebné zámočníctvo.

Predaj: - stavebná chémia - suché omietkové, maltové zmesi - škárovacie hmoty, lepidlá, tmely, silikóny. Požičovňa: - miešací stroj COLLOMIX LevMix - čistič kobercov zn. Kärcher. Služby: - vedenie účtovníctva, da=novej evidencie - daňové poradenstvo.

Návrh, dodávka, inštalácia a servis chladiacej, mraziacej techniky, tepelných čerpadiel a klimatizácií - chladiace a mraziace technológie, chladiace boxy, chladiaci nábytok - komerčná klimatizácia, rezidenčné klimatizačné jednotky - tepelné čerpadlá - chladiče vody. Zákazková kancelária a technologické oddelenie - adresa: Plzenská 437, ...

Dodávka, predaj - priemyselné tesnenie pre hydrauliku a pneumatiku - vodiace krúžky a pásky manžety - hriadeľové tesnenie, gufera - tepelnoizolačné dosky - gumové profily, upchávkové šnúry - špeciálne priemyselné oleje a mazivá.

Výroba, predaj, montáž a servis výťahov. Služby: - rekonštrukcia - modernizácia - projekcia - poradenská služba pri voľbe typu a umiestnení výťahu - oprava - opravy.

Ťažká strojárska výroba. Zváranie Obrábanie Ohýbanie a zakružovanie Žíhanie Rezanie plameňom Strojné vybavenie Žeriavová údržba

Delenie a opracovanie kovových a špeciálnych materiálov. Na páliacich strojoch TruLaser 3530 a TruLaser 3030 je možné deliť materiály od hr. 0, 5 mm do 20 mm s presnosťou 0, 1 mm, ohraňovací lis TruBend 3120 je schopný ohýbať materiály až do hr. 15 mm. Dodávame ako jednotlivé dielce, tak aj komplexné dodávky hotových komponentov na priamu ...

Predaj: - nástroje na obrábanie - nástrojové držiaky.

Servis, oprava, údržba: - počítače, výpočtová technika.

Autorizovaný servis monitorov, tlačiarní a projektorov PANASONIC. Opravy: - neštandardných elektronických zariadení - CRT aj LCD monitorov rôznych značiek: k PC, Apple, bankomatom, špeciál zariadeniam atď... - a čistenie LCD a DLP projektorov - napájacích zdrojov do PC (AT, ATX), Apple, notebookov, bankomatov atď... - neštandardných ...

Internetový predaj automobilových a priemyselných mazív, autochémia a drobných autopotreb - žiaroviek, akumulátorov a pod.

Firma TELEST, spol. s r.o. sa zaoberá predajom telekomunikačnej techniky, telefónov, ústrední a výpočtovej techniky. TELEKOMUNIKAČNÉ SYSTÉMY, SIETE, VYBAVENIE. Predaj, projekcia, inštalácia, opravy, montáž, servis. TELEKOMUNIKAČNÁ TECHNIKA: -telefónne ústredne SIEMENS, PANASONIC -koncové telefónne zariadenia - STA (spoločné ...

Profesionálny fotograf pre štýlové aj klasické svadobné fotografie. Portréty v ateliéri aj exteriéri. Produktová fotografia na reklamné použitie. Reportážne a dokumentačné fotografie pre firemné aj spoločenské akcie. Fotografické služby pre celú SR.

Požičovňa a predaj obytných prívesov.

-ekologické meranie prírodnej rádioaktivity a ďalších škodlivín

Odstraňovanie graffiti, sprejov, náterov, pasteliek a mastnoty zo stien a fasád. Prevencia antigraffiti nátery.

Prevencia proti sprejerom, antigraffiti nátery a čistenie stien a fasád.

Výroba, predaj: -kancelárske stoličky, kreslá. Antares a.s. - sídlo Národná trieda 43 110 00 Praha 1