Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Výroba, predaj, e-shop - mazivá a mazadlá - spreje, pasty - lepidlá, tmely, tesnenia.

Práca: - kovoobrábačské - sústružnícke - lisovanie dielov.

Kúrenie, voda, kanalizácia - rekonštrukcia kúpeľní - montáž a opravy rozvodov vody, kanalizácie a kúrenia - montáž tepelných čerpadiel a klimatizácií.

Služby - revízia tlakových nádob a kotolní - autoservis, autoopravovňa - pneuservis - autodiagnostika.

Hodinárstvo: - opravy starožitných hodín - reštaurovanie hodinových skríň. Umelecké kováčstvo.

Nákup, predaj, servis, revízia, technické kontroly: - vysokozdvižné vozíky (VZV).

Práca, remeslo: - umelecké kováčstvo - výroba kovaných rezbárskych dlát a nožov

Strojáreň, výroba: - drevárske technológie, stroje (manipulačná a triediaca technika, pilnice, reduktory koreňových nábehov...) - lisy na výrobu okenných hranolov, škárovky.

Zámočníctvo, výstavba, výroba: - pergoly, prístrešky z kovu a dreva. - montážou polykarbonátu na pergoly, prístrešky

Stavebná činnosť - pasívne domy, bytová výstavba rodinných domov - montované domy s oceľovým rámom - oceľové konštrukcie, halové systémy.

Prevádzka: - šport bar a herne kasínového typu

Internetový obchod, e-shop: - vybavenie pre nechtové štúdiá - UV gély, lampy - sady na modeláciu nechtov.

Výroba, distribúcia: - technológia VINPRINT na leptanie VIN kódov na sklá automobilu.

Predaj, e-shop - diagnostické prístroje pre autodiagnostiku - inšpekčné kamery a endoskopy - diagnostické káble - meracie prístroje - teplomery - hlukomery - mikroskopy - termotlačiarne.

Predaj, montáž, oprava, servis: - klimatizácia - tepelné čerpadlá - rekuperácia - značka Samsung.

Kovovýroba: - priemyselné radiálne ventilátory.

Výroba - nástroje na sledovanie výkonu pre servery.

Prevádzka a výroba leteckých simulátorov - simulátor BOEING 737 - letecké zážitky.

Stolárske práce, stolárstvo: - výroba všetkého nábytku na mieru - kuchynské linky - spálňa - izby - kancelársky nábytok - vstavané skrine - stoly - kúpeľňový nábytok - posuvné dvere a zárubne.

Predaj: - nové, použité priemyselné šijacie stroje.

Firma Rekulta vykonáva realizácie záhrad vrátane kompletných záhradníckych prác a záhradných úprav. Tiež sa zameriavame na stavebné práce ako sú výstavby a opravy chodníkov, oplotenia a komunikácií. Pre spokojnosť našich zákazníkov taktiež prevádzkujeme požičovňu stavebnej mechanizácie vrátane obsluhy. Všetky naše služby poskytujeme v Olomouci ...

Železiarstvo, predaj: - ručné náradie, elektronáradie - brusivo, reťaze, laná - spojovací materiál, dverové kovanie - poštové schránky - stavebná chémia - kuchynské potreby - záhradné náradie - ochranné pracovné pomôcky. Predaj, výroba: - kľúčov, kľúče.

Firma J.V.G. Livex spol.s r.o. v Olomouci sa zameriava na rekonštrukciu a realizáciu bytového jadra, bytov a kúpeľne. Prevádzkujeme tiež špecializovanú predajňu s vodoinštalatérskym materiálom, kde si vyberiete všetku stavebnú chémiu, kúpeľňový nábytok alebo kompletný systém plastových rozvodov vody. Vykonávame aj dodávku vonkajších a vnútorných ...

Predaj, montáž: - tepelné čerpadlá - rekuperačné jednotky - solárne panely.