Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Predaj, servis, skúšky presnosti - meracie systémy - merací softvér.

Práca: - kúrenárske - rozvody vody, plynu - optimalizácia vykurovacích sústav - solárne systémy - montáž, servis tepelných čerpadiel.

Strojárska výroba - zvárané konštrukcie, zvarence - modelové zariadenia pre zlievárne. Činnosť - obrábanie.

Predaj, servis, lízing: -šijacie stroje a textilná technika BROTHER, VERONICA, overlocky ai. -priemyselné šijacie stroje Veľkoobchod: -priemyselné šijacie stroje podľa priania zákazníka servis do 48 h.

Kontejnerový servis. Služby: -pristavenie kontejnera do 24 hodín -kontajnerovú dopravu -prenájom kontajnerov -odvoz sutiny -odvoz odpadu -likvidácia sutiny -dovoz piesku -dovoz štrku -dovoz ďalších stavebných materiálov -pripravujeme špeciálne kontajnery s možnosťou bočného vstupu do kontajnera, ktorý Vám uľahčí prácu.

Predaj: - spojovací materiál, kotviaca technika - náradie, rezné a brúsne kotúče - vrtáky, pletivo, elektródy a zváracie drôty - pracovné a ochranné pomôcky - záhradné náradie - tmely, peny, farby a ďalšie kutilské potreby.

Projekcia, inžiniering, konzultácie: - v oblastiach chemického, potravinárskeho a farmaceutického priemyslu.

Služby v oblasti BOZP a PO - kontroly pracovníkov a pracovísk - školenia bezpečnosti - vyšetrovanie pracovných úrazov - vedenie potrebnej dokumentácie.

Nákup, predaj: - použité obrábacie, tvárniace stroje: - frézy, brúsky, sústruhy.

Predaj zariadení, softvéru či spotrebného materiálu pre oblasť tlače a polygrafie. Kompletný sortiment tlačových dosiek AGFA Predaj CTP od B3 do B1

Požičovňa, zapožičanie: - čistiace stroje, technika Kärcher: - stroje na čistenie kobercov, čalúnenie - parný čistič.

Hlavnou činnosťou firmy Václav Vorlíček - BESPO je dodávka a montáž sadrokartónových konštrukcií, stropných podhľadov, podkrovných vstavieb aj izolácií. Vykonávame aj zámočnícke a podlahárske práce. Sídlime v obci Dolný Bezděkov, okres Chrudim. Stavebné práce: - montáž sadrokartónu - sadrokartonárske práce - sadrokartónové konštrukcie - ...

Výroba: - vonkajšie aj vnútorné oceľové konštrukcie výťahových šácht - výťahové šachty na kľúč - rôzne druhy opláštenia - oceľové konštrukcie pôdnych nadstavieb a vstavieb na rodinných aj bytových domoch. Rekonštrukcia - výťahové šachty.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Výroba: - vonkajšie aj vnútorné oceľové konštrukcie výťahových šácht - výťahové šachty na kľúč - rôzne druhy opláštenia - oceľové konštrukcie pôdnych nadstavieb a vstavieb na rodinných aj bytových domoch. Rekonštrukcia - výťahové šachty.

Predaj, oprava, servis: - šijacie stroje - vyšívacie stroje - žehliaca a striharenská technika - galantéria.

Medzi činnosti spoločnosť JOHUR s.r.o. patria povrchové úpravy kovov, strojárenské práce, upratovacie služby a prevádzkujeme aj agentúru práce. V týchto oblastiach Vám môžeme ponúknuť široké spektrum služieb a prác. Sídlime v meste Vysoké Mýto, okres Ústí nad Orlicí. Povrchové úpravy kovov: - pieskovanie suché - chemické odlakovanie, ...

Zákazková zámočnícka výroba: - oceľové konštrukcie - kovové vráta - schodisko, zábradlie.

Elektrobazár, predaj, e-shop: - meracia, regulačná technika - elektrosúčiastky.

Predaj, e-shop: - náradie - brusivo

Firma LAKMETAL spol. s r.o. má skúsenosti s problematikou povrchových úprav a antikoróznej ochrany. Medzi služby sa radí lakovanie práškovými farbami Komaxit, tryskanie a balenie lakovaných výrobkov. Obslúži všetkých zákazníkov z okolia Opavy, Bruntálu a Ostravy. Spoločnosť je schopná nalakovať rozmanitý sortiment výrobkov od hlavičiek skrutiek ...

Dodávka, montáž, servis - zabezpečovacia technika - presné kalibračné váhy - kancelárska a výpočtová technika. Elektroinštalácia, montáže, revízia.

PC servis, služby, oprava, servis: - počítače, výpočtová technika.

Výroba: -vráta -schodisko -zábradlie.