Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Priemyselná lakovňa. Mokré lakovanie kovových výrobkov s rôznou veľkosťou. Používame materiály od dlhodobo overených výrobcov farieb HEMPEL a COLORLAK.

Predaj a montáž klimatizačnej techniky, vzduchotechniky. Elektromontážne práce.

Nasua Design. Webdesig, grafika, polepy, výtlačky.

Spoločnosť Inprotec s.r.o. Vám navrhne a prevedie montáž: -polohovacích prípravkov -poloautomatické a automatické montáže najrôznejších výrobkov -robotické pracoviská alebo meracie a kontrolné stanice.

služby: - exportné balenie - výroba drevené obaly (prepravné debny, kontajnerové a transportné palety, špeciálne obaly) - montáž a demontáž výrobných celkov - logistika

Sklad, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -materiál vodoinštalačný, kúrenársky, plynoinštalačný (kompletný sortiment) -čerpadlá do vrtov ponorné, vodárne domové -uzatváracie armatúry -radiátorové zátky, ventily vretenové, guľové, klapky, termostatické hlavice, šróbenie -fitinky, tesnenie -hadica - voda, plyn -izolácia potrubia ...

Výroba a distribúcia kozmetických obalov: - sklenené fľaštičky - kovové a plastové sprejové pumpičky - štetčeky na laky na nechty - kompakty na očné tiene a púdre - fľaštičky a tégliky - obaly na rúže - aplikátory atď.

Špecializovaný e-shop s najväčším výberom senzorových svetiel a senzorov

truhlářství: - kuchynské linky - kancelársky nábytok - vstavané skrine - kúpeľňový nábytok.

Čistenie čalúnenia, sedacích súprav, matracov a kobercov.