Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Servis PC, notebookov, mobilných telefónov Predaj výpočtovej techniky Bazár a záložňa VT a elektroniky

Veľkoobchod: -plastové obaly -prepravky -debny -nádoby a palety. Sídlo: Leština 45, 580 01 Havlíčkov Brod

Opravujem všetku záhradnú techniku na trhu ako: motorové aj elektrické kosačky, píly, krovinorezy, záhradné traktory, vertikutátory a pod., ale za podstatne nižšie ceny ako konkurenčné servisy!

Predaj - ložiská guličkové, valčekové - matica - tesnenie - mazivá - náradie.

Rauty, cateringový servis. Kompletné cateringové služby na kľúč. Grilované prasiatko na kľúč. Požičovňa gastro vybavenie.

Zameriavame sa na trieskové obrábanie v CNC Frézovaní MAS. Máme 2 Frézky Mas 750 Quick, Mas 500, píla Bomar automat. Vieme pracovať s 3D modelmi. Robíme ako sériovú prácu tak aj kusovú. V odbore sa pohybujeme už 10 rokov. Dokážeme si zaistiť materiál sami alebo na opak si pre diely dôjdeme k zákazníkovi (podľa dohovoru).

E-shop - potreby a výrobky do domácnosti - kuchynské a upratovacie pomôcky - drobné elektrospotrebiče.

Činnosť - projektovanie, engineering, poradenstvo a realizácia v odbore výparného chladenia pre energetiku - spracovanie teplotechnických výpočtov chladiacich zariadení - spracovanie hydraulických výpočtov chladiacich okruhov - spracovanie kompletných projektov chladiacich okruhov - meranie výkonu chladiacich veží aj kompletných ...

E-shop: - kancelárske potreby - kancelárska technika - hygienické a upratovacie potreby - občerstvenie

Služby: - inšpekcia výrobkov z oblasti strojárskeho a lodného priemyslu

Kovoobrábanie na CNC strojoch: - výkovky - odliatky - obrábanie malosériové a kusové výrobky.

E-shop, veľkoobchod - vlasová kozmetika - telová a pleťová kozmetika - potreby a pomôcky pre kaderníkov a kozmetické salóny.

Činnosť - montáž protipožiarnych prestupov a upchávok stavebných konštrukcií - dodávka a montáž protipožiarnych dverí a mreží - kontrola protipožiarno bezpečnostných zariadení a prestupov - kontrola a servis požiarno bezpečnostných zariadení - kontrola hasiacich prístrojov.

Vítame Vás v spoločnosti Auto Eder, s.r.o. Zaoberáme sa predajom nových, skladových, ojazdených a predvádzacích vozidiel Toyota a Volvo, vrátane predaja, prenájmu a servisu manipulačnej techniky Toyota . Sme autorizovaným partnerom značky Toyota a pôsobíme na trhu od roku 2009. Autorizovaný Volvo predajca: CROSSOVER - Volvo XC60, XC70, ...

Spoločnosť MY GASTRO s.r.o. sa zaoberá dovozom a predajom kvalitnej horúcej čokolády, delikatesných sladkých nápojov, výberovej kávy, čajov a pravého kakaa.

Správa technického zariadenia budov - prevádzka a údržba technických zariadení budov (vzduchotechnika, chladenie - klimatizácia, EPS zariadenia, tepelné zdroje, kotolne a výmenníkové stanice, systémy ústredného vykurovania, systémy merania a regulácie) - výstavba a rekonštrukcia technického zariadenia budov.

Predaj - montáž - servis : - homologované antiradary, handsfree, navigácia, autohifi, alarmy, vyhľadávacie zariadenia pre automobily, ťažné zariadenia, pakovacie kamery a asistentov, záznamové kamery cestnej premávky - satelitné, elektronické, mechanické zabezpečenie vozidiel - radarové detektory s Atestom Ministerstva dopravy - predaj a ...

Predaj (maloobchod a veľkoobchod), montáž, servis, poradenstvo v týchto oblastiach: - turnikety, závory, vráta - ovládanie mechanických zábran, kartové systémy, ručné ovládanie, diaľkové ovládanie, napojenie na bezpečnostné systémy Certifikácia mechanických zábran. Systémy zabezpečenia: - EZS - elektronická zabezpečovacia signalizácia - ...

E-shop - autodiely, autodoplnky - oleje pre automobily, motocykle - autobatérie.

Predaj, e-shop, servis - meracia a testovacia technika - osciloskopy - digitálne multimetre.

Služby: - meranie, posúdenie zdrojov röntgenového žiarenia, RTG žiarenia.

Dodávka: - nástroje, meradlá pre ľahký priemysel.