Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Kovovýroba, zákazková výroba: - kovové konštrukcie a výrobky Výroba a montáže: - oceľové konštrukcie - zábradlia. Poskytovanie montážnych prác. Realitné služby.

Nástrojárstvo. Strojné zámočníctvo. CNC technológie: - CNC elektroerozívne obrábanie. Výroba: - zámky - kovania.

Kusová výroba: - strojné diely - náhradné diely pre stroje - strihacie a ohýbacie nástroje. Tepelného opracovania materiálu. Povrchové úpravy materiálov. Obráběčství, kovoobrábanie. - klasické a CNC obrábanie - sústruženie, frézovanie, brúsenie a elektroerozívne obrábanie.

Elektro, zámočníctvo, doprava, prípravné práce pre stavby: -montáž, opravy a komplexné dodávky informačných, telekomunikačných sietí a rozvodov. -opravy a montáže oznamovacieho, zabezpečovacieho a elektro zariadenie na ČD. -zemní práce, Kabeláž, vjazdové systémy, zámočnícke práce. .

Kovovýroba, zváranie, ohýbanie, povrchové úpravy kovov a ďalšie ...

Výroba: - obrábacie stroje, tvarovacie stroje. Modernizácia, opravy: - ťažké obrábacie stroje s konečnou fázou prevedení CNC riadenia.

činnosť: - CNC obrábanie - kovoobrábanie

Práca, remeslo: - umelecký kováč - zámočník

Výroba, vývoj, projektovanie, skúšky, inštalácia, údržba, opravy, modifikácie a konštrukčné zmeny lietadiel, motorov lietadiel, vrtúľ, častí a zariadení a leteckých pozemných zariadení.

Výroba, predaj, veľkoobchod, maloobchod: NÁBYTOK - stoličky - kreslá - podrúčky, kolieska, klzáky, pre rôzne podlahy a iné doplnky, stoly - nábytok Vybavenie ubytovní, penziónov a hotelov. Výroba: - nábytok na mieru

Stoličky a kreslá - výroba, veľkoobchod, rozvozy, servis, opravy, náhradné diely, vzorkovňa a malopredaj: -židle detské, študentské, kancelárske, technické, antistatické, ergonomické, rokovacie, konferenčné, do hál, bánk, škôl, dielní a všetkých iných prevádzok a priestor -křesla manažérska, synchrónne mechaniky, taburety, lavice, stolíky, ...

Služby v oblasti voda, kúrenie, plyn, odpad. montáž - kotly na uhlie - tepelné čerpadlá - rozvody vody - montáž a revízie hydrantov.

Výroba, výrobca: - elektronické odpudzovače hlodavcov, kún, krtkov.

služby: - prenájom jachty v Chorvátsku

Činnosť, montáž - liate podlahy - podlahové kúrenie - tepelné čerpadlá.

Servis obrábacích strojov: - záručný, pozáručný, periodický preventívne. Oprava obrábacích strojov: - generálny - bežné, stredné.

Zámočnícke práce, výroba, montáž - vstupné brány - posuvné brány - kovové ploty. Servis pohonov.

Povrchové úpravy, korózne inžinierstvo ochrana životného prostredia a ekológie. Služby v odbore ochrany materiálov a výrobkov: -koroze -povrchová úprava materiálov, kovov, kovových konštrukcií -znalecké posudky, súdny znalec -VÝVOJ, výskum v oblasti korózie a povrchovej úpravy -Hodnotenie vlastností náterových hmôt a koróznej ...

Práca, remeslo: - zámočníctvo - kovovýroba - zváranie

Spoločnosť Teves s.r.o. sa špecializuje na predaj a servis leteckých motorov ROTAX. Ďalej ponúkame širokú škálu príslušenstva, kde môžete nájsť chladiča, termostaty, palivové čerpadlá, analógové prístroje, snímače teploty / tlaku a tiež hadice či fitingy. Sídlo firmy nájdete na adrese Škroupova 441/12, Hradec Králové. Predaj, oprava, servis, ...

Služby, komplexné riešenie: - požiarna ochrana (PO) - bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci (BOZP).

Oprava ostatných dopravných prostriedkov a pracovných strojov Opravy cestných vozidiel

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -obaly, fólie, pásky, preložky, vlnitá lepenka, škatule, kartóny, sáčky, vrecia, etikety. Ponúkame: -černění, chrómovanie, niklovanie, zinkovanie, fosfátovanie, eloxovanie, leštenie, CNC obrábanie, zámočníctvo, zváranie. -kovovýroba.

Firma FOCUS TRADE s.r.o. je dodávateľom technologických liniek pre spracovanie ovocia, zeleniny a strojov na balenie potravín do pohárov i plechoviek. Ďalej ponúkame laminátové tuby pre kozmetiku a plechové obaly. Sídlime v Pardubiciach. Stroje pre spracovanie ovocia a zeleniny, blanšery poľského výrobcu MEGA: - spracovanie ovocia, zeleniny v ...