Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Strojárska výroba: - strihanie, zakružovanie plechov - sústružnícke, frézarské práce - rezanie profilov - zváranie - výroba oceľových dverí, schodov, zábradlia.

Výroba: -strojársky: hydraulické tlmiče pre koľajové vozidlá -výroba presných strojných súčastí.

Predaj - lisy pre stolárov Výroba - technológia na lepenie dreva Strojárska výroba

Stojírenská činnosť - zámočnícke práce - sústruženie - frézovanie - brusičské práce.

Realizácia projektov v oblasti strojárenskej výroby so špecializáciou na obrábanie a zváranie. Sústruženie a brúsenie: - CNC obrábanie modelov pre nástrojárne a lisovne podľa zadanej výkresovej dokumentácie dodané zákazníkom: - obrábanie zvarencov, odliatkov, výpalkov. Zváračské práce: - zváranie - konštrukcia, přáípravky, ...

Výroba: -kosačky drevného odpadu -drviče drevného odpadu a kôry -triediče štiepok -dopravníky -ozubené kolesá -špeciálne jednoúčelové stroje -linky na prípravu biopaliva -paletizačné linky. Servis a diagnostika prevodových zariadenia.

Strojáreň, výroba: - drevárske technológie, stroje (manipulačná a triediaca technika, pilnice, reduktory koreňových nábehov...) - lisy na výrobu okenných hranolov, škárovky.

Výroba: - ozubené kolesá a pastorky vrátane tepelného spracovania (kalenie, zušľachťovanie, nitridácia a galvanického pokovovania.

Výroba, dodávka, montáž, servis: -letecká technika AQAP 2110, FAA TSO-77aUCL, EASA -prúdové motory pre malé lietadlá a bezpilotné prostriedky -turbovrtuľové motory -pomocné energetické jednotky -prevodové systémy lietadiel -klimatizačné systémy lietadiel a výmenníky -PBS Turbo, a.s. -dekantačné odstredivky pre čističky odpadových vôd ...

strojárne - výroba náhradných dielov - výroba stavebnicových dielov a polomontáže - výroba a vývoj predajných stojanov - výroba školského a počítačového nábytku.