Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Predaj, servis: - výpočtová technika, počítače. služby: - tvorba webových stránok.

Maloobchod, e-shop: - kancelárska technika - laminátory, kalkulačky, zošívačky - počítačky bankoviek, mincí - kotúčiky do pokladní - výpočtová technika.

Revízia, servis, predaj: - požiarne vodovody, hydranty, hasiace prístroje.

kovovýroba: - opracovanie plechov na CNC strojoch: - dierovanie, strihanie, laserové rezanie, ohraňovanie plechov.

Stolárstva. Výroba - kuchyne - spálňa - kancelársky nábytok - pergoly - altánky.

Kovovýroba, kovoobrábanie - výroba rotačných aj frézových dielov z železných a neželezných kovov - výroba, úprava a rozvody stlačeného vzduchu.

-Výroba rozvádzačov nízkeho napätia Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plynmi Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení

Dodávka, stavba: - minipivovary - jednotlivé komponenty minipivovarov - základné suroviny na výrobu piva.

kovovýroba - zákazková výroba z nerezu - výroba gastrozariadení (minipivovary, vpuste a odtokové žľaby).

služby: - čistenie interiérov automobilov. Požičovňa, zapožičanie: - elektrocentrály - priemyselné vysávače, tepovače.

Stavba, výroba, predaj: - turbínové modely lietadiel - modely - prúdové motory k modelom.

Výhradný dovozca systému AXPIR do ČR. Predaj, distribúcia, záručný aj pozáručný servis, oprava: -centrálna vysávače AXPIR - bezkáblové vysávanie.

Firma Milan Sysr - Núdzové zámočníctvo sa špecializuje na otváranie zabuchnutých či zamknutých dverí. Poskytujeme služby nonstop, 7 dní v týždni, 24 hodín denne a sme schopní otvoriť tiež automobil alebo vytiahnuť zalomený kľúč zo zámku. Pôsobíme v lokalitách Brno a okolie, Vyškov a okolie. Núdzové zámočníctvo, služby: - núdzové otváranie ...

Výroba - modelové zariadenia pre zlievarne

činnosť: - kováčske, zámočnícke práce výtvarného charakteru (zábradlia, interiérové prvky) - tepané práca v medi, tombaku.

Výroba, výrobca: - ploché strojové nože pre väčšinu typov hydraulických nožníc.

Strojárenská spoločnosť KOVO - HOLUB Nepomuk s.r.o. sa zameriava na výrobu nadstavieb a kontajnerov pre nákladné automobily. Ďalším odborom našej činnosti je kovovýroba, som schopní vyrobiť takmer akúkoľvek oceľovú konštrukciu. Sídlime v obci Záhorí neďaleko Nepomuku. Strojárska výroba, kovovýroba: kontajnery: - kontajnery na všetky dostupné ...

Výroba, kovovýroba. Strojárenská: -soustružnické jednovretenové automaty do pr. 50 mm séria dielov cca 10 000 až 100 000 kusov -dokončovací automaty -klasická sústruhy -klasická frézy -výstředníkové lisy do 20 - 100 ton tlaku -Hydraulické lisy -vrtací stoly uzly pre svetlomety. Zámočnícka výroba: -tváření plechu -sváření plechu TIG, ...

Predaj, oprava, servis: - piestnice, zdviháky, hevery - návesové zdviháky - štiepačky dreva - hydraulická technika Výroba, predaj: - hydraulické hadice Sústružnícke a sústruženie a brúsenie.

Konštrukčná kancelária - ozubené prevody pre průmysové využitie - konštrukcia, vývoj špeciálnych obrábacích strojov, tlačiarenských strojov.