Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Výroba, predaj, e-shop: - výrobky z expandovaného a extrudovaného polystyrénu - prepravné termo boxy z polystyrénu - polystyrénové dekorácie a aranžérske korpusy - polystyrénové hlavy - obalová technika - dosky z expandovaného polystyrénu

služby: - tlačiareň - ofsetová tlač - knihárske spracovanie - grafická štúdio Kartonáž, výroba: - krabica

Dodávka, predaj, servis - stroje a príslušenstvo pre zváranie plastov Herz GMBH - ručné prístroje značiek Herz, Bak, Dohle a ďalšie.

Dodávka, montáž - fotovoltaické elektrárne - tepelné čerpadlá - LED osvetlenie - zabezpečovacie systémy. činnosť - elektroinštalácie.

Predaj, e-shop: - nábytok - jedálne - spálňa - obývacie izby - pracovne

Stolárstvo, výroba: - postele - skrine - kuchyne - kancelársky nábytok - dvere, okná

Výroba, predaj: - nastaviteľné elastické upínače - kurtny - odpružené skracovače

Predaj, servis - zvárací technika - náradie - brusivo - ochranné pomôcky.

činnosť: - CNC obrábanie - kovoobrábanie

priemyselné nátery tryskanie - metalizácia

Dodávka, predaj, montáž, servis - regálové systémy - regálové doplnky.

brúsenie: - nožnice, nože, pílové kotúče, reťaze na motorové píly, korčule

Oprava, servis, kalibrácia: - meradlá

Dcérska spoločnosť Třineckých železiarní. Zlieváreň. Výroba: - hutnícke valce - oceliarske kokily s príslušenstvom - šedolitinové odliatky, odliatky z tvárnej liatiny - odliatky z liatej ocele. kovovýroba: - obrábanie kovov, kovy - zámočnícka výroba. Dřevomodelárna, kovomodelárna.

Pripojenie k internetu ISP Montáž počítačových sietí Montáž zabezpečovacích systémov servis - počítače - počítačové siete

práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárenskom - montáž solárnych systémov - revízia

E-shop - športové optika a príslušenstvo - nočné videnie - termovízia - ďalekohľady - svetlá.

Požičovňa, prenájom: - obytné prívesy

Výroba, dodávka, predaj - kovové palety a konštrukcie pre automobilový priemysel - celoplechové palety - drôtené palety - špeciálny palety.

Predaj, servis, revízie - hasiace technika. služby - školenie zamestnancov - technik požiarnej ochrany.

Výroba, montáž: - oceľové konštrukcie

Distribúcia, predaj, rozvoz - zmrzlina z Opočno - zmrzlinové stroje. služby - stánok s točenou zmrzlinou z Opočno - adresa: Revolučná 2312/27, Krnov, otvorené v období: apríl - september.

Stavebná činnosť, výstavba: - montované stavby - fasádne plášte priemyselných, obchodných a administratívnych centier - oceľové konštrukcie - strešné plášte

Dodávka: - laboratórna technika, prístroje pre laboratóriá aj klinickej praxe v oblasti histológie a cytológie - spotrebný materiál