Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

služby: - satelitné sledovanie a kniha jázd vozidiel - inštalácia SW pre sledovanie mobilných telefónov - diaľkové ovládanie zariadenia cez mobilný telefón - optimalizácia a návrh riešenia zníženie nákladov pre celkovú hlasovú a dátovú komunikáciu - zosilnenie a posilnenie signálu pre mobilné telefóny v sieti GSM, UMSTS, CDMA - ...

služby - výkup strojov (poľnohospodárska technika, lesné a komunálna technika)

Predaj, e-shop: - nástroje pre trieskové obrábanie kovov - certifikovaný dodávateľ nástrojov WALTER

Zaoberáme sa výrobou konštrukciou, zváraním, brúsením a leštením tvarových plôch z nerezu, ocele, farebných kovov alebo hliníka. Vykonávame všetku kovovýrobu a zámočnícke práce: - schodisko s bočnicami, točité, doskové alebo vretenové - zábradlia - nadstřešky - zábrany - ploty a plotové konštrukcie - vstupné systémy - turnikety - ...

Výroba: - zákazková výroba nábytku - kuchyne - skrine - kancelársky nábytok

Maloobchod, veľkoobchod: - ochranné pracovné pomôcky - brusivo - ručné náradie - stavebnej chémie.

Výroba: - tlakové nádoby - raznice - odlučovače olejov - zásobníky služby: - lisovanie - hlboké ťahanie

Výroba plastových obalov z HDPE vyfukovaním: - nádoby, fľaše, kanistre, dózy - pre potravinárstvo, pre kozmetiku, farmáciu, drogistiku aj pre petrochemický priemysel. Nástrojáreň a výroba foriem.

Automatizácia domácnosti: - osvetlenie - tienenie - vykurovanie - energia - vzduchotechnika - zabezpečenie - prístupový systém - multimedia - bazén, sauna - zavlažovanie.

služby: - pokrývanie, izolácie a zatepľovanie striech a strešných plášťov - rekonštrukcia striech - výškové práce - murárske práce - zámočnícke práce

Výroba: -obalový materiál (obaly) z polyetylénu - LDPE -fólie, vrecia, sáčky. Strojové technológia umožňuje vyrábať: -fólie - plochá (jednoduchá), hadice, polohadice -pytle o maximálnej šírke 700 mm a dĺžkou do 1500mm, u vriec je možná výroba aj väčších šírok do 1200mm vrecúška v rozmeroch od 80mm do 700mm šírky a 1000mm dĺžky -všetky ...

E-shop - espresso kávovary a prístroje značky Lelit - mlynček (mlynčeky) na kávu - káva - šálky na espresso.

Špecializujeme sa na výrobu náhradných dielov pre poľnohospodárske stroje. Máme rozsiahle vybavenie a vyrábame súčasti nielen pre poľnohospodársky priemysel. Výroba, predaj: - náhradné diely pre poľnohospodárske stroje - nože pre poľnohospodárske stroje - dezénová fólie. kovovýroba: - brúsenie - ohýbanie - strihanie - ...

poskytuje: -Bezdrôtové pripojenie k internetu. internetová kaviareň Predaj, maloobchod: -výpočetní technika -software, hardware MOCI sietí, tvorba sietí, Novell, WIN NT.

Výroba, predaj: - upratovací žmýkacie vedro - žmýkacie vedro z pozinkovaného plechu.

Zámočníctvo, zákazková kovovýroba. Výroba, predaj, e-shop - vráta, ploty, brány.

Naša spoločnosť JURIS J.T. Plzeň, s.r.o. sa zaoberá predajom a inštaláciou zariadenia na detekciu plynu. Predaj, inštalácia, montáž zabezpečovacích systémov: - prístroje a zariadenia na detekciu plynu, detektory, hlásiče úniku plynu.

DESTA SERVIS-OBCHOD Oprava, servis: -vysokozdvižné vozíky DESTA, BALKAN CAR, GLIWICE -paletové vozíky. Práca aj u zákazníka.

Predaj, e-shop - ložiská - náradie - čističe, odmasťovače. služby - dovoz ložísk.

Vývoj, dodávka, montáž, servis - ventilátory - meracia technika - elektronické a mechatronickej komponenty - elektronika pre letectvo.

E-shop - vreckový, lovecké, vojenské, taktickej nože značiek: Kizlyar, Zlatoust AiR Company, Mr.Blade - brúsky - puškohľady - monokulátory - ďalekohľady.

predaj - plniace sady do atramentových tlačiarní - alkoholdetektory - alkohol tester.

montáž: - autofólie - bezpečnostné fólie - protislnečné zafarbené fólie