Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Obrábanie plastov, mäkkých kovov alebo ocele v malých a stredných sériách alebo kusového množstvo. Obrábaná plocha max. 350x240x100mm. Štandardné obrábanie 3osý alebo 5tich osové obrábanie. Krátke dodacie termíny. Ceny podľa dohody.

Sme firma zaoberajúca sa kompletný realizáciou záhrad - Automatické závlahové systémy Rainbird - projekcia, realizácia, servis. Spracovanie návrhov okrasných záhrad a ich realizácia, zakladanie trávnikov. Výstavba bazénov. Terasy z exotických drevín. Kladenie dlažieb zámkových, skladaných, zatrávňovacích. Výstavba záhradných altánov a domčekov. ...

Kovovýroba Primakov ponúka komplexné služby v kovovýrobe, kováčstvo a zámočníctvo. Sme schopní realizovať zákazku priamo na mieru a to vrátane dopravy a konečné montáže u zákazníka.

Výroba a predaj: - priemyselná sita - technické a filtračné tkaniny - laboratórne sitá a stroje - dopravné pásy - ploty a plotové systémy.

Výroba: - oplotenia na kľúč. Predaj pletiva, stĺpikov a príslušenstvo. Zemné práce minirýpadlá. Zámočnícke práce.

Požičovňa elektrocentrál a dieselagregátov. Ponúkame služby v energetike. Riešime plánovanej odstávky elektrickej energie. Prevádzkujeme požičovňu mobilných zdrojov elektrickej energie. Výkony od 10kW do 1000kW. Všetky služby na kľúč, dodávka zariadení vrátane dopravy a sprevádzkovanie.

Dodávame a montujeme najmodernejšie bezpečnostné technológie. Jedná sa najmä o elektronické zabezpečovacie systémy, kamerové systémy, systémy kontroly vstupu a všetky prvky s bezpečnosťou objektov priamo súvisiace. DÔVODY PREČO S NAMI -Osobné a korektný prístup -Vysoká odborná úroveň -všetko vyriešite na jednom mieste -Záleží nám na dlhodobé ...

Naša firma ponúka veľké množstvo špeciálnych prípravkov pre dokonalú aretáciu súčastí motora. Špecializujeme sa predovšetkým na značky vozidiel BMW, VW, Audi, Peugeot, Volvo, Citroen, Fiat a ďalšie.

Bike-Coffee stavia na zákazku špeciálne kávové kolostánky. Je možné ich na právne upraviť aj pre iný účel či už Food Cart, alebo prezentačné vozík.

Ďalšie produkty a služby Spoločnosť Lasvik s.r.o. ponúka vybavenie do každej predajne, obchodu či skladu: váhy pre maloobchod, pokladničné boxy, etiketovacie zariadenia, registračné pokladnice, automatizačná technika

Distribútor značiek termovíziou a nočných videnie pre Český a Slovenský trh. Poskytujeme komplexný servis pre našich obchodných partnerov v oblastni podpory predaja, reklamy a servisného centra.

Predaj a inštalácia trezorov, archivačných skríň, zamurovanie trezorov.

O úsporu finančných zdrojov s priaznivým dopadom na ekológiu sa postarajú plastové nádržky a nádrže na dažďovú a splaškovú vodu, ktoré sú vyrobené unikátnou technológiou spracovania plastov v Nemecku a náš trh distribuované spoločnosťou Nádrže 24 s.r.o. Prínosy využívanie nádrží a nádrží: - Zachytávanie dažďovej i splaškovej vody - Využitie ...

Nábytok a vybavenie pre školy, materské školy a obce. Najväčší výber školského nábytku. V ponuke máme: žiacke lavice a stoličky vybavenie školských dielní nábytok do počítačových učební nábytok do školskej jedálne stoličky a stoly do materskej školy vybavenia školských laboratórií anatomické modely.

Internetový obchod ponúkajúci Alkohol testery a ich príslušenstva. Alkohol testery pre bezpečnostné služby, súkromné osoby a firmy; kontrola triezvosti zamestnancov. Atraktívne ceny; niekoľko rokov skúseností. Okamžité odoslanie kupujúcemu. Pohodlné možnosti platieb online. Staňte sa našim zákazníkom. Záruka spokojnosti!

Zákazková kovovýroba z nerezu aj uhlíkovej ocele. Povrchová úprava zinkom, komaxitom, farbou. Ďalej vyrábame z polypropylénu bazény, septiky, zásobníky

Zaoberáme sa konštrukčnou činnosťou jednoúčelových prípravkov, nástrojov, zostáv a kusových súčasťou, vrátane ich samotnej výroby.

Ponúkame kompletnú ponuku vybavenia skladov, obchodov a predajní kovovými regálmi, sektorovými predajnými pulty, policovými regály, policami a kompletným príslušenstvom pre skladovanie alebo obchod.

Výroba, montáž: - oceľové konštrukcie - halové systémy - spracovanie projekčno-konštrukčné a dielenské dokumentácie oceľových konštrukcií. Prevádzkareň Lomnice nad Popelkou - adresa: Rváčovská 854, Lomnice nad Popelkou - tel. 481 671 568.

Stolárstva. Výroba - dvere - kuchyne - postele - kúpeľňový nábytok - kancelársky nábytok.

Predaj, dodávka, poradenstvo: -Masážne ležadlo -ozónová perličkový kúpeľ, kúpeľ -biotronová lampa.