Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Vývoj, predaj, e-shop - modulárny systém Solar Monitor - monitorovacie systémy pre fotovoltaické elektrárne.

Predaj stavebných strojov a príslušenstvo - CASE, Autorizovaný servis - CASE, zabezpečenie dodávky originálnych náhradných dielov CASE. Technická a užívateľská podpora zákazníkom značky - CASE. Požičovňa. Servis CASE. Výhradný dovozca, importér, zastúpenie pre SR, ČR, Rakúsko, opravy a servis stavebné stroje CASE: -minirypadla, ...

Firma AgriMachines SE má dlhoročné skúsenosti s predajom a servisom mierne použitých a predvádzacích poľnohospodárskych strojov i mechanizácie. V našej ponuke nájdete stroje renomovaných výrobcov CLAAS, VÄDERSTAD a Zunhammer. U našej firmy sa Vám dostane kvalitného poradenstva a poľnohospodárske stroje môžete zaobstarať až s 30% zľavou. Ponuka ...

Obchodná činnosť-import, veľkoobchod, predaj. Predaj zahraničné poľnohospodárska technika, stroje. Traktor, traktory -Čas IH, STEYR, Landini, ZETOR. Kombajn, kombajny, mláťačky. Poľnohospodárske stroje PÖTTINGER. Veľkoobjemové senážne vozy, nesené žacie stroje, čelne nesené žacie stroje, žacie kombinácie, polonesený pluh. Lisy a ovíjačky, ...

činnosť - lisovanie - rezanie - výroba a kompletizácia dielov na lisoch a špeciálnych strojoch.

Sme českou spoločnosťou zameriavajúce sa na výrobu vybavenia do gastronomických prevádzok, zároveň ponúkame služby spracovania kovov. Dodávame výrobky ako sú servírovacie vozíky, vozíky na gastronádoby a koše, pekárenské vozíky vrátane pekárskych plechov, nerezové stoly, police a ďalšie vybavenie profesionálnych kuchýň, pekární i iných prevádzok. ...

Výroba obalov: -obaly z PVC sa samozatváracím zámkom -smršťovací fólie -vysekávání z plastov, lepenky a kartónu.

Výroba, oprava, repasovanie: -cerpadlo a miešadla na kaly. montáže: -Technológia na čerpanie a uskladnenie bravčové a hovädzie hnojovice. Výstavba: -železobetonové záchytky -fotovoltaické elektrárne.

predaj: - železiarstva - kuchynské potreby - bicykle - záhradné traktory - kosačky - kultivátory - reťazové píly - záhradný nábytok.

služby: - statické, únavovej a dynamické výpočty pre všeobecné letectvo, železničnú techniku, strojárstvo - výpočty v strojárstve s dôrazom na pevnostné výpočty v letectve

Nákup a predaj: Hutnícke materiály a nástrojová oceľ. Predaj hutných materiálov ponúkame až 2000 ton vlastných skladových zásob v celej šírke akosťou hutníckych materiálov. Delenie kovov a hutného materiálu Delenie kovových a kovaných blokov vypaľovanie plechov Trieskové delenie kovov strihanie plechov povrchová úprava výrobné ...

Predaj a montáže skladových a obchodných regálových systémov a ich príslušenstva.

Poskytujem komplexné kovovýrobní a kováčske služby. Vyrábam užité kované produkty typu ploty, mreže, schodiská či nábytok po kovovej konštrukcie. Venujem sa autorskému stvárnenie kovaných solitérov do interiéry aj exteriéru, ktoré kombinujem s prírodnými materiálmi ako je drevo, koža či sklenené fragmenty.

Môžeme Vám ponúknuť rezanie a gravírovanie na lasera o pracovnej ploche 1300x900 mm. Rezať môžeme drevo, plexi, kožu, látky, penu a ostatné mäkké materiály. Gravírujeme obrázky a nápisy do skla, akrylu, dreva, kože, obkladov, odevov, plastu (PMMA), mramoru a ďalších materiálov.

Predaj, montáže: - okenné fólie - bezpečnostné dvere - bezpečnostné systémy - požiarne systémy - kamerové systémy - domové telefóny, videotelefóny - garážové vráta a automatické brány. Elektromontáže.

Výrobný program je zameraný hlavne na oblasť výroby aerosólových ventilov a ich príslušenstva, napríklad rozmanitých aerosólových rozprašovačov, aplikátorov a krycích viečok k aerosólovým nádobkám. Nemenej dôležitým je aj výrobný program mechanických rozprašovačov pre netlakovej balenie.

Dôsledne sa zameriavame na vysoko kvalitné mazivá a súvisiace špeciality. Vyvíjame širokú škálu aplikácií. FUCHS vyvíja, vyrába a predáva mazivá a súvisiace špeciality už viac ako 80 rokov - pre skutočne všetky oblasti aplikácií a sektory.

Výroba a montáž oceľových konštrukcií, zákazková a sériová výroba oceľových prvkov, stavebná činnosť.

Stroje Vlašim s.r.o. sa dlhodobo (od r. 1999) zaoberá výrobou strojov a zariadení na zákazku, výrobou strojov pre automotive, automatizáciou montážne a kontrolných operácií, výrobou dopravných systémov a výrobou baliacich strojov.

6 dôvodov, prečo ísť s nami: Najlepšia dovolenka na lodi. Cestujte svojím vlastným tempom! Prenájom lodí, hausbótov, bez preukazov! Riečne mapa pre oblasti Francúzska zadarmo! Najširší výber destinácií! Najväčší výber lodí!

Predaj laboratórneho vybavenia - predklinické výskum.

Prevádzkujeme internetový obchod s ponukou elektroniky. Nájdete u nás počítače, notebooky i tablety. Vyberať môžete tiež z ponuky tlačiarní a skennerů. Nechýba u nás ani kvalitné foto a video technika, Drone, ďalekohľady alebo herné konzoly.

Zákazková výroba - formy, nástroje, prototypy