Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

predaj: - železiarstva - kuchynské potreby - bicykle - záhradné traktory - kosačky - kultivátory - reťazové píly - záhradný nábytok.

služby: - statické, únavovej a dynamické výpočty pre všeobecné letectvo, železničnú techniku, strojárstvo - výpočty v strojárstve s dôrazom na pevnostné výpočty v letectve

Nákup a predaj: Hutnícke materiály a nástrojová oceľ. Predaj hutných materiálov ponúkame až 2000 ton vlastných skladových zásob v celej šírke akosťou hutníckych materiálov. Delenie kovov a hutného materiálu Delenie kovových a kovaných blokov vypaľovanie plechov Trieskové delenie kovov strihanie plechov povrchová úprava výrobné ...

Predaj a montáže skladových a obchodných regálových systémov a ich príslušenstva.

Poskytujem komplexné kovovýrobní a kováčske služby. Vyrábam užité kované produkty typu ploty, mreže, schodiská či nábytok po kovovej konštrukcie. Venujem sa autorskému stvárnenie kovaných solitérov do interiéry aj exteriéru, ktoré kombinujem s prírodnými materiálmi ako je drevo, koža či sklenené fragmenty.

Môžeme Vám ponúknuť rezanie a gravírovanie na lasera o pracovnej ploche 1300x900 mm. Rezať môžeme drevo, plexi, kožu, látky, penu a ostatné mäkké materiály. Gravírujeme obrázky a nápisy do skla, akrylu, dreva, kože, obkladov, odevov, plastu (PMMA), mramoru a ďalších materiálov.

Predaj, montáže: - okenné fólie - bezpečnostné dvere - bezpečnostné systémy - požiarne systémy - kamerové systémy - domové telefóny, videotelefóny - garážové vráta a automatické brány. Elektromontáže.

Výrobný program je zameraný hlavne na oblasť výroby aerosólových ventilov a ich príslušenstva, napríklad rozmanitých aerosólových rozprašovačov, aplikátorov a krycích viečok k aerosólovým nádobkám. Nemenej dôležitým je aj výrobný program mechanických rozprašovačov pre netlakovej balenie.

Dôsledne sa zameriavame na vysoko kvalitné mazivá a súvisiace špeciality. Vyvíjame širokú škálu aplikácií. FUCHS vyvíja, vyrába a predáva mazivá a súvisiace špeciality už viac ako 80 rokov - pre skutočne všetky oblasti aplikácií a sektory.

Výroba a montáž oceľových konštrukcií, zákazková a sériová výroba oceľových prvkov, stavebná činnosť.

Stroje Vlašim s.r.o. sa dlhodobo (od r. 1999) zaoberá výrobou strojov a zariadení na zákazku, výrobou strojov pre automotive, automatizáciou montážne a kontrolných operácií, výrobou dopravných systémov a výrobou baliacich strojov.

6 dôvodov, prečo ísť s nami: Najlepšia dovolenka na lodi. Cestujte svojím vlastným tempom! Prenájom lodí, hausbótov, bez preukazov! Riečne mapa pre oblasti Francúzska zadarmo! Najširší výber destinácií! Najväčší výber lodí!

Predaj laboratórneho vybavenia - predklinické výskum.

Prevádzkujeme internetový obchod s ponukou elektroniky. Nájdete u nás počítače, notebooky i tablety. Vyberať môžete tiež z ponuky tlačiarní a skennerů. Nechýba u nás ani kvalitné foto a video technika, Drone, ďalekohľady alebo herné konzoly.

Zákazková výroba - formy, nástroje, prototypy

Obrábanie plastov, mäkkých kovov alebo ocele v malých a stredných sériách alebo kusového množstvo. Obrábaná plocha max. 350x240x100mm. Štandardné obrábanie 3osý alebo 5tich osové obrábanie. Krátke dodacie termíny. Ceny podľa dohody.

Sme firma zaoberajúca sa kompletný realizáciou záhrad - Automatické závlahové systémy Rainbird - projekcia, realizácia, servis. Spracovanie návrhov okrasných záhrad a ich realizácia, zakladanie trávnikov. Výstavba bazénov. Terasy z exotických drevín. Kladenie dlažieb zámkových, skladaných, zatrávňovacích. Výstavba záhradných altánov a domčekov. ...

Kovovýroba Primakov ponúka komplexné služby v kovovýrobe, kováčstvo a zámočníctvo. Sme schopní realizovať zákazku priamo na mieru a to vrátane dopravy a konečné montáže u zákazníka.

Výroba a predaj: - priemyselná sita - technické a filtračné tkaniny - laboratórne sitá a stroje - dopravné pásy - ploty a plotové systémy.

Výroba: - oplotenia na kľúč. Predaj pletiva, stĺpikov a príslušenstvo. Zemné práce minirýpadlá. Zámočnícke práce.

Požičovňa elektrocentrál a dieselagregátov. Ponúkame služby v energetike. Riešime plánovanej odstávky elektrickej energie. Prevádzkujeme požičovňu mobilných zdrojov elektrickej energie. Výkony od 10kW do 1000kW. Všetky služby na kľúč, dodávka zariadení vrátane dopravy a sprevádzkovanie.

Dodávame a montujeme najmodernejšie bezpečnostné technológie. Jedná sa najmä o elektronické zabezpečovacie systémy, kamerové systémy, systémy kontroly vstupu a všetky prvky s bezpečnosťou objektov priamo súvisiace. DÔVODY PREČO S NAMI -Osobné a korektný prístup -Vysoká odborná úroveň -všetko vyriešite na jednom mieste -Záleží nám na dlhodobé ...

Naša firma ponúka veľké množstvo špeciálnych prípravkov pre dokonalú aretáciu súčastí motora. Špecializujeme sa predovšetkým na značky vozidiel BMW, VW, Audi, Peugeot, Volvo, Citroen, Fiat a ďalšie.

Bike-Coffee stavia na zákazku špeciálne kávové kolostánky. Je možné ich na právne upraviť aj pre iný účel či už Food Cart, alebo prezentačné vozík.