Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Dodanie, predaj, servis, chladenie, opravy a zapojenie: - chladiace a mraziace zariadenia - klimatizácia - predaj náhradných dielov chladiacich zariadení - stála vzorkovňa chladiaceho zariadenia. - prietokové chladiče pre výčapy piva a iných nápojov - príslušenstvo k výčapným zariadením - výdajné miesto chladív a potravinárskych plynov na ...

predaj: - hasičská výzbroj a výstroj - požiarna technika - hasiace prístroje - pracovné pomôcky a odevy - náhradné diely Predajca zn. TOHATSU

Stolárstva. Výroba: - okná EURO 68 - dvere - nábytok - kuchyne - kancelársky nábytok.

Výroba: - vlečky - rozmetalda maštaľného hnoja, hnoja. Výhradné zastúpenie pre predaj malotraktorov značky AGT v ČR a SR. Predaj, servis: Malá poľnohospodárska technika -malotraktory -přídavné zariadenie -kombinátory -návěsy -pluh -vyorávač zemiakov -radlice -predné mechanická -zadné schrnovací -naviják na ...

Autodoprava, doprava, preprava: -vnitrostátní a medzinárodné: -sypké materiály v stavebníctve -stavebné stroje -paletizovaný materiál. Stavebné práce: -rekonstrukce bazénov -rekonstrukce vozoviek -demolice objektov, podlahy. Zemné a výkopové práce: -rovnání, svahovanie, hĺbenie priekop -výkopy stavebnej jamy -hloubění ...

Komplexné služby predaj, revízie, záručný a pozáručný servis - hasiace zariadenie - požiarne hydranty.

Výroba, distribúcia: - laminátové a kevlarouhlíkové lode - pádla, prilby pre vodné športy - plasty a plastové kompozity - florbalové mantinely - výroba dosiek ku košom na basketbal. Požičovňa: - vodácke vybavenie. Poskytovanie služieb licencovaných sprievodcov po českých a európskych riekach.

Kovovýroba. Výroba: - jednoúčelové stroje.

Zámočníctvo. Výroba, inštalácia a opravy strojov a prístrojov. Maliarstvo a natieračstvo, murárstvo. Návrhy, štúdie a realizácia záhradných úprav.

CNC aj klasické sústruženie, zámočnícke práce

práca: - strojárske a zámočnícke operácie - frézovanie, sústruženie - brúsenie na plocho - elektroerozívne drôtové rezanie.

Predaj autobatérií, motorových olejov a technických kvapalín.

Spoločnosť PRIESTOR a.s. vykonáva komunálne, upratovacie služby a údržbu zelene na území hlavného mesta Prahy aj v jeho okolí.

Spoločnosť VA Elektronik s.r.o. je organizácia podnikajúce v oblasti elektrotechniky, ktorá nadväzuje na predchádzajúcu úspešnú živnosť jej zakladateľa. Zaoberáme sa primárne službami pre iné spoločnosti a štátne inštitúcie, sekundárne službami pre fyzické osoby. Hlavné činnosti spoločnosti sú: Zabezpečovacie systémy (PSN) Požiarne systémy (EPS) ...

Výroba: -strojírenství -kovovýroba -strojní zámočníctvo

Zemné práce, demolácie, autodoprava, odvoz sutiny a odpadu, prenájom kontajnerov. predaj piesku, štrku, zeminy.

prenájom: - pásové pracovné plošiny - pásové mini žeriavy - mini rýpadlá - prívesy.

Poskytujeme komplexné služby v obore protipožiarnej ochrany stavieb zahŕňajúce montáž požiarnych obkladov a aplikácie protipožiarnych náterov.

Naša spoločnosť sa zaoberá predajom a distribúciou kvalitného sektorového nábytku. Základ činnosti je veľkoobchodný predaj a distribúcia cez obchodných partnerov, ale sme aktívni aj v maloobchodnom predaji.

Oprava, servis: - agregáty - paletové vozíky. Technické prehliadky. Požičovňa: - vozíky. predaj: - nové vozíky - použité vozíky - plošinové elektrické vozíky.

Internetový predaj powerbank Anker.