Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

CNC aj klasické sústruženie, zámočnícke práce

práca: - strojárske a zámočnícke operácie - frézovanie, sústruženie - brúsenie na plocho - elektroerozívne drôtové rezanie.

Predaj autobatérií, motorových olejov a technických kvapalín.

Spoločnosť PRIESTOR a.s. vykonáva komunálne, upratovacie služby a údržbu zelene na území hlavného mesta Prahy aj v jeho okolí.

Spoločnosť VA Elektronik s.r.o. je organizácia podnikajúce v oblasti elektrotechniky, ktorá nadväzuje na predchádzajúcu úspešnú živnosť jej zakladateľa. Zaoberáme sa primárne službami pre iné spoločnosti a štátne inštitúcie, sekundárne službami pre fyzické osoby. Hlavné činnosti spoločnosti sú: Zabezpečovacie systémy (PSN) Požiarne systémy (EPS) ...

Výroba: -strojírenství -kovovýroba -strojní zámočníctvo

Zemné práce, demolácie, autodoprava, odvoz sutiny a odpadu, prenájom kontajnerov. predaj piesku, štrku, zeminy.

prenájom: - pásové pracovné plošiny - pásové mini žeriavy - mini rýpadlá - prívesy.

Poskytujeme komplexné služby v obore protipožiarnej ochrany stavieb zahŕňajúce montáž požiarnych obkladov a aplikácie protipožiarnych náterov.

Naša spoločnosť sa zaoberá predajom a distribúciou kvalitného sektorového nábytku. Základ činnosti je veľkoobchodný predaj a distribúcia cez obchodných partnerov, ale sme aktívni aj v maloobchodnom predaji.

Oprava, servis: - agregáty - paletové vozíky. Technické prehliadky. Požičovňa: - vozíky. predaj: - nové vozíky - použité vozíky - plošinové elektrické vozíky.

Internetový predaj powerbank Anker.

Výroba, dodávka, montáž technologického zariadenia vo vodohospodárskych odvetviach, ďalej v oblasti spracovateľského a chemického priemyslu, teplárenstva, energetiky. Dodávka a montáž bazénových technológií.

Poľnohospodárstvo: -chov zvierat -produkty -plodiny -agrostroje.

Výroba a predaj: - udiarne na mäso a ryby - teplomery - vykurovacie špirály - príslušenstvo k udírnám

Zaoberáme sa importom a exportom tovaru v rámci EÚ, USA a Kanady, Ázie. Dovoz tovaru na objednávku podľa požiadaviek klienta. Privezieme elektroniku, mobilné telefóny, príslušenstvo, PC, stroje, odevy, módne doplnky a ďalšie. Objednaný sortiment je vždy v rámci prepravy riadne poistený.

Spoločnosť TOOL TRADE s.r.o. je výhradným obchodným zástupcom pre CNC obrábacie centrá značky BRAY, SAHOS a vláknových páliacich laserov značky UBRA. Produkty predstavujú špičku vo svojom odbore nielen na domácom území Slovenskej republiky, ale aj v zahraničí.

Zákazkové kovoobrábanie, najmä frézovanie na CNC frézkach a na klasických sústruhoch. Zabezpečíme kusovú i sériovú výrobu.

služby: - kovovýroba - predaj hutného materiálu - predaj palivového dreva a brikiet

činnosť: - stavebné a montážne - obchodný - doprava a mechanizácia - čiastkové poddodávky - montáže oceľových konštrukcií a pod.

Výroba (i zákazková), veľkoobchod, predaj: -obalové materiály: -odpadové (odpadkové) vrecia -ventilové vrecia -barierové vrecia pre chemický priemysel -Pp, CAST, sáčky s EÚ výsekom -kelímky na studené a teplé nápoje -Plastové jednorazové riady a príbory pre občerstvenie -mikrotenové tašky, sáčky, potravinárske fólie HDPE, LDPE, ...

Moderná škola, s.r.o. je významným českým výrobcom a dodávateľom školského nábytku v celej Českej republike. Sme moderná, dynamická výrobná spoločnosť, ktorá Vám rada poskytne všetko vybavenie do škôl na kľúč od celých učební až po moderné šatne pre všetky typy škôl. V sortimente našich výrobkov nájdete školské lavice, kovové skrine, sklopné ...