Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj - spojovací materiál: - skrutky, skrutky, matice, hmoždinky, podložky, závitové tyče, trhacie nity, klince, vrtáky, kotviaca technika - brusivo - lepidlá a tmely - vrtáky.

Výroba a opravy električiek, trolejbusov a Elektrobus. Možnosti kovovýroby, drevovýroby, obrábania, povrchovej úpravy a pod.

Výroba tlakových fliaš - inovácie a vývoj nových výrobkov

činnosť: - výroba výrobných strojov a kovových dielov.

výrobňu fliaš: -výroba-oceľové bezšvíkové tlakové fľaše Výroba: -mlecí gule -pluhová ostrie -tlakové nádrže -láhve pre technické plyny, plyny pre potravinárstvo, medicínsky účely, potápačské techniku, zemný plyn.

kovovýroba - kovové vráta, schodiská, zábradlia - železné konštrukcie do filmov a reklám, filmové konštrukcie a kulisy.

Naša spoločnosť Haba s.r.o. je na trhu s oceľou a hliníkom. Ponúkame Vám prípravné práce, aby ste mohli ukázať Vaše kvality ako vysoko kvalifikovaný dodávateľ vo všeobecnom strojárstve, vo výrobe prístrojov, špeciálnych prístrojov, prípravkov, nástrojov a tvarových dielov. Neváhajte využiť vaše odborné znalosti a zručnosti. Produkty firmy ...

E-shop: -internetový predaj kvalitných kuchárskych nožov GÜDE SOLINGEN a vreckových nožov Victorinox.

činnosť: - zámočníctvo - dodávková autodoprava

činnosť - rezanie povrchov (asfaltu a betónu) - požičovňa čistiacich strojov.

činnosť: - kontrukční kancelária - konštrukcia foriem a výliskov - konštrukcia elektród - konštrukcia a výroba prípravkov - konštrukcia a výroba JUS - konštrukcia a výroba náhradných dielov - konzultácie a optimalizácia tvorby foriem a výliskov - zprostředování výroby vstrekovacie formy vrátane jej kontroly počas výroby

Mobilný zvoz, triedenie, likvidáciu a recykláciu odpadov. Služby v oblasti požiarnej ochrany, služby v oblasti bezpečnosti práce a prevenciu rizík.

Priemyselné čistenie - čistenie studní, bazénov.

činnosť: - sanitácie a servis výčapných zariadení - dodávka potravinárskych plynov

činnosť: - inštalácia, montáž tepelné čerpadlá IVT - podlahové vykurovanie

činnosť - vodoinštalatérske práce - rekonštrukcia kúpelní - podlahové vykurovanie. E-shop - tepelné čerpadlá - klimatizácia - boilery.

Predaj, oprava, servis: - lesná a záhradná technika

autoservis: - servis a opravy automobilov - pneuservis - servis poľnohospodárskych strojov.

Inštalácia systémov: - CCTV - kamerové systémy: - EZS - elektronické zabezpečovacie signalizácie - EPS - elektrickej požiarnej signalizácie - EKV - prístupové systémy

Zvozu bioodpadov, rastlinná výroba a Agroslužby. Predaj strojov, náhradných dielov i zaistením následného servisu.

Výroba a montáž konštrukcií a technológií dopravných ciest. Predaj, montáž a servis dojacie a chladiacej techniky vrátane ND.

predaj: - kompletné strešné systémy vrátane doplnkov, všetko pre strechy - klampiarske výrobky - požičovňa klampiarskych a pokrývačských strojov - ohýbanie plechu.