Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Dodávka - výpočtová technika Výpočtová technika tvorba - www stránky Návrhy, inštalácia, správa - počítačové siete

Zavádzanie ekonomických programov VEMA a MONEY, zriaďovanie pripojenie euroISDN a ADSL, tvorba ponúk výpočtovej techniky a počítačových sietí, servis výpočtovej techniky.

služby: - distribucerotačních dentálnych nástrojov NTI.

Výroba a predaj: Moderné stropné držiak, vhodný pre uchytenie väčšiny bežných dátových projektorov k stropu

činnosť: - spracovanie plechov - kovoobrábanie - brúsenie - výroba menších strihacích, tvarovacích a ohýbacích nástrojov.

Montáž, oprava, servis: - klimatizácia - čerpadlá - autoklimatizácie

Pozáručné opravy, servis a výroba výpočtovej a komunikačnej techniky. Údržba a inštalácia počítačov a počítačových sietí.

činnosť: - služby v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ochrany

Mestské služby Rousínov, príspevková organizácia, zaisťujú všetky technické služby. Vykonávame údržbu chodníkov, miestnych komunikácií, verejnej zelene, upratovanie mesta i prevádzku kúpaliska. Sídlime na Sušilova námestí. Naše služby: - údržba miestnych komunikácií, chodníkov, verejného priestranstva, autobusových čakární a zastávok - ...

internetový obchod - GPS navigácia - elektronika - MP4 a DVD prehrávače - počítače - elektronika - tovar na PC tuning - notebooky - MP4 a DVD prehrávače - PC komponenty

Vykonávame práce: - obkladačské práce - upratovacie práce - natieračské práce, dekoračné omietky a nátery - zámočnícke práce - votavů - kompletná realizácia rekonštrukciou na kľúč - kompletná rekonštrukcia drevených a kovových okien a dverí - rekonštrukcia kúpelní - prestavby priečok - búracie práce - stavebné otvory - ...

Ponúkame tieto činnosti: výrobu rozmerovo konfigurovateľných strojných zariadení výrobu, predaj a inštaláciu dielov pre modernizáciu existujúcich strojov. Prevažne sa venujeme strojom, ktoré pracujú s materiálom vo forme rolí. Takéto stroje sa vyskytujú najmä v týchto odboroch: papierenská výroba textilná výroba polygrafická ...

vývoj: - softvér - softvér pre lekára, obchodné systémy a iný softvér podľa želania zákazníka. Predaj, oprava, servis: - výpočtová technika - kancelárska technika. služby: - návrhy a realizácie počítačových sietí - správa sietí - tvorba webových prezentácií - pripojenie k internetu.

Predaj, e-shop: - záhradná technika - náradie - náhradné diely - vodný program - zavlažovanie. Produkty GARDENA, Rain Bird a náhradné diely GARDENA.

Výroba: - prívesy, mobilné bunky: - obytné - predajné stánky - pre stavebné odvetvie - kancelárske - stravovacie, jedálenský - vhodné pre voľný čas - chladiarenské prívesy - sanitárne - mobilné toalety - kontajnery - obytné, skladové.

Firma Knomi, s.r.o. sa zameriava na výrobu sortimentu rýchlospojok a skrutkovanie pre použitie v hydraulických a pneumatických zariadeniach. Ďalšie činnosťou firmy je výroba tvárnených rúrok a hadíc

Firma KNOMI s.r.o. sa zameriava na na výrobu sortimentu rýchlospojok a skrutkovanie pre použitie v hydraulických a pneumatických zariadeniach. Ďalšie činnosťou firmy je výroba tvárnených trubiek a hadíc.

činnosť: - zákazková výroba nožov - brúsenie - výroba vyžínacej Košický.

Internetový obchod, e-shop: - obaly, poháre, nádoby na med - poháre s patentovým uzáverom - sklenené fľaše, uzávery na fľaše - poháre, viečka na poháre - med.

Výroba, renovácie: - diely a zariadenia používané v hutníckom, tehliarskom, sklárskom, cementárskom a keramickom priemysle - slimáky, slimákov. Ďalšie služby: - navarovanie tvrdokovu - letovanie mosadzou.

Sme firma zaoberajúca sa CNC obrábaním a predajom kovového aj nekovového materiálu. Našim prianím je dlhodobo flexibilne uspokojovať individuálne potreby našich zákazníkov a to najmä individuálnym prístupom, neustálou starostlivosťou o kvalitu a upevňovaním dlhodobých partnerských vzťahov s našimi klientmi a dodávateľmi.

služby: - prenájom, servis, opravy a predaj nových aj použitých vozidiel - železničná doprava a špedícia - nákladné železničné a plošinové vozne - preprava kontajnerov - motorové vozne - kompletné dopravné projekty

Stroje pre stavebníctvo: - rezače škár (rezačky) - stolové píly - brúsky betónu - frézy povrchu. Servis-opravy: -brusky.