Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -zprostředkovatelská činnosť -Specializovaný maloobchod

Výroba a distribúcia čistiacich mechanických prostriedkov: - hubky - drôtenky - prachovky - utierky - a ďalšie.

Predaj, servis, revízie: - protipožiarne vybavenie, hasiace prístroje

DEPROX s.r.o. sa zaoberá vývojom, konštrukciou, technológiou výroby a zabezpečením výroby: - konštrukcia kompletných strojov - strižné a lisovacích nástrojov - vstrekovacie formy a prípravky na výrobu a meranie.

Výroba, predaj, maloobchod: -kancelárskych nábytok -kuchyňské linky. Komplexné riešenie interiérov.

servis: - gastronomická technika - zdravotnícka technika.

Zastúpenie dánskej firmy DEVI. Dodávka, predaj, montáže, inštalácie: -Elektrické podlahové vykurovanie -tepelné čerpadlá vzduch-vzduch -klimatizácia. Projektovanie, dodávka, montáže: -meranie a regulácia MaR, meracie a regulačné systémy HONEYWELL -zabezpečovací systémy -protipožární systémy.

Export, vývoz, obchodná činnosť: -obráběcí stroja do Ruska (sústruhy).

Predaj železiarskeho tovaru, náradia, nástrojov a spojovacieho materiálu. Ponuka elektrického zariadenia a potrieb pre záhradkárov i domácich majstrov.

E-shop: - elektronika - počítače, telefóny, televízie, fotoaparáty a ďalšie. služby: - servis výpočtovej a kancelárskej techniky - pripojenie k internetu - lacné mobilné volania a mobilný internet.

Predaj, montáž, servis: - garážové a priemyselné vráta, pohony, dvere - brány, bránky, Toce na smetiaku, plotové dielce - parkovacie, prístupové, kamerové systémy, EVS, EPS, EIS - ovládanie, závory, zábrany, zasúvacie stĺpy - žalúzie, rolety, markízy

Výroba, požičovňa, prenájom: - hausbót Výroba: - móla, lávky. predaj: - motorové člny - motory - vleky. Zákazkové stolárstvo.

Naša firma Barna agro s.r.o. poskytuje dovoz, predaj, export a servis komunálnej a poľnohospodárskej techniky pre tuzemských i zahraničných zákazníkov. V kategórii traktory sa zameriavame výhradne na traktory značky Ursus. Dovoz, dodávka, predaj, export, oprava, servis:  - poľnohospodárska technika:     - kosačky     - obracače krmu     - ...

Spoločnosť Profitall spol.s r.o. sa svojou činnosťou zameriava na výrobu a montáž zariadení pre energetiku, strojárenskú výrobu a ďalej tiež na výrobu a predaj krbových kachlí a krbových vložiek. V našej širokej ponuke výrobkov nájdete ohrievače vody, prevádzací rúrky, komory, ohrievače vzduchu, vzduchovody a dymovody kotlov, oceľové konštrukcie a ...

Výroba: - plastové nádrže - bazény - polypropylénové šachty - žumpy. Ďalšie služby: - kovovýroba - nákladná autodoprava - komunálne a poľnohospodárske služby. Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia.

Internetový predaj výpočtovej a kancelárskej techniky, elektroniky, spotrebného materiálu, mobilných telefónov, tlačiarní a softvéru.

Opravy a údržba záhradnej mechanizácie.

práca: -vodoinstalace, kúrenie -materiál pozink, plast, meď, PVC -všetky vodoinštalatérske. Vodoinštalačný materiál: -potrubí pozink, plast, meď, PVC, PE *, PP * -tvarovky z uvedených materiálov -sanitární keramika: -vana, batérie, drez, kúpeľňové doplnky, sprchový kút, zástena, vanička -bojler - elektrický, kombinovaný -Masážne ...

práca: - vodoinštalatérske - rekonštrukcia kúpelní - kúrenárske - zámočníctvo, zámočnícke

Výroba, predaj: - stroje pre recykláciu - recyklačné stroje (drviče, triediče, dávkovacie zariadenie, drviče a triediče) - ekologická zariadenie. Drvenie, triedenie, recyklácia: - stavebné odpady.

Projekcia, komplexné dodávka, inštalácia: - elektronické zabezpečovacie systémy - požiarne čidlá - domové videotelefóny - kamerové systémy s možnosťou prepojenia na web - požiarne systémy - dochádzkové a prístupové systémy späté so stravovacím systémom a ochrana tovaru - bezpečnostné a protipožiarne dvere - systém ...

služby: - hodnotenie radónového rizika plôch zástavby - stanovenie radónového indexu pozemku - radónový prieskum - meranie radónu. pobočka: Stráž pod Ralskem, Revolučná 164 tel .: 487 851 492.

Predaj, montáž, servis: - klimatizácia - tepelné čerpadlá - odvlhčovacie bazénové jednotky

Naša spoločnosť MAHO Profi sa zaoberá predajom kompletného sortimentu obalového materiálu, ktorý dodáva v rámci celej Českej a slovenskom republiky. Dodávame obaly vyrábané nejmoderněšími technológiami, ktoré zaisťujú presné rozmery a lícovanie krabíc. Naše obaly môžu byť ako lepené tak i šité. Ponúkame ucelený sortiment prepravných aj ...

Predaj, prevádzka, údržba: - lietadlá, lietadiel služby: - charterové lety - lety na objednávku, vrátane leteckého výcviku - poradenstvo v oblasti letectva - reklamná činnosť a propagačné lety Prevádzkareň: Letisko Benešov LKBE.