Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Opravy, montáže, revízie: - elektroinštalácia - revízie a opravy hromozvodov - merania a regulácie.

Strojárenská výroba: - dopravníky - regulačné elementy - zariadenie čistiarní, úpravy vôd - obrábanie, sústruženie, frézovanie - tvárnenie, zváranie.

služby: - poradenstvo a školenia v oblasti požiarnej ochrany a bezpečnosti práce.

služby: - vzduchotechnika - klimatizácia - odťahy tepla a dymu - technologické odsávanie - servis

Revízia vyhradených tlakových zariadení: - zásobníky vzduchu, expanzomaty, bojlery, akumulátory a ďalšie tlakové nádoby stabilné. Školenie obsluhy tlakových nádob.

Predaj a distribúcia: - klimatizácia - ohrievače, sušiče.

Dodávka, montáž, servis: - klimatizácia - mobilné klimatizácie - odvlhčovače, sušiče. značky: - Mitsubishi, Sinclair, Daikin a LG. Zaisťujeme služby pre Zlín, Brno, Moravu.

Držiteľ certifikátu kvality: Chladiaca a klimatizačná technika. Predaj, dodávky na kľúč, montáž, servis, technické poradenstvo, návrhy, štúdie, rozpočty, ponuky: -klimatizační zariadení CARRIER -Priemyselné a komerčný chladenie vody, výrobníky ľadovej vody -výrobníky chladiacej vody chillery -zvlhčovače vzduchu -teplovzdušné, bránové a ...

služby: -Bezdrôtové siete WiFi -internetovou telefóniu VoIP -strukturovanou kabeláž. predaj: -výpočetní technika: -PC zostavy, počítače, notebooky -HW hardvér a SW softvér.

Priemyselná automatizácia - komplexná realizácia technologických zariadení, výrobné linky: - návrhy, projektovanie - tvorba SW - výroba, uvedenie do prevádzky - záručný aj pozáručný servis. predaj: - komponenty.

Nákup a predaj - nadbytočné skladové zásoby výkup - kovové odpady vypratanie - priestory predaj - stroje - výrobné zariadenia

Spoločnosť SORKE, spol. s r.o. sa zameriava na dodávky a montáž technických zariadení pre vetranie, teplovzdušný ohrev a chladenie. Činnosť našej firmy teda zahŕňa vzduchotechniku, vetracie a rekuperačné jednotky, ventilátory a chladiče a ohrievače vzduchu. Sídlo firmy nájdete na adrese Hradišťská 407, Pardubice. Dodávka, e-shop, montáž, ...

Spoločnosť Vlastimil Peterka sa zaoberá dodávkou, montážou a servisom chladiacich zariadení, klimatizáciou, tepelných čerpadiel, chladiacich a mraziacich boxov a tiež autoklimatizácií. Našu firmu nájdete na adrese Orlická 400, Týn nad Vltavou. Dodávka, montáž, oprava, servis: - chladiace zariadenie - chladiace a mraziace boxy - chladničky, ...

Firma Eduard Prokš poskytuje komplexné služby v oblasti vŕtanie studní. Zaistíme projektovú dokumentáciu a potrebné povolenia na realizáciu vŕtané studne, hydrogeologický posudok a ďalšie nevyhnutnosti spojené s touto činnosťou. O našich skúsenostiach svedčia tisícky úspešne vyvŕtaných studní. Ďalej vykonávame montáže ponorných ...

Dodávky strojárskych zariadení: - jednoúčelové, manipulačné a baliace stroje Predaj mikromletých vápencov

služby: - revízie a skúšky plynových zariadení v rozsahu: c, e, f, g - propán, bután, CNG, techncké plyny, plynovody, NTL, STL a VTL, domáce spotrebiče, kotolne nad 50kW - revízie tlakových nádob a kotlov: NA, TK4.

Montážne práce: - žeriavové dráhy - mostové žeriavy - oceľové konštrukcie - manipulácia s bremenami (demontáže, montáže).

predaj: -propan bután - technické plyny - propanbutanové spotrebiče - zvárací technika - tesnenie.

Strojárenská spoločnosť. kovovýroba: - konvenčné i CNC obrábanie železných, neželezných kovov a plastov Výroba: - oceľových konštrukcií a zvarencov z konštrukčnej aj nerezovej ocele. Vyhliadkové lety na lietadlách Zlin Z-126 a Zlin Z-43. Požičiavanie lietadiel. Štartujeme z letiska Chotěboř.

Konštrukčné a projekčné práce v strojárstve vrátane výroby jednoúčelových strojov a zariadení. Návrh a výroba foriem pre betónové výrobky.

Veľkoobchod, výhradný distribúcia, predaj: -vybavení pre kozmetické a pedikérske salóny -tělová kozmetika -Nástroje a prístroje na manikúru a pedikúru pre profesionálov i domáce použitie -sterilizátory -ultrazvukové čističe -kosmetika pre starostlivosť o nohy -pomůcky nechtové -prstové protetiky -kosmetické nástroje, ...

Expedo - praktický nábytok Ťažiskom našej činnosti je online predaj nábytku do bytu aj kancelárskych priestorov. Dodávame postele, sedačky a pohovky alebo moderné šatníkovej skrine. Ponúkame aj výpredaj staršieho nábytku a zľavové akcie.

Poradenstvo a školenia v požiarnej ochrane

Revízia - vyhradené plynové zariadenia - vyhradené tlakové zariadenia a kotly školenia - obsluhy - vyhradené plynové zariadenia - tlakové zariadenia a kuriči nízkotlakových teplovodných kotlov