Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Výroba: -vrata, dvere, mreže, konštrukcie na KORIAN, koše na tovar, a i. -ohýbání a strihanie plechov, lisovanie, zváranie, flowdrillování.

Našou hlavnou činnosťou je kovovýroba a zámočníctvo. Vždy kladieme dôraz na vysokú profesionalitu. Ku každému klientovi máme individuálny prístup a vždy sa plne orientujeme na potreby a požiadavky, ktoré klient má. Služby: - strojárenská výroba - stavebné zámočníctvo - stavebná činnosť - výroba oceľových konštrukcií - opláštenie a ...

Oprava, servis: - výpočtová a kancelárska technika - spotrebná elektronika - TV - satelitné prijímače - audio technika - kamery - mikrovlnej rúry

Drevovýroba Jaroslava Kuboušková sa zameriava na výrobu a dodávku paliet, reziva a palivového dreva. Sídlime v obci Ostřetín, okres Pardubice. Výroba, drevovýroba, dodávka: - palety - europalety - atypické palety - paletové nástavce - stavebné rezivo, reziva - palivové drevo, drevo. Ak zháňa kvalitné palety alebo rezivo, neváhajte sa ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -kompletné sortiment -Nástroje kovoobrábacie -Nástroje pre frézovanie kalených materiálov (kalené materiály) -Nástroje pre výroba, výrobu foriem, formy -upínací náradia pre sústruženie a frézovanie.

Spoločnosť TRIOM, spol. s r.o. poskytuje svojim zákazníkom široké spektrum služieb v oblasti kovovýroby. Náš výrobný program sa zameriava na rôzne druhy manipulátorov, jednoúčelové stroje a tiež robotizované pracoviská. Ďalej vykonávame kovoobrábanie, sústruženie, vŕtanie, brúsenie a frézovanie. Sídlime na adrese Martinská štvrť 1699, Frenštát pod ...

Výroba: - tlačidlových ovládačov do výťahov - výroba výťahových klietok, protiváhy ... - montáže nových výťahov - rekonštrukcie existujúcich výťahov - servis výťahov - výroba priemyselných digestorom - zákazková kovovýroba.

Výroba nábytku na zákazku: -kuchyní, vstavaných skríň, nábytku z masívu, kancelárií a vybavenie komerčných priestorov -predaj a montáž elektrospotrebičov.

Spoločnosť VK TECHNIK sídliaca v okrese Vysočina existuje už 30 rokov a už od začiatku svojej existencie sa špecializuje na komplexné dodávky meracích a regulačných systémov a dodávok technológií ako sú solárne systémy, fotovoltaické elektrárne, tepelné čerpadlá alebo kotly na tuhé palivá. Naša činnosť: - inteligentné domy, inteligentnej ...

Prenájom a požičovňa obytných áut, karavanov, prívesov, elektrocentrál. Ponúkame karavany Hobby deLuxe, Giottiline Therry 36B, Roller Zefiro 295 a Kondor.

Dodávka a montáž tepelných čerpadiel "na kľúč": - bezplatné poradenstvo - technický a cenový návrh zadarmo - zabezpečenie projektov - montáž tepelných čerpadiel - montáž vykurovacej sústavy - záručný a pozáručný servis.

kovovýroba, laserové rezanie, laserové zváranie, ohýbanie, mokré a práškové lakovanie.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, autorizovaný distribútor olejov a mazív.

Zámočníctvo. Výroba schody, zábradlia, brány, ploty, zábradlia, oceľové konštrukcie.

Montáže a dodávky technologických zariadení pre energetický, chemický a petrochemický priemysel.

Laserové opracovanie tzv. Technických sleev používaných v polygrafickom a technickom priemysle, vrátane popredajného servisu.

Predaj, internetový predaj a servis čerpacej techniky: - čerpadlá, vodárne - tlakové expanzívna nádoby - náhradné diely - hadica - PE potrubia a spojky - zavesenie hladiny - ponorné motory

Darčekové obaly v módnych farbách a dekoroch. Darčekové krabičky, darčekové tašky, darčekové sáčky, darčekové a obalové papiere, viazacie stuhy, aranžérske potreby, obaly na víno - tašky na víno aj krabice na víno.

spracovanie: - digitálne fotografie. predaj: - výpočtová technika - tonerové kazety. Servis a modernizácia: - výpočtová technika-renovácie - tonerové kazety. Poradenská činnosť, údržba: - ekonomický software.

Odsávanie a separácia emulznej a olejovej hmly, Odlučovače emulzné hmly OAM. Odsávače emulznej a olejovej hmly OAM. Separátory emulznej hmly. Odsávanie a filtrácia emulznej a olejovej hmloviny od CNC kovoobrábacích strojů.Filtrační vložky OAM.

Individuálny prístup pri zariaďovaní interiérov. Nábytok, svietidlá a bytové doplnky významných svetových dizajnérov. Vybavenie bytov, kancelárií, hotelov a reštaurácií dlhoročné skúsenosti. Poradenstvo, štúdie a návrhy interiérov. Odborná montáž.