Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Stolárske práce nábytok, kuchyne, kancelárie, schodiská, obývacie a detské izby, spálne Výroba - kuchyňa stolárske práce Výroba - kancelársky nábytok (stolárske práce) Výroba - spálňa - detské a obývacie izby (stolárske práce) Výroba - schody (stolárske práce)

stolárske práce Vybavenie potravinárskych predajní.

Petr Ondráček sa zaoberá zákazkovou výrobou bytového, kancelárskeho, kuchynského, školského nábytku a bytových doplnkov. .

Truhlářsví. Výroba - kuchynský nábytok - kancelársky nábytok - vstavané skrine.

Výroba: -zakázkový nábytok. vybavenie: -interiéry na kľúč -kuchyně, kuchynská linka vr. spotrebičov -Kancelária -Byť -prodejny.

Výroba a predaj pletiva, stavba plotov, predaj všetkého sortimentu na oplotenie, vykonávanie zámočníckych prác. Výroba: -pletivo pozinkované, plastové -stĺpiky, brány, bránky -doplnky k pletivu. Stavebné práce, montáž: -oplotenie -ploty drevené, drôtené, murované, okrasné -dlažba, pokladanie dlažby chodníkov, terás.

Služby: - montáž - opravy - revízia - skúšky tlakových zariadení a nádob na plyny, plynových zariadení. Ostatné: - plnenie nádob - plyny výroba - zámočníctvo - nástrojárstvo.

- montáž a opravy vyhradených plynových zariadení - plnenie tlakových nádob na plyny - výroba, montáž, opravy, rekonštrukcie a periodické skúšky vyhradených tlakových zariadení v rozsahu - opravy tlakových nádob - zámočníctvo - vodoinštalatérstvo

služby - servis a revízie plynových a tlakových zariadení - revízia kotolní - predaj a montáž spotrebičov.

činnosť - montáž a výstavba produktovodov a energetických celkov - montáž, opravy, revízie a skúšky vyhradených plynových zariadení - montáž, opravy, revízie a skúšky tlakových zariadení a nádob na plyny - montáž, opravy, revízie a skúšky zdvíhacích zariadení.

Zahraničná účasť ACTIA GROUP Francúzsko. Výroba, predaj diagnostických prístroj pre automobily: -analyzátor emisií AT500 MOTORTESTER, LAMBDA TESTER -dymový analyzátor AT 600 -diagnostika mikropočítačových riadiacich elektronických systémov používaných v motorových vozidlách MONOMOTRONIC AT 520.

Protipožiarne nátery s certifikáciou Nátery, maľovanie - konštrukcia horolezeckou technikou - hrubé omietky - byty - domy - kancelárie.

Školenia, revízie a servis po celej Českej republike. Školenie obslúh zdvíhacích zariadení, tlakových nádob a pracovných plošín, žeriavnikov a viazačov. Revízie zdvíhacích zariadení a tlakových nádob. Vypracovanie systémov bezpečnej práce a ročných plánov.

Spoločnosť JANTAR Plzeň s.r.o. sa špecializuje na mokré lakovanie a ponúka kompletné služby v tomto odbore. Sme certifikovaní podľa: ČSN EN ISO 9001:2016. V súčasnej dobe sme jednou z najväčších firiem v Českej republike zaoberajúce sa touto činnosťou. Ďalej ponúkame vykonávanie kompletnej montáže lakovaných aj nelakovaných dielov. Naše ...

Predaj, montáž a rekonštrukcie svetlíkov - svetlíky oblúkové, sedlové, pultové. činnosť - opláštenie budov - dodávky, opravy balkónov a lodžií - výroba a montáž ľahkých oceľových a hliníkových konštrukcií.

Zaoberáme sa sprostredkovaním, nákupom a predajom použitých kovoobrábacích a tvarovacích strojov. Sme skúsenými obchodníkmi, ktorí dokonale poznajú prostredie a spoľahlivo vytipujú najlepšie riešenie práve pre Vás.

Vinárstvo, výroba, predaj: -vína, víno, vín -sudové, fľaškové víno -akostné biele vína -Chardonnay, Müller-Thurgau, Muškát, Rulandské biele, Rizling rýnsky, Rizling vlašský, Sauvignon, Veltlínske zelené. -akostné červené vína -Cabernet Moravia, Cabernet Sauvignon, Frankovka, Malbec, Merlot, Modrý Portugal, Rulandskej modrej, Syrah, ...

Firma Jaroslav Bence so sídlom vo Vatín v okrese Žďár nad Sázavou sa zaoberá predovšetkým kompletné stavebné činnosťou. Ponúkame stavebné, zemné aj výkopové práce a ďalej tiež žeriavnícke práce, kedy máme k dispozícii autožeriav AD20. Ďalej sa zaoberáme výrobou a montážou oceľových a železobetónových konštrukcií a priemyselných stavieb. vyrábame a ...

Výroba a montáž technológií pre ustajnenie dobytka: - montáž dojacích a chladiacich zariadení - výroba a montáž stajňové technológie - vodoinštalácie - zámočnícke práce - rezanie a štiepanie dreva.

Sme neustále sa rozvíjajúca stolárska firma s mnohoročnou praxou. Za použitia klasických aj moderných trendov a technológií, sa zameriavame na profesionálnu zákazkovú výrobu kvalitných stolárskych a tesárskych produktov. Špecializujeme sa na zákazkovú výrobu nábytku a stavebno stolársku výrobu. V našom výrobnom programe nájdete kuchyne, ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -elektroinštalačný, elektrotechnický materiál -komponenty pre rozvádzače -elektronáradie -meracie prístroje -vodiče, káble. Lighting štúdio: -predaj svietidiel -domáce, kancelárske, vonkajšie, záhradné svietidlá -poradenstvo.

Spoločnosť SINBRANT s.r.o. sa zaoberá priemyselným odsávaním a filtráciou vzduchu, ktorá je prepojená s výrobnou a montážnou činnosťou. Máme dlhoročné znalosti a skúsenosti v tomto odbore, navrhujeme a zostavujeme zariadenie ako funkčný celok v súlade s primárnou potrebou klienta na výrobnú činnosť, obsluhu a údržbu. Dodávame zariadenie na ...

Zubné laboratórium. Výroba zdravotníckych prístrojov a zariadení, chirurgických a ortopedických pomôcok .

-Chov zvierat a ich výcvik (s výnimkou živočíšnej výroby) -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poskytovanie technických služieb -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Reklamná ...

Tomáš Šťastný prevádzkuje umelecké kováčstvo a zámočníctvo. Realizujeme výrobu prípadne reštaurovanie, podľa vlastných návrhov, v spolupráci s architektmi a predovšetkým podľa požiadaviek zákazníka. Každý výrobok z našej kováčne považujeme za originál, ktorého súčasťou je aj originálny návrh. V rámci komplexných služieb poskytnutých našim ...