Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Antonín Zacha sa sústredí na kováčske práce, výrobu brán, plotov a kovaných výrobkov.

Bohumil Kročil pracuje v odbore zámočníctva. Práca súvisí s technickou dokumentáciou, výrobou, montážou a opravami zámočníckych prvkov.

Činnosť, služby: - zámočnícke práce - drobnejšie elektroinštalácie - pripojenie spotrebičov umývačky, práčky Oprava, servis: - drobné spotrebiče - sporáky - umývačky - chladničky - čerpadlá, bojlery, elektrokotly

Ladislav Gloser poskytuje zámočnícke, zváračské a montážne práce. Pracuje s rôznymi materiálmi ako sú napríklad oceľ, nerez a plast.

Pokrývačské a klampiarske práce - oplechovanie komínov - odkvapové systémy - výškové práce - natieranie striech. Kováčske práce - umelecké kovanie na zákazku.

Kovovýroba, zámočníctvo. Výroba - pracovné stoly - polohovacie stoly - zariadenie pracovísk - výroba skriňových vstavieb do úžitkových vozidiel - kovové konštrukcie - zábradlie - jednoduché stroje, vrátane ich servisu a opráv.

Luboš Mahel zo Žďáru nad Sázavou sa zameriava na činnosti týkajúce sa zámočníctva, montáží a opráv tvárniacich a hydraulických strojov.

Zámočnícke práce. Výroba: - kovové, liatinové a betónové lavičky, stoly - záhradný nábytok - odpadové koše - pieskovisko.

Predaj primárnych batérií, akumulátorov, žiaroviek, svietidiel, svietidiel, zapaľovačov, predlžovacích káblov, inštalačného materiálu. Predaj elektrospotrebičov a výpočtovej techniky.

Stavebná činnosť: - bytová výstavba - rodinné domy - priemyselné stavby - rekonštrukcia - zemné práce Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynoinštalácia - montáž tepelných čerpadiel Elektroinštalácia (fotovoltaické systémy, elektrárne).

stolárske práce čalúnnické práce zákazková výroba - kuchynský nábytok zákazková výroba - kancelársky nábytok zákazková výroba - nábytok z masívu a laminátu - nábytok (spálňa, obývacia izby, vstavané skrine, ...)

Montáž rekuperačných zariadení na kľúč. Možnosť čerpania dotácie.

Výroba: -oceľové konštrukcie do hmotnosti 5 ton -špeciálne palety/kontajnery/pre automobilový priemysel -stavebné oceľové konštrukcie -nerezové zábradlie -góly, brány, stĺpiky, plotové polia -nerezové kryty komínov -snehové zábrany -požičovňa osobných vozidiel a nákladných prívesov -nákladná autodoprava -všetko podľa priania ...

Práca -zámočnícke -vykonanie všetkých zámočníckych prác -záhradné altány a pergoly -kované brány -bezpečnostné dvere, mreže, zámky, systémy generálneho kľúča -autorizované stredisko MUL-T-LOCK -predaj spojovacieho materiálu -kontrola triedenia. - pálenie plechov laserom

Spoločnosť TEPLO Frýdlant s.r.o., ktorej zriaďovateľom sú služby mesta Frýdlant, vznikla k 1.1.1996 ako súčasť Služieb Mesta Frýdlante a jej zriaďovateľom je Mesto Frýdlant a od roku 2002 je TEPLO Frýdlant spoločností s ručením obmedzeným. Táto organizácia zabezpečuje výrobu, rozvod a dodávku tepla a teplej vody a prevádzkuje teplovodné plynovú ...

Radim Zástera pracuje v oblastiach nástrojárstva, zámočníctva, kovovýroba a zaisťuje aj predaj a montáž tieniacej techniky.

Predaj, inštalácia, servis centrálnych vysávačov Electrolux Záručný a pozáručný servis vodovodných batérií Grohe, Franke Záručný a pozáručný servis výrobkov Geberit, Kolo, Keramag, bidetovacích sedadiel a wc klzetov

Kovovýroba: zámočnícke práce - oceľ, nerezová oceľ, hliník. Výroba a montáže - technologického vybavenia prevádzok - oceľových konštrukcií. - výroba podľa špecifikácie zákazníka - zabezpečenie zákaziek a údržba

Výkup - obrábacie stroje Predaj a opravy - obrábacie stroje Kovoobrábanie Zámočnícke práce

ZTG, s.r.o. sa zameriava na opravy elektrických a plynových spotrebičov, servis tepelných čerpadiel a kotlov, chladiarenské práce, inštalatérstvo, kúrenárstvo a plynárstvo.

služby - predaj a servis výpočtovej techniky (počítače, notebooky) - internetové pripojenie.

Firma car&van Zdarsa z Třebíča sa zameriava na opravy a servis karavanov, u týchto vozidiel sa postará o elektro, vodu, plyn, zabezpečenie, príslušenstvo a karavany tiež prenajíma.

Aleš Dudek sa zameriava na servis a montáž vzduchotechniky, elektroinštalácie, opravy strojov a zariadení, projektovanie a zabezpečenie revízie.