Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Brunnthaller - CS s. r. o.
Ponúkame: - dodávka technológie prípadne vrátane stavby - technológia na chov ošípaných - technológia na chov hovädzieho dobytka - prestavba existujúcich objektov na stajne - kompletné riešenie čiastkových častí stajne - ventilácia - kŕmenie - ustajnenie - napájanie.
FALK efekt s.r.o.
Naša firma FALK efekt s.r.o. zaisťuje služby v oblasti čistenia, opráv a náterov fasád. Zaoberáme sa predovšetkým čistením a sanáciou zateplených fasád. Využívame najnovšie technológie, ktoré účinne ochránia fasádu pred mikroorganizmami alebo pred sprejermi. Po aplikácii ochranného náteru je možné novo nasprejované plochy jednoducho a opakovane ...
ČERMÁK trading, s.r.o.
Naša spoločnosť Čermák trading s.r.o. so sídlom v okrese Třebíč sa už takmer 30 rokov zaoberá výrobou nerezového spojovacieho materiálu a kotevnej techniky. Ďalej svojim zákazníkom ponúkame spojovací materiál z ocele, pozinkovanej ocele, mosadze, medi, bronzu, titánu, hliníka a plastov v vo všetkých pevnostných triedach a rôznych povrchových ...
ČERMÁK trading, s.r.o.
Profesionálne mazivá a lubrikanty UltraLube. Dovoz, import, zastúpenie značky UltraLube v SR. UltraLube sú ekologicky bezpečné a netoxické oleje a mazivá.