Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Dodávka, predaj, servis: - motorové člny a jachty - námorné plachetnica ELAN - nafukovacie člny - závesné lodné motory - prívesy pre prepravu lodí - lodné príslušenstvo. prenájom: - námorné plachetnica - motorové člny.

Montáž: - výťahy - invalidné plošiny - eskalátory Práca: - elektroinštalácia

Vykonávame projektovanie elektrických zariadení silnoprúd/slaboprúd, elektromontáže a opravy elektroinštalácií, revízie elektrických zariadení vrátane prostredia s nebezpečenstvom výbuchu, revízie zdvíhacích zariadení, školenia obsluhy zdvíhacích zariadení vrátane preskúšania, zapájania a sťahovania strojov. Firma GB ELEKTROSERVIS spol. s r.o. je ...

Výroba, dodávka, montáž, servis - bodové, pásové a sedlové strešné svetlíky - pretlakové a požiarne klapky do vzduchotechniky.

Nekovové oteruodolné (antiabrazívne) materiály - oteruvzdorné betóny TRIBET, oteruvzdorné keramiky KERALOX a BADDALOX. Oteruvzdornými výstelkami Vašich technologických zariadení niekoľkonásobne predĺžime ich životnosť. Výroba, dodávky materiálov, montáže, konzultácie, návrhy riešení.

Stolárstvo. Výroba nábytku: - kuchynské linky - detské izby - vstavané skrine - obývacie izby - spálňa, postele - plávajúce podlahy - kancelársky nábytok - vybavenie predajní a kaviarní.

Všetky knihárske práce: -tlač do formátu A3** -laminovanie -väzby kníh -termoväzby -krúžkovacie väzby -brožúry -pasparty -pasparty pod sklo -dosky -obchodné knihy -diplomové práce -podlepenie plagátov -skladanie máp* - pozlátené nápisy na kalendáre -maturitné stužky -prešitie brožovaných učebníc -kopírovanie na ...

Ponuka zámočníckych prác. Inštalácia pojazdových brán a garážových brán. Sídlo v Litoměřickom okrese. Po dohovore prípadná schôdzka na mieste realizácie.

EcoFuture s.r.o. sa zameriava na predaj a servis úžitkových elektromobilov značiek ALKÉ, ISUZU, SELVO a o zvozové nadstavby Tecno Merlo.

predaj: -dřevoobráběcí nástroje -výroba profilových nožov -ostření PKD (diamantových) nástrojov -návrhy zákazkových frézovacích sád.

Zváraním PVC fóliou. Predaj, rekonštrukcia: - bazény - bazénové technológie.

Spoločnosť FK system - povrchové úpravy. s.r.o. so sídlom v Brne, v Českej republike, ktorá je súčasťou EÚ, sa venuje povrchovým úpravám a antikoróznej ochrane. Realizujeme: Morenie a pasiváciu legovaných antikoróznych ocelí: - v prevádzke v Brne ponorom do kúpeľa a postrekom - kdekoľvek na montáži a u zákazníka vrátane likvidácie odpadových ...

Už od svojho vzniku v roku 1991 sa naša spoločnosť špecializuje na dovoz a predaj poľnohospodárskej, lesníckej a tiež kompostárenskej technológie. Dovážame profesionálne lesné, komunálne a poľnohospodárske mechanizácie od svetoznámych výrobcov - SEPPI M, STEHR, FARMI FOREST, PILKEMASTER, LASKI, KUBOTA, STIHL ďalšie. Od roku 2008 uvádzame na ...

Nástrojáreň a lisovňa - konštrukcia a výrobňa

Výroba kľúčov, autokľúčov, zámkov. Sústruženie, frézovanie. Správa a údržba budov.

Spoločnosť STECOMTRA a.s. sa zameriava na obrábanie, rezanie, ohýbanie, frézovanie a zváranie.

Strojárska výroba, oprava, servis: - zdvíhacie, manipulačné a dopravné zariadenia pre hlbinné bane, banské stroje. Tvárnenie, lisovanie a ohýbanie za studena, kovoobrábanie, rezanie, zváranie a pálenie.

Poradenstvo: - stavebníctvo - úspory energií.

ARMAGAS s.r.o.-Třinec. Výroba, montáž, oprava, revízia, skúška plynových armatúr: -bezpečnostné membránové uzávery: -uzáver BAP, VAP, BPV, BAP05 DN 40-200. -plynové filtre: -filter KAP, filter Armagas DN 50-200. -bezprírubové spätné klapky BZK DN 50-200 -detektor úniku plynu DHP4 Sme držiteľmi certifikátu ČSN EN ISO 9001:2001 ...

Konštrukcia, výroba, dodávka, export: - zdravotnícka technika: - gynekologické, urologické vyšetrovacie kreslá - pôrodné postele, pôrodné kreslá - multifunkčné kreslá pre transport, dialýzu, onkológiu - železničná technika: - sedadlá, a lôžka pre železničnú osobnú prepravu.

Vývoj, výroba, montáž, oprava, servis: - hydraulické lisy - dopravné a manipulačné zariadenia - výrobné zariadenia

Lisovňa. Remeselnícke práce: - lisovanie plechov (rotor-stator plechy pre elektromotory) - výroba súčastí pre elektromotory - kovovýroba - zámočnícke práce.

Expertízne posudky Klasifikácia výrobkov podľa požiarnej odolnosti Klasifikácia výrobkov podľa reakcie na oheň Rozšírené aplikácie výsledkov skúšok Stanovenie rozsahu skúšok Technická optimalizácia Ďalšie služby (konzultácie v oblasti posúdenia zhody a certifikácie výrobkov a systémov akosti v stavebníctve, technická pomoc pri spracovaní ...

Vývoj, návrhy, výroba: - ultraľahké lietadlá ULA, ULL: - ultraľahký dvojmiestny dolnoplošník - motorová rogala. Požičovňa, prenájom: - rogala - ultraľahké lietadlá. Letecká škola: - pilotný výcvik.