Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Strojárska výroba: - tvárniace nástroje - vstrekovacie formy - presné strojné súčasti a dielce

Výroba, práca: -povrchové úpravy skla, plasty, kovy a keramiky metódami naparovania a magnetronového naprašovania vo vysokom vákuu -týmito metódami nanášame dekoračné a funkčné vrstvy kovov, medzi ktoré patrí zlato, striebro, titán, mosadz, nerezová oceľ, meď, chróm a ďalšie ušľachtilé kovy -strojná výroba a zváranie v ...

Výroba: - nábytok na zákazku - kuchynské linky - obývacie steny - vstavané skrine - detské izby - kancelárie.

Dodávka, predaj: -hasiaca technika -rúrky -profily -plechy -oceľové rošty

Predajom kvalitných klimatizácií sa zaoberá firma A1 klimatizácia s.r.o. z Brna. Realizujeme komplexné služby do A-Z: Postará sa o montáž, servis, vrátane zamerania zadarmo. Viac informácií nájdete na www stránkach.

Výroba, obchod, predaj: -Individuálne zostava z komponentov výrobcov pre potreby zákazníka -Laserové stroje Bystronic, -značka strojov ByVention, Bysprint, Bystar, Bystar L, Byspeed, Bylaser -Stroje pre rezanie vodným lúčom ByJet Pro, Byjet, Byjet L, Byjet clasic -Stroje pre ohýbanie materiálu a ohraňovacie lisy BEYLER -3bodové ...

Výhradné zastúpenie svetových výrobcov. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, dodávky: -strojársky elementy Firma je držiteľom certifikátu ISO 9001.

Služby: -čistenie ovzdušia pomocou nanotechnológie -rekultivácia pôdy pomocou konope siateho

Výroba: -stojany -predvádzacie kiosky -výstavné stánky -interiéry

Rezanie betónu, asfaltu, železobetónu. Elektroinštalácia.

Internetový obchod, eshop, predaj: - tréner očí Vision Fix - dierované okuliare - potreby pre masérov, kozmetičky.

Veľkoobchod, predaj: - obalový materiál, obaly -papierové vrecká 0, 5 až 5 kg - tašky, vrecia z PE - vrecká HDPE - potravinárske prírezy, fólie - zakrývacia fólia - lepiace pásky - etikety - nápojové tégliky - riad na jedno použitie.

Naša firma bola založená v roku 2016 a je zameraná na gastro obaly a hygienu. Našim klientom ponúkame obalový materiál, jednorazový riad a potreby na hygienu a upratovanie.

Prevádzkujeme ateliér priemyselného lakovania a designu. Vykonávame priemyselné a dizajnové lakovanie, lakovanie nerezovej ocele a špeciálnych povrchov.

Výroba, predaj: -nábytok na zákazku -chrómovaný variabilný stavebnicový systém pre interiéry, obchody, výstavy -odevné stojany -space wall -kancelársky nábytok -kombinované vitríny -celosklenené, kombinované vitríny -dražové systémy a komponenty -bary, pulty.

Firma Top Tisk Obaly pôsobí na trhu už od roku 1999. Našou špecializáciou je výroba atraktívnych lepenkových obalov, zušľachtených najrôznejšími technológiami, ako je napr. reliéfna ražba, UV lak, metalické fólie, efektový lak, metalické farba ai. Medzi našich klientov patria poprední domáci aj zahraniční výrobcovia z oblasti farmácie, ...

Výroba, predaj, inštalácia, servis: - certifikované trezory, trezory - archivačné skrine - skrine na zbrane - trezorové dvere a - bezpečnostné a úschovné schránky.

Ťažba dreva. Odstraňovanie odpadov. Predaj: - drevené obaly - pilárske výrobky. Lesníctvo.

Kontajnerový zvoz: - komunálny odpad. Upratovanie: - verejné priestranstvá - zimná údržba. - mestská zeleň.

Výroba, poradenstvo, predaj, montáž, servis: -výrobky z plastov (polypropylénové) -rodinné bazény -rôzne tvary prevedenia -vrátane kompletnej technológie -montáž a usadenie -bazénové elektrorozvádzače -príslušenstvo -zastrešenie bazénov -septiky, jímky a žumpy -nádoby na víno -nádoby na požívatiny -ostatné výrobky -expanzné ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - hasiace prístroje - požiarne hadice, armatúry - ďalšie vecné prostriedky požiarnej ochrany PO - požiarno bezpečnostné zariadenie.

Jadrové vŕtanie. Bezprašné rezanie, vŕtanie a brúsenie pomocou diamantové techniky. Rezanie stenovou pílou

Predaj, maloobchod, servis, oprava: - kancelárska a výpočtová technika - tlačiarne - počítače, PC - notebooky - monitory - periférie - komponenty - skartovače, rezačky - softvér - spotrebná elektronika.

Výroba: - obalové materiály, obaly: - hliníkové fólie - vlnitá lepenka, kartóny - lepiace papiere, obalové papiere.