Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Firma MUCHA - Tachov s.r.o. prevádzkuje v Tachove predajňu so záhradnou technikou, záhradkárskymi potrebami, elektrickým a ručným náradím, železiarskym tovarom, stavebným materiálom, stavebnými a tesárskymi prvkami av neposlednom rade ponúkame aj krby a kachle. Súčasne vykonávame aj servis záhradnej techniky. Sme autorizovaným predajcom a ...

Stavebná spoločnosť. Zatepľovanie fasád rodinných a panelových domov. Sanácia plochých striech, balkónov a lodžií. Kompletná rekonštrukcia panelových domov. Rekonštrukcia vstupov do domu. Výstavba rodinných domov. Zámočnícke práce. Výroba klampiarskych prvkov.

Spracovanie dreva a výroba drevených produktov a biomasy. Vyrábame: - Pelety-zhutnené biopalivo z dreva pre kotly a kachle - drevené obaly a klietky na transport - guľatinu na pásovej píle - štiepky, brikety a piliny.

Kovovýroba, výroba, montáž: - komponenty pre zádržné systémy (cestné zvodidlá) - stavebné oceľové konštrukcie - diely liniek na ťahanie drôtov - strojné (CNC) obrábanie Sústruženie a frézovanie Výroba a repasia prídavných zariadení na vysokozdvižné vozíky (VZV).

Spoločnosť OVERVIEW s.r.o. vykonáva prehľad odberu elektriny, spotreby vody, montáž a servis meračov a na kamerové systémy.

ZG Fluidmanagement CZ s.r.o. sa zameriava na diagnostiku procesných a prevádzkových kvapalín s cieľom poklesu strát a nákladov.

Autorizovaný dovozca špičkové zváracie techniky CEBORA. Predaj: -technika CNC plazmového delenia -zváračky TIG DC a TIG AC DC -obalená elektróda - MIMA, MIG/MAG poloautomaty -odporové zváranie -vývoj automatizovaných a robotizovaných prostriedkov na zváranie

Výroba: - vybavenie reštaurácií, jedální - nerezové pulty - pracovné stoly - drezy - skladovacie skrine

Výroba vykurovania budov pomocou podlahového kúrenia, tepelných čerpadiel, rekuperácie tepla, energetických plotov a solárnych panelov.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - gastrozariadenia - nerezové výrobky - grilovacie a smažiace dosky.

Povrchová úprava kovov. služby: -tryskání oceľových konštrukcií a dielcov neobmedzenej dĺžky a hmotnosti 7 t -lakování vysokotlakovým zariadením 1:60, farby vzorkovník RAL a DB -žárová metalizácia - zinok Zn, hliník Al, Zinacor -práškové lakovanie (komaxit) -farba podľa Vašich požiadaviek, RAL -veľkosť pece 3m x 2m x ...

Priemyselná automatizácia. Kompletné riešenie jednoúčelových strojov a zariadení (tzn. konštrukcia, výroba a montáž). Konštrukcia a výroba prípravkov (meriaci, montážny, zvárací, testovací, …) Obrábanie podľa dodanej výkresovej dokumentácie – frézovanie, sústruženie, vŕtanie, … Poradenstvo v oblasti spracovania konceptu JÚZ alebo ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj. - Sanitárny tovar. - Vybavenie kúpeľní. - Sprchy, príslušenstvo - Sprchové kúty - Vane rohové, vírivé, masážne - Kúpeľňový nábytok - Krbové kachle (krbové). Výroba: - PP obaly - PP fólia - PP vrecká.

Lisovanie plechov pre automobilový a strojársky priemysel, lisovanie plechu, extrúzia, hlbokoťažné lisovanie, montáž komponentov, cnc obrábanie, delenie mateirálu.

Maloobchod, predaj, internetový obchod, E-shop: - náradie pre domácich majstrov, remeselníkov i profesionálov - AKU náradie, elektrické náradie, Fiskars náradie, ručné náradie - záhradná technika (kosačky, kultivátory, traktory, krovinorezy, reťazové píly, záhradné nožnice). Požičovňa: - náradie.

Výroba, predaj: - technické diely z EPS, EPP - obaly z EPS, EPP.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -fólie na nábytkárov -fólia protiťahová, vyrovnávacia protidyza, laminátu -fólia základovacia pod farbu -fólia základovacia pod farbu s jednou vrstvou laku, je vhodná aj na obaľovanie -slepé hrany -ABS a hrany, hranovacie pásky, dyhové hrany -náterové hmoty MAB Dodávky do 24 hodín zbernou službou alebo ...

Zaoberáme sa lisovaním a tvarovaním plechu za studena na lisovacích nástrojoch. Certifikácia: -certifikát akosti ISO 14001: 2004 -certifikát akosti ISO / TS 16949: 2002. Výroba kovových a plastových výliskov.

Internetový obchod s predajom znovuplniteľných vrecúšok Domčeky pre deti. Doplnkový predaj desiatových darčekových setov, desiatových vreciek a vreciek. Príslušenstvo ku kapsičkám - cumlíky, lyžičky, nárastky, náhradné uzávery, kefky.

Firma zaoberajúca sa výrobou oceľových konštrukcií, zámočníckymi a zváračskými prácami, priemyselnou údržbou, žeriavníckymi prácami.

Firma Sygo s.r.o. sa zaoberá predajom stavebného, ručného, záhradného a elektrického náradia, pracovných odevov i obuvi, maliarskych potrieb a spojovacieho materiálu. Súčasťou nášho sortimentu sú napr. píly, vŕtačky, brúsky, kladivá, lyžice, kosačky na trávu, krovinorezy, hrable, lopaty, vidly, farby a laky, štetce, lepidlá a tiež stavebná ...

-Výroba vlákniny, papiera a lepenky a tovaru z týchto materiálov -Grafické práce a kresličské práce -Výroba plastových výrobkov a gumových výrobkov -Výroba strojov a zariadení na všeobecné účely -Výroba strojov a zariadení pre určité hospodárske odvetvia -Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Veľkoobchod -Špecializovaný maloobchod a ...

Spoločnosť NEVA - TRADE s.r.o. so sídlom v Kardašovej Řečici sa zaoberá predovšetkým výrobou strojov - tenkorezné rámové a pásové píly, ostričky pílových listov a pásov, stelitové a tvrdokovové pílové listy, tvrdokovové pílové listy, a ďalšie stroje. Takmer všetky naše stroje sú vyvážané do všetkých krajín sveta. Súčasťou našej činnosti sú aj ...

E-shop: - náhradné diely pre nákladné, úžitkové a osobné vozidlá, autobusy - centrálne mazanie pre stavebné stroje - filtre na osobné vozidlá. Pobočka: - Uhorské Hradiště, Priemyslová 712.

Predaj, e-shop - domáce elektrospotrebiče - biela elektronika, chladničky, práčky - sporáky - televízory, audio, video - fotoaparáty - klimatizácia - notebooky - počítače - konzola - monitory - tlačiarne