Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Maloobchod, predaj: -náhradné diely na automobily, autodiely -diagnostické prístroje Služby: -diagnostika vozidiel -montáže tempomatov -oprava riadiacich jednotiek -čistenie ultrazvukom -opravy piezo vstrekovačov

Prenájom obytného vozidla, prenájom karavanu.

Výroba a predaj: - Permanentné magnety WALMAG MAGNETICS - Elektromagnety WALMAG MAGNETICS - Elektropermanentné systémy WALMAG MAGNETICS - Bremenové magnety - Ručné magnety, čeriče plechu - Špeciálne nástroje na kov - Modelové zariadenia, meradlá - Náradie pre NC stroje. Upínače, upínanie pri obrábaní: - Pernamentný - ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - náradie ručné aj elektrické, nástroje, brusivo, vzduchotechnika - zváracie zdroje a horáky - obrábacie stroje, kompresory - záhradná a lesná technika Stihl - servis zváracích zdrojov - servis záhradnej techniky.

Práca: -kovoobrábanie -oprava závitov

Moravia reťaze a.s. Kroměříž je strojárskym výrobcom kvalitných produktov pre prevod hnacej sily. Výroba je zameraná na reťaze valčekové, dopravné, reťazové kolesá, ozubené prevody, remeňové prevody apod. Dodávame nielen na slovenský trh, ale aj slovenské a poľský. Sme distribútorom spoločnosťou SENQCIA a CHALLENGE Power ...

Vývoj, výroba, montáž: - flexibilná oceľové mostné konštrukcie - oceľové rúry - plastové rúry. predaj: - geosyntetiká

školenia: -požární ochrana PO. Predaj, revízie, kontrola, oprava, servis -hasicí prístroje -sněhové, práškové, vodné, penové -požární vodovody, hyranty. predaj: -bezpečnostné tabuľky.

Voda, kúrenie, plyn: -odborné konzultácie, projekcie, dodávky, montáže -generálne opravy rozvodov -inštalácia nových rozvodov -podlahové vykurovanie -systémy merania a regulácie -kotolne -termostatické ventily-predaj značky COMAP -meranie a vyhodnocovanie spotreb vody a tepla -vyvažovanie vykurovacích systémov.

Výroba, vývoj: - poľnohospodárska technika - jednoúčelové stroje.

Montáž, oprava, servis, revízia: - plynové zariadenie - tlakové zariadenie. Dodávka a montáž potrubných rozvodov a technológií (materiál tr.11-17, Al, Cu) Výroba a montáž: - oceľové konštrukcie - kompenzátory.

Kovovýroba, tel.:605846656. práca: -zámečnické, zámočníctvo, zámočník -obrábění kovov, kovoobrábanie. 90% produkcie do zahraničia - Rakúsko, Nemecko. Eshop, internetový predaj: - kovania pre posuvné vráta - kovanie pre posuvné dvere zo skla, dreva i kovu - kovania pre skladacie a harmonikové dvere - kovanie pre posuvné okenice, ...

Firma MUCHA - Tachov s.r.o. prevádzkuje v Tachove predajňu so záhradnou technikou, záhradkárskymi potrebami, elektrickým a ručným náradím, železiarskym tovarom, stavebným materiálom, stavebnými a tesárskymi prvkami av neposlednom rade ponúkame aj krby a kachle. Súčasne vykonávame aj servis záhradnej techniky. Sme autorizovaným predajcom a ...

Stavebná spoločnosť. Zatepľovanie fasád rodinných a panelových domov. Sanácia plochých striech, balkónov a lodžií. Kompletná rekonštrukcia panelových domov. Rekonštrukcia vstupov do domu. Výstavba rodinných domov. Zámočnícke práce. Výroba klampiarskych prvkov.

Spracovanie dreva a výroba drevených produktov a biomasy. Vyrábame: - Pelety-zhutnené biopalivo z dreva pre kotly a kachle - drevené obaly a klietky na transport - guľatinu na pásovej píle - štiepky, brikety a piliny.

Kovovýroba, výroba, montáž: - komponenty pre zádržné systémy (cestné zvodidlá) - stavebné oceľové konštrukcie - diely liniek na ťahanie drôtov - strojné (CNC) obrábanie Sústruženie a frézovanie Výroba a repasia prídavných zariadení na vysokozdvižné vozíky (VZV).

Spoločnosť OVERVIEW s.r.o. vykonáva prehľad odberu elektriny, spotreby vody, montáž a servis meračov a na kamerové systémy.

ZG Fluidmanagement CZ s.r.o. sa zameriava na diagnostiku procesných a prevádzkových kvapalín s cieľom poklesu strát a nákladov.

Autorizovaný dovozca špičkové zváracie techniky CEBORA. Predaj: -technika CNC plazmového delenia -zváračky TIG DC a TIG AC DC -obalená elektróda - MIMA, MIG/MAG poloautomaty -odporové zváranie -vývoj automatizovaných a robotizovaných prostriedkov na zváranie

Výroba: - vybavenie reštaurácií, jedální - nerezové pulty - pracovné stoly - drezy - skladovacie skrine

Výroba vykurovania budov pomocou podlahového kúrenia, tepelných čerpadiel, rekuperácie tepla, energetických plotov a solárnych panelov.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - gastrozariadenia - nerezové výrobky - grilovacie a smažiace dosky.

Povrchová úprava kovov. služby: -tryskání oceľových konštrukcií a dielcov neobmedzenej dĺžky a hmotnosti 7 t -lakování vysokotlakovým zariadením 1:60, farby vzorkovník RAL a DB -žárová metalizácia - zinok Zn, hliník Al, Zinacor -práškové lakovanie (komaxit) -farba podľa Vašich požiadaviek, RAL -veľkosť pece 3m x 2m x ...

Priemyselná automatizácia. Kompletné riešenie jednoúčelových strojov a zariadení (tzn. konštrukcia, výroba a montáž). Konštrukcia a výroba prípravkov (meriaci, montážny, zvárací, testovací, …) Obrábanie podľa dodanej výkresovej dokumentácie – frézovanie, sústruženie, vŕtanie, … Poradenstvo v oblasti spracovania konceptu JÚZ alebo ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj. - Sanitárny tovar. - Vybavenie kúpeľní. - Sprchy, príslušenstvo - Sprchové kúty - Vane rohové, vírivé, masážne - Kúpeľňový nábytok - Krbové kachle (krbové). Výroba: - PP obaly - PP fólia - PP vrecká.