Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

LEDito s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu interiéru, kancelárií, hotelov, reštaurácií a barov.

Priemyselná automatizácia, so zameraním na technológiu zváracích robotov. Vývoj, dodávka: - robotické systémy: - zváracie roboty - rezacie roboty - manipulačné roboti. - robotové periférie - príslušenstvo na zváranie: - zváracie drôty, horáky - zváracie helmy.

Návrhy, realizácia: - technologické celky.

MIKON TOOLS s.r.o. sa zameriava na frézovanie, sústruženie, brúsenie, spracovanie plechov a ich zváranie.

PB Control s.r.o. sa zameriava na priemyselnú automatizáciu, programovanie PLC & SCADA & DCS & MES & ERP, servis a realizáciu zákaziek na kľúč.

SUMTECH s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, osvetlenie, rozvody, meranie a regulácia a opravy a revízie elektrických zariadení.

ZwickRoell s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj skúšobných strojov a zariadení.

Naša firma sa pohybuje a poskytuje svoje služby v oblasti kovovýroby. V rámci našej činnosti sa zameriavame najmä na výrobu a dodávky oceľových konštrukcií. Pri práci používame moderné metódy a neustále svoje služby skvalitňujeme. Pokiaľ Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás osloviť. Sme profesionálmi vo svojom odbore.

Výroba, opravy, servis, modernizácia: - optické, optickomechanické prístroje, infraprístroje, laserové diaľkomery: - pozorovacie a zameriavacie prístroje, denné a nočné (prenosné - ďalekohľady, puškohľady) - hranolové periskopy, krycie a ohrevné sklá. Kovoobrábačstvo. Zámočníctvo.

Predaj: - plechové garáže - plechové garáže s omietkou - PVC okná a dvere - vchodové dvere - interiérové dvere - obklady - umelý kameň, štiepaná bridlica, betón - LED osvetlenie - zámková dlažba, strešná krytina - žalúzie, siete proti hmyzu Rekonštrukcia, zatepľovanie objektov - kúpeľne - bytové jadrá

Kovovýroba, výroba: - rozvádzače-elektromerové, staveniskové, kompenzačné, plastové-v 43 typoch. Elektromontáže. Elektro: - inštalácia - revízia. Zákazková výroba NN rozvádzačov do 14 dní. Kovovýroba, prášková lakovňa.

Obaly na mieru od spoločnosti PROFISERVIS Vaníček s.r.o. Obalový materiál je spotrebný a rýchloobrátkový tovar a preto sa snažíme, aby kvalita bola čo najlepšia za čo najnižšiu cenu. Zakladáme si na osobnom prístupe k zákazníkovi. Snažíme sa o individuálny prístup a preto vždy navrhneme pre zákazníka to najefektívnejšie riešenie. V našom ...

Technické služby. Údržba miestnych komunikácií: - miestna komunikácia - zimná údržba - občianska vybavenosť. Služby: - verejná zeleň - verejné osvetlenie.

Stavby na kľúč. Demolačné, zemné práce. Výroba: - oceľové konštrukcie.

služby: -práškové lakovanie -komaxit -tryskání -povrchová úprava kovov. Ponúkame: -špeciálny nátery -antigrafitti nátery (ľahko odstránite akékoľvek grafitti z náteru pomocou jednoduchého rozpúšťadla behom pár sekúnd) -protikorozní nátery -náter s vysokou tepelnou odolnosťou až do 550st.C (napr výfuky, krby ap.)

Veľkoobchod, predaj, montáž: -priemyselné vysávače -tlakové umývačky

Služby: -optimalizácia kinematiky a dynamických vlastností mechanických sústav -virtuálne skúšky -pevnostné výpočty strojárskych dielov -analýzy nárazu, ochrana chodcov -zostavenie a dodávky aplikovaného softvéru -podpora výpočtových oddelení výrobcov automobilov a autopríslušenstva

Maloobchod, eshop: -zemědělská technika -zahradní technika -lesní technika -komunální technika - podaj malotraktorov

Remeslá, služby - kovovýroba - lisovanie - zváranie - ohýbanie rúrok

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, oprava, servis: -elektrocentrály -záložné zdroje -čerpadlá

Dodávka, servis: -výpočtová technika. Služby: -inštalácia, správa počítačových sietí. -školenie užívateľov PC. -odborné školenia IT technikov.

Špeciálny web pre školy. Dodávka, zapojenie, servis: -počítače pre školy - vybavenie počítačovej učebne, modernizácia počítačových učební. predaj: - repasovaná informačné technika: - počítače, notebooky, monitory, tlačiarne.

Predaj, výroba: - diamantová technika - rezacie a brúsne kotúče. E.shop: - diamantové jadrové vŕtacie korunky.

Spracovanie plastov, distribúcia fóliových materiálov.

Stolárske práce: -nábytok na mieru: -detské izby -kuchyňa -vstavané skrine -obývacie izby, kúpeľne -kancelársky nábytok a iné.