Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Predaj, E-shop: - elektrické ručné náradie - kompresory - vzduchové náradie - zváracia technika - ručné náradie - záhradnícke a murárske náradie - montážna technika - kotviaca technika - spojovací materiál - brúsny materiál, brusivo - lepidlá, tmely.

Pobočka. Výroba, montáž, predaj: - bezpečnostné dvere, zárubne a mreže - bezpečnostné a protislnečné fólie, autofólie - privátne a antigraffiti fólie - elektronické zabezpečovacie systémy (EZS, kamerové systémy).

Predaj, oprava, servis, požičovňa: -vibrační technika WACKER -pojízdné kompresory SULLAIR -elektropřístroje ENDRES. Požičovňa, mobil 603 241 871: -vibrační pechy, vibračné dosky, ponorné vibrátory, rezačky škár, vŕtacie, búracie kladivá, elektrocentrály, ohrievače, kompresory, vibračné valce, čerpadlá.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Výroba kovových konštrukcií a kovových výrobkov -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a ...

Výroba, predaj zdravotnej techniky: - nástroje pre chirurgov, lekárov, stomatológov - chirurgické, lekárske a stomatologické prístroje - chirurgické potreby, chirurgické STAPLER - zariadenie pre laparoskopické operácie, bariatrickej operácia, operácia trieslovinové prietrže, inkontinenciu a bandáž žalúdka.

HERZ - výroba podľa DIN, ISO 9001: 2000 Európsky výrobca termostatických ventilov a armatúr pre vykurovacie sústavy a potrubí. produkty: - termostatické hlavice - radiátorové, regulačné a uzatváracie armatúry - podlahové kúrenie a rozdeľovače - lisovacie fitingy, viacvrstvové rúrky, guľové kohúty - komponenty pre podlahové ...

Firma Vladimír Vintrlík ponúka komplexné služby v obore voda, kúrenie, plyn. Špecializujeme sa na inštalatérske a kúrenárske práce, vrátane opráv a servisu. Zabezpečujeme aj havarijný servis. Pôsobíme predovšetkým v okrese Břeclav. Naše služby: - inštalatérske a kúrenárske práce - výmeny a opravy rozvodov: vody, rozvodov, odpadov, kúrenia, ...

Remeselnícke práce: - maliarske - lakovnícke - natieračské - klampiarske - lešenárske (rúrkové lešenie) - izolačné - tepelné, hydroizolácia, zvukové - tryskanie kovových aj nekovových zariadení - abrazívne tryskanie.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba: - kancelársky nábytok - kancelárske čalúnené stoličky INFO. Remeselnícke práce: - stolárske práce.

Nákup, predaj, dovoz, vývoz, oprava, servis: - vojenská technika - vojenské zbrane.

Poradenstvo a školenia v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ochrany - BOZP

Maloobchod, predaj, Eshop: - výdajníky vody - dodávka pitnej vody - veľkoobjemové 5-galónové barely - náhradné diely, príslušenstvo k výdajníkom - tégliky, podávače téglikov, nosiče na barely, ručné pumpy - instantné nápoje, zrnková káva, sirupy - keramické nože, krájače, škrabky Keen. Dovoz, import: - plastové obaly, uzávery - PET ...

Pobočka. Maloobchod, veľkoobchod, predaj: - pramenitá voda v bareloch (Horský prameň, Dobrá voda, Ondrášovka) - výdajníky vody. Kompletný servis automatov, rozvoz vody.

Oprava, servis, predaj, e-shop: - elektronické, registračné pokladne - pokladničné systémy - kamerové systémy - počítače a doplnky - dodávky spotrebného materiálu - váhové systémy, kalibrácia, certifikácia

Konštrukcia, vývojové práce v oblasti strojárstva, nástrojárstva. Oprava laserovým navarovaním: - formy na plasty - sklárske formy - formy pre gumárenský priemysel - lisovacie nástroje. Nástrojáreň. Vývoj, výroba: - prototypy nástrojov a strojov. Práca: - kovoobrábanie, obrábanie kovov - leštenie tvarov.

Komplexné služby v obore bezpečnosti práce a požiarnej ochrany.

Firma Evžen Helinger sídliaca v okrese Strakonice ponúka svojim zákazníkom už od roku 1997 všetky inštalatérske a kúrenárske práce. Zaoberáme sa montážami, opravami a rekonštrukciami od drobných inštalatérskych opráv v domácnosti až po rozsiahle montáže a opravy. Zabezpečíme pre vás napríklad inštaláciu a montáž technického zariadenia budov, ...

Expert na predaj hutníckeho materiálu za najlepšie ceny v ČR pre firmy, remeselníkov i domácich majstrov. Služby profesionálnej zámočníckej dielne podľa špecifikácií zákazníka za výhodné ceny.

Naša firma 1. Svet nožov je na trhu už 27 rokov. V obchodnom dome OD Kotva sa nachádzame už 19 rokom. Špecializujeme sa nielen na predaj, ale aj na brúsenie nožov. U nás nájdete aj obranné predmety. Ponúkame Vám rýchlu, spoľahlivú, kvalitnú i profesionálnu službu brúsenia, ostrenia nožov, nožníc. Kedykoľvek nože donesiete za 2 hodiny si ich ...

Sme firma sídliaca v obchodnom dome Kotva v Prahe 1 s 27 ročnou tradíciou. Ponúkame Vám rýchlu, spoľahlivú, kvalitnú i profesionálnu službu brúsenia, ostrenia nožov, nožníc. Kedykoľvek nože donesiete za 2 hodiny si ich odnesiete. Nože, nožnice nikam neposielame, brúsime na mieste. Takmer všetky druhy nožov a nožníc.

Prenájom obytných vozidiel na leto aj na zimu. Okrem luxusných úplne nových vozidiel pre rodinnú dovolenku máme k dispozícii aj kompaktné obytné vozidlá s náhonom 4×4 nielen pre zimné výlety do hôr.

Pobočka. Žiarová zinkovňa Fulnek. -Žiarové zinkovanie (mokrý spôsob; vaňa: 3, 0 m x 1, 1 m x 1, 4 m) -Žiarové zinkovanie (suchý spôsob; vaňa: 12, 4 m x 1, 4 m x 2, 4 m)

Výhradný dovozca vstrekovacích lisov na plasty značky Haitian.

Zaisťuje komplexné služby v odboroch chladenia a klimatizácie, vrátane s tým súvisiacich elektroinštalačných a vodoinštalatérskych prác. Všetky zákazky vykonávame tzv. na kľúč. Zákazníkovi odporučíme a vykonávame pravidelný servis a preventívne prehliadky. Servis vrátane zásahu do 24 hodín od nahlásenia poruchy. V oblasti chladenia vám ...