Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Dušan Pala sa zameriava na projektovanie stavieb, dozor týkajúci sa požiarnej ochrany a dodáva hasiace prístroje.

Ing. Milan Axman sa špecializuje na služby týkajúce sa BOZP, požiarnej ochrany, hygieny a zvárania.

Spoločnosť Jamotech s.r.o. sa zameriava na konštrukciu 3D modelov, výrobu zariadení pre zlievárne, foriem na vákuové tvarovanie plastov a laminátových foriem.

Spoločnosť INTERIERY ZVOZIL s.r.o. sa špecializuje na zákazkovú výrobu kuchýň, vstavaných skríň, kancelárskeho nábytku a nábytku do nemocníc.

Petrek s.r.o. sa zameriava na gumárenskú a zámočnícku výrobu, CNC obrábanie a konštrukčnú a poradenskú činnosť.

Aleš Čajánek sa zameriava na opravy, servis a predaj manipulačnej techniky, nízkozdvižných a vysokozdvižných vozíkov, heverov a náhradných dielov.

Erik Neuwirth sa zameriava na zákazkovú výrobu brán, zábradlí, schodísk, ľahkých kovových konštrukcií a kovového nábytku a poradí si aj so zváraním hliníka.

SPEVÁK, s.r.o. sa zameriava na predaj stavebných strojov, náhradných dielov, na požičiavanie stavebných strojov, renováciu otvorov, búracie kladivá a mnoho ďalšieho.

Spoločnosť SANBORN a.s. sa zameriava na výrobu komponentov pre energetiku, petrochémiu a dopravu. Ide napríklad o súčasti turbín, generátorov a motorov.

Návrhy, realizácia záhrad. Rekonštrukcia záhrady. Výsadba zelene. Závlahy. Inštalácia brán, oplotenie. Stavba - múriky, oporné múry. Drevené prvky - záhradné domčeky, pergoly, posedenia, lavičky.

Výroba, predaj: - gastronomického zariadenia - nerezového nábytku. Ohýbanie plechov. Zváranie metódou TIG. Rezanie a predaj nerez materiálu.

Autorizovaný predaj a servis Lenovo. Notebooky, počítače, tablety, telefóny, servery Lenovo. Zákazníkom odporúčame parkovanie v priľahlých uliciach.

Showroom Lenovo v Zlíne. Autorizovaný predaj, špecializovaný eshop Lenovo: - notebooky, počítače, tablety, telefóny, servery Lenovo. Záručný a pozáručný servis Lenovo. Sme autorizovaným partnerom spoločnosť NVIDIA pre predaj DGX systémov - superpočítačov. Návrh, dodávka: - kompletné IT infraštruktúra. Zákazníkmi sú štátnej správy, ...

Dodávateľ meracích prístrojov a elektrovýroby. Vývoj a výroba medicínskej techniky a priemyselnej elektrotechniky. Predaj, servis a kalibrácia meracích prístrojov SONEL a LUMEL.

Predaj, oprava, servis: - parné čističe - parné a penové vysávače

David Ruibar vykonáva montáže, výmenu a servis kotlov a ďalšie kúrenárske, inštalatérske a zváračské práce.

Spoločnosť LIGNO nábytok, s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku do spální, predsiení, kuchýň, obývacích a detských izieb. Zaistí tiež výrobu kancelárskeho nábytku, dverí, pergol a mnoho ďalšieho. Prevádzkareň: Pavlínov 103, Veľké Meziříčí 594 01

Vladimír Doležal navrhuje a vyrába interiérové vybavenie na zákazku. Okrem toho tiež vykonáva montáž a ďalšie súvisiace práce, ktorými sú napríklad práce elektrikárske, murárske a inštalatérske. Prevádzkareň: Rebešovická 77, 643 00 Brno- Chrlice

Martin Janíček sa zameriava na výrobu kuchynských liniek, nábytku do detských a obývacích izieb a kancelárskeho vybavenia.

Spoločnosť Práslavská lesná s.r.o. vykonáva všetky práce čo sa týka lesníctva a poľovníctva: - vývoz dreva, - ťažba harvestorovou technológiou, - štiepkovanie všetkých surovín, - opravy a údržba lesnej techniky a inej ťažkej techniky.

Martin Prikryl sa zameriava na výrobu nábytku, jedná sa napríklad o vstavané skrine, kuchynské linky, kancelársky nábytok, nábytok do detských izieb, postele a mnoho ďalšieho.

Martin Řeha opravuje a servisuje počítače, notebooky. Výpočtovú techniku tiež predáva a poradí s výberom.

Spoločnosť Stellis s.r.o. so sídlom v Kladne sa od roku 2015 zaoberá predovšetkým celou činnosťou týkajúcou sa rezania vysokotlakovým vodným lúčom. V rámci našich služieb ponúkame abrazívne vodné rezanie, rezanie čistým vodným lúčom a mikrorezaciu tegnológiu. Môžete sa na nás obrátiť s požiadavkou na zákazkové rezanie na CNC stole, na konvenčné ...

Firma JIRÍ RESL - S K mont. s.r.o. pôsobí na trhu už od roku 1991. Zaoberáme sa realizáciou dodávok a montážou vzduchotechnického zariadenia menších a stredných veľkostí ako sú zariadenia reštaurácií, penziónov, hotelov, kuchýň, výrobných hál, fitnesscentier, bytových jednotiek a sociálnych zariadení. Ďalej sa zameriavame na pravidelné prehliadky ...

Lift & cranes s.r.o. prenajíma žeriavy, plošiny a vežové žeriavy. Ďalšími službami, ktoré spoločnosť poskytuje, je poradenstvo, servis a opravy žeriavov, mobilné hydraulické zdvíhacie zariadenia a realizácia stavebných činností.