Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Zámočníctvo Nováčik s.r.o. sa špecializuje na výrobu kovových konštrukcií, kontajnerov, dopravníkov, schodísk, plotov a na zámočníctvo a kovovýrobu.

Spoločnosť WALBO ENGINEERING s.r.o. sa špecializuje na návrh a výrobu skládkových systémov, strojárskych celkov, náhradných dielov a netypických prevodoviek.

Spoločnosť Ecamtec s.r.o. vykonáva servis obrábacích strojov, centier a CNC strojov a navrhuje manipulačné prostriedky, meracie stanice a účelové zariadenia.

Spoločnosť Josef Franek ponúka celú škálu služieb od zemných, výkopových, búracích prác až po upratovanie domu. Ďalej ponúka zváračské a paličské práce. Sme rýdzo českou firmou. Jej kapitálom vždy bola a je kvalita a profesionalita odvedených služieb. Na trhu figurujeme už bezmála 10 rokov. Kvalitu nami odvedenej práce podčiarkujeme záručnou ...

Výroba: -truhlářství -nábytok na mieru.

Sme výrobca kompletných riešení automatických a poloautomatických vertikálnych baliacich a dávkovacích strojov. Sme pripravení Vám dodať kompletné riešenie vrátane dávkovania, balenia, kartónovania, robotického riešenia, etiketovania, kontroly kvality, detekcie kovov a paletizácie. V našom portfóliu nájdete vertikálny baliaci stroj novej ...

Predaj a servis hasiacich prístrojov a požiarnych hydrantových systémov. Školenie zamestnancov v oblasti PO a BOPZ. Kontrola funkčnosti núdzového osvetlenia a požiarno-bezpečnostných zariadení, požiarnych upchávok. Vedenie a aktualizácia dokumentácie požiarnej ochrany podľa platnej legislatívy.

Spoločnosť JP Final sa špecializuje na predaj motorových olejov pre nákladné a osobné vozidlá, poľnohospodársku techniku a priemysel a pneuservis. Medzi sortiment spoločnosti sa radí aj autobatérie, autokozmetika a voda do ostrekovačov.

AUTOLIFT PRODUCTION s.r.o. sa zameriava na vývoj a výrobu stĺpových a preklápacích zdvihákov a ďalšieho zariadenia pre automobilový priemysel.

Spoločnosť OSMI Pro s.r.o. sa zameriava na dodávku sortimentu pre stavebný a výrobný priemysel. Ide napríklad o vŕtacie a sekacie nástroje, brúsnu, reznú a diamantovú techniku, ručné náradie, čerpadlá, batérie a mnoho ďalšieho.

Spoločnosť KOVOKASAL sa zameriava na CNC obrábanie pre kusovú aj sériovú výrobu a pri spolupráci s externou firmou sa môžu postarať aj o tepelné spracovanie a povrchovú úpravu.

Ing. Radim Krutiš je zástupcom pre obchod a servis tlačiarenských strojov značky Mark Andy Inc., ktoré sa používajú na výrobu etikiet, obalov a iných tlačovín na rôznych materiáloch.

Spoločnosť JD Obaly s.r.o. sa zameriava na konštrukciu, vývoj a výrobu obalov, kartonáž, dutinky, hrany, mriežky a vysúšadlá.

Spoločnosť MICo Group s.r.o. sa zameriava na výrobu kondenzátorov, výmenníkov, separátorov, tepelných bariér, chladičov rádioaktívneho plynu a mnoho ďalšieho.

Hologramy, bezpečnostné autodeštruktívne holografické samolepky, holografické fólie, holografické pečate, bezpečnostné opticky variabilné prvky, ochrana dokumentov a tlačovín - zastúpenie firmy OpSec. Stroje na aplikáciu hologramov a holografických fólií horúcou razbou - zastúpenie firiem CAVOMIT/TAURUS a SECURITY FOILING. Oceľotlačové ...

Spoločnosť Doprava a mechanizácia, a.s. vznikla v roku 1992. Ponúka práce v stavebníctve spojené s prepravou materiálov a zemín, na zemné práce, prepravy a uloženie betónových zmesí, práce pre autožeriavy, stavebné vežové žeriavy, cestné valce, kompresory vrátane pneumatických kladív, dielenské zázemie na opravy týchto prostriedkov a sklady ...

Spoločnosť FILTRAX - Ing. Jaromír Valenta pôsobí v odbore priemyselnej vzduchotechniky po celej Českej republike. Filtre pre priemyselné odprašovanie najmodernejšej konštrukcie určené pre ťažkú a nepretržitú prevádzku. Filtre sú osadené skladanými filtračnými patrónami s vysokou, stabilnou odlučivosťou. K dispozícii je široká škála filtračných ...

Firma Elektro - kovo Štola s.r.o. opravuje asynchrónne elektrické motory (trojfázové, s kotvou, kužeľové), ventilátory, ale aj čerpadlá (kalové, ponorné, na odpadové vody), miešadlá. Pôsobíme v južných Čechách. Ponúkame aj expresné opravy elektrických a mechanických častí (výmena ložísk, opravy štítov, opravy alebo výroba hriadeľov, vyvažovanie ...

Spoločnosť Conncept Machinery s.r.o. sa zameriava na dodávanie závesných prostriedkov na uchopenie bremien a manipulačnej techniky,

Pavel Hartman prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zameriava na zákazkovú výrobu kuchýň, kancelárskeho nábytku, vstavaných skríň a nábytku do spální a detských izieb.

Spoločnosť BIO ESIEINTE s.r.o. sa zameriava na predaj repky, vyrába potravinárske a technické oleje, distribuuje pelety a vykonáva logistické služby.

BUENO design s.r.o. sa zameriava na výrobu a montáž nábytku do domácností, kuchýň, pre firmy, reštaurácie a školy.

Daniel Bražina sa špecializuje na výrobu kľúčov, opravu obuvi, na zabezpečovacie systémy a brúsenie nožníc, nožov a nástrojov.

Spoločnosť Stefanutto s.r.o. sa zameriava na výrobu sáčkov, boxov a bagov na tekuté a polotekuté potraviny a nápoje.