Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Spoločnosť Promedeus s.r.o. sa zameriava na vybavenie lekárov do ordinácií, nemocníc a kliník predovšetkým pre laparoskopickú a endoskopickú chirurgiu, elektrochirurgiu a robotiku.

KOMUNÁLNA TECHNIKA žeriavové nadstavby kontajnery vaňové aj valníkové fekálne vozidlá kropiace vozidlá posypové vozidlá pre zimnú údržbu zametacie vozidlá VÝFUKOVÉ SYSTÉMY nerezové výfuky doznievače tlmiče izolácia výfukového potrubia

Spoločnosť KOVOLIT Česká, spol. s r.o. sídliaca v Juhomoravskom kraji sa už viac ako 50 rokov špecializuje na výrobu hliníkových odliatkov liatych do bentonitového piesku a kokíl. Na základe dlhoročných skúseností v tejto oblasti výroby, a tým pádom veľké znalosti odbore, ponúkame iba kvalitné a presné výrobky. Našimi hlavnými odberateľmi sú ...

Spoločnosť AGROTECH, spol. s r. o. sa zaoberá zmiešanou poľnohospodárskou výrobou, to znamená, že popri práci na poli sa zaoberá aj chovom zvierat. Hospodárime zhruba 1280 ha poľnohospodárskej pôdy v piatich katastrálnych územiach. Jedná sa o územie obcí Poličná, Bránky, Choryne, Lhota a Juřinka. 1045 ha je pôdy orné, zvyšok sú trvalé trávne ...

- úpravy vody - projekcia TZB - hospodárenie s vodou

Spoločnosť S-FELTEC s.r.o. sa zameriava na prehliadky, kontroly, opravy a modernizácie obrábacích strojov vrátane zaistenia náhradných dielov a predaja nových strojov.

Spoločnosť VMAutomatizácia s.r.o. sa zameriava na oblasti strojárskej automatizácie v automobilovom priemysle, automatizácii výrobných procesov, robotizácii a výrobe jednoúčelových strojov.

Spoločnosť REVERSE - TECH s.r.o. sa zameriava na moderné 3D technológie, priemyselnú automatizáciu, reverzné inžinierstvo a kontrolu kvality.

Spoločnosť POTIOREK, s.r.o. pracuje v oblasti strojárskej výroby, zameriava sa na realizáciu konštrukcií, ich montáž a povrchovú úpravu.

Václav Stržínek sa zameriava na výrobu a opravy historických drevených leteckých vrtulí, stolov, motorov a mnoho ďalšieho.

Spoločnosť Wiretech s.r.o. sa zameriava na spojovaciu techniku, spracovanie káblov, odporové zváranie a uoltrazvukovú technológiu.

Kúrenárske práce Montáž - oceľové konštrukcie Drobné murárske práce Zváračské práce Zámočnícke práce Vodoinštalatérske práce

Požičovňa, prenájom: - karavany, obytné vozidlá - mikrobusy, minibusy - prívesné vozíky - strešné boxy, strešné nosiče. Osobná preprava: - odvoz, prevoz osôb. Expresná preprava zásielok po celej SR a EÚ.

Firma PRHAS s.r.o. je predajcom a značkovým servisom Združenie výrobcov hasiacich prístrojov schválených pre používanie v SR. Hasiace prístroje - predaj a servis: - plnenie hasiacich prístrojov CO2 - značkový pravidelný servis hasiacich prístrojov, požiarnych hydrantov a požiarnych hadíc. - dodanie, dodávka, revízia a opravy ...

Výroba - stroje pre určité hospodárske odvetvia, ťažký priemysel, bane a hliníkárne - špeciálne diely Vývoj a konštrukcia - stroje pre určité hospodárske odvetvia, ťažký priemysel, bane a hliníkárne - špeciálne diely.

Služby: - chrómovanie - saténové chrómovanie - niklovanie - saténové niklovanie - zinkovanie hromadné - černenie - hromadné niklovanie.

Predaj motorových olejov a mazív. Predaj aditív a prevádzkových náplní. Predaj filtrov pre automobily a stavebné stroje. Predaj LD vôní do automobilov a domovej vône.

Zameriavame sa na kusovú výrobu, malé a stredné série. Robíme aj väčšie série, a to v prípade výroby súčiastok, ako sú skrutky prietokové či duté, matice vrátane prevlečných či korunových, podložky, futra, prietoková oka, koncovky na hadice, hrdla, vsuvky, hrdlá, redukcie, zátky. Vyrábame z tyčového materiálu alebo obrábame dodané polotovary ...

Prenájom: - nebytové priestory - správa podnikateľského areálu. Kovoobrábanie: - sústruženie na vačkových a CNC strojoch, frézovanie - výroba dielov pre jemnú mechaniku - diely s priemerom 1-40 mm Predaj, veľkoobchod: - hodiny, budíky, barometre.

Spoločnosť Delogy Projects s.r.o. sa zameriava na zabezpečovacie a kamerové systémy, elektroinštalácie, dátové siete a systémy kontroly vstupu.

SANEZOO EUROPE s.r.o. sa zameriava na výrobu priemyselných robotov, automatizáciu práce a navádzanie robotov pomocou priemyselného videnia.

Služby v oblasti strojárstva: - spracovanie plechu - povrchovej úpravy výrobkov - montáže. CNC obrábanie (frézovanie, sústruženie) a zváranie. Výroba pre: - automobilový priemysel - textilný priemysel - potravinársky priemysel - energetický priemysel - ťažobný priemysel.

Spoločnosť MANAUT DESIGN s.r.o. sa zameriava na automatizáciu, zváranie, CNC obrábanie, 3D tlač a výrobu a montáž hliníkových konštrukcií.

Spoločnosť European Welding Institute s.r.o. sa zameriava na komplexné služby týkajúce sa zvárania, realizácie stavieb a stavebného dozoru a na oblasť tlakových, zdvíhacích, elektrických a plynových zariadení.

Milan Bláha sa zameriava na zámočnícke práce, zváranie a výrobu oceľových konštrukcií a montáž a servis priemyselných technológií.